My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload
 Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
pmp.exe Aplication error
Autor Wiadomość
Łukaszenko
Waypoint


Dołączył: 25 Mar 2013
Posty: 25
Wysłany: 2013-07-02, 20:38   

Ściągnąłem, ale ponownie bez oczekiwanego rezultatu:
http://img843.imageshack.us/img843/5372/p7pr.jpg
 
 
___Olivia_ 
Maestro GPS


Pomogła: 175 razy
Wiek: 25
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4428
Skąd: Wawa
Wysłany: 2013-07-02, 20:43   

Łukaszenko
A może jeszcze inna nazwa ukrytej partycji np : Mesada
Cytat:
W każdej nawigacji nazwa może być inna, ale zasada ta sama. Czasem ścieżka musi wyglądać inaczej
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
 
 
 
Łukaszenko
Waypoint


Dołączył: 25 Mar 2013
Posty: 25
Wysłany: 2013-07-02, 21:03   

Również nie działa :-?
 
 
___Olivia_ 
Maestro GPS


Pomogła: 175 razy
Wiek: 25
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4428
Skąd: Wawa
Wysłany: 2013-07-02, 21:08   

To nie wiem, a może w Twoim urządzeniu nie ma ukrytej partycji.
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
 
 
 
Łukaszenko
Waypoint


Dołączył: 25 Mar 2013
Posty: 25
Wysłany: 2013-07-02, 21:26   

Znalazłem na 4um coś takiego:
Cytat:
Sprawdźcie w programie CE ProcessV skąd uruchamiają się procesy wtedy będziecie pewni czy macie jakąkolwiek dodatkową partycje.

I rzeczywiście, wszystkie procesy są uruchamiane z \Windows\. Czyli wychodziłoby na to że nie mam żadnej ukrytej partycji? Jeżeli tak to jak naprawić mój problem z pojawiającym się komunikatem o braku pmp.exe?
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 25
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8317
Skąd: Poznań
Wysłany: 2013-07-02, 23:52   

Jaka seria?? w nr seryjnym co masz wpisane?? 50701202xxxx czy moze 50701207xxxx
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
Łukaszenko
Waypoint


Dołączył: 25 Mar 2013
Posty: 25
Wysłany: 2013-07-03, 00:02   

50701207xxxx

[ Dodano: 2013-07-04, 21:17 ]
Przepraszam że tak post pod postem, ale zależy mi na rozwiązaniu problemu. Wiecie może co mogłoby mi pomóc?
 
 
sarzynsk
azymut


Dołączył: 28 Wrz 2014
Posty: 1
Wysłany: 2014-09-28, 15:46   goclever 5070pl błąd "pmp"

W nawigacji goclever 5070pl (biedronkowa) przy uruchomieniu pojawia mi się komunikat "canot find 'pmp' (or one of its componnents) ...., Ma ktoś pomysł co z tym zrobić. Jestem zielony w nawigacjach. Gdzieś wyczytałem że należy wymienić firmware ale nigdzie nie mogę znaleźć. Proszę o pomoc.
 
 
Argyle 
azymut


Wiek: 36
Dołączył: 29 Mar 2012
Posty: 3
Skąd: Polska
Wysłany: 2016-01-25, 15:22   GoClever NAVIO 520 - pmp.exe

Witam!

Po włączeniu nawigacji pojawia się okienko z nazwą pmp.exe, które informuje, że: Cannot find 'pmp' [...]. OK lub X.
Stało się to po ustawieniu w systemie Autostart na Automapę. Chciałbym przywrócić ustawienia rejestru do fabrycznych, ale nie udało mi się póki co znaleźć.
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
 
 

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,42 sekundy. Zapytań do SQL: 9