Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
lark 50.9 multimedia
Autor Wiadomość
gothic77
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 15 Lis 2013
Posty: 12
Wysłany: 2013-11-16, 18:50   

Zgodnie ze ścieżką jaką miałem podaną powinno być tak:
\\\WindowsCE\ResidentFlash2\
- przykład był na screenie i nic nie wchodziło

- zamiast WindowsCE zrobiłem WinCE i teraz wchodzi mi na różne sposoby:

\\\WinCE\\\ResidentFlash2\

\\\WinCE\ResidentFlash2\

Dziwne, ale prawdziwe :)
Ślicznie dziękuje za pomoc i szybką reakcję.
 
 
misiek3889
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 21 Sty 2014
Posty: 5
Wysłany: 2014-01-21, 17:08   lark 50.9 multimedia

Witam. Jestem tu nowy. Kupilem ostatnio sobie tego larka nawet udalo mi sie odblokowac multimedia standardowe aby odtwarzaly mp3 i inne formaty. Ale chcialbym miec mozliwosc przy odtwarzaniu np. Koncertu zmieniac ustawienia dzwieku(equalizer). Chcialbym zmienic ten standardowy odtwarzacz video na inny ale zeby byl uruchamiany z ikony standardowego. Po prostu chcialbym go podmienic.

[ Komentarz dodany przez: jacekp1313: 2014-01-21, 19:05 ]
------------------------------------------------------------------------------------------
Dołączyłem do istniejącego wątku
Przypominam o regulaminie forum - punkt 3
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2014-01-21, 19:01, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
___Olivia_ 
Maestro GPS


Pomogła: 183 razy
Wiek: 28
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4559
Skąd: Wawa
Wysłany: 2014-01-21, 18:28   

misiek3889,
Trzeba się dostać do ukrytej partycji :arrow: http://www.my-navia.pl/vi...p=144982#144982 punkt 23 i podmienić na odtwarzacz, który posiada equalizer.
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
 
 
 
adijos93 
GPS instruktor
Honor 4C


Pomógł: 1 raz
Wiek: 26
Dołączył: 12 Gru 2008
Posty: 869
Skąd: zDolny Śląsk
Wysłany: 2014-01-21, 19:03   

Pamiętaj też żeby najlepiej skopiować gdzieś na pc całą zawartość ukrytej partycji w razie czego.
Kopia w tym przypadku to obowiązek.
 
 
misiek3889
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 21 Sty 2014
Posty: 5
Wysłany: 2014-01-21, 20:19   

No wejsc w ukryte juz potrafie. Ale niewiem jak mam podmienic te odtwarzacze. Mam podmienic tylko plik exe. Czy wszystkie pliki. Znalazlem odtwarzacz ale tam jest kilka plikow i jeden uruchamiajacy czyli exe. I jak znalezc ten odtwarzacz w commanderze.
 
 
___Olivia_ 
Maestro GPS


Pomogła: 183 razy
Wiek: 28
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4559
Skąd: Wawa
Wysłany: 2014-01-21, 20:22   

misiek3889,
Podmieniasz plik.exe i te kilka plików.

[ Dodano: 2014-01-21, 20:25 ]
misiek3889 napisał/a:
I jak znalezc ten odtwarzacz w commanderze.
W Total Commanderze wchodzisz w ukryte partycje w urządzeniu.
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
 
 
 
misiek3889
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 21 Sty 2014
Posty: 5
Wysłany: 2014-01-21, 21:06   

No ale w commanderze jak wchodze w ukryte to jest tam mnostwo plikow. Chodzi o to ktory to plik od tego odtwarzacza. I czy ten nowy odtwarzacz ma miec taka sama nazwe jal ten stary?
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9628
Wysłany: 2014-01-21, 21:11   

misiek3889 napisał/a:
który to plik od tego odtwarzacza
Podaj wszystkie pliki z rozszerzeniem *.exe
misiek3889 napisał/a:
ma miec taka sama nazwe
Nie odtwarzacz, tylko pliwykonywalny
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
misiek3889
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 21 Sty 2014
Posty: 5
Wysłany: 2014-01-21, 21:48   

Dzisiaj jestem w pracy ale jutro rano wypisze wszystkie pliki exe.

[ Dodano: 2014-01-22, 16:21 ]
Nie zdazylem dzisiaj zobaczyc te pliki ale znalazlem takie cos i u mnie wyglada prawie identycznie http://www.my-navia.pl/vi...er=asc&start=15
Znalazlem odtwarzacz core player i chcialbym nim zastapic ten standardowy.
 
 
czytaczforum 
Waypoint


Pomógł: 1 raz
Wiek: 57
Dołączył: 18 Maj 2011
Posty: 121
Wysłany: 2016-03-25, 09:37   Lark 50.9 mp3

Witam.jak w lark 50.9 odtwarzać pliki mp3.Gdy wgram folder z plikami mp3 to odtwarzacz ich nie widzi.
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 528 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18846
Wysłany: 2016-03-25, 14:28   

Zacznij od lektury wątku, do którego dołączyłem Twój post
_________________

 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,12 sekundy. Zapytań do SQL: 11