My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload

 Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Nokia 330 / PD-12 Problem z automapą
Autor Wiadomość
patrick94 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 29 Lip 2013
Posty: 13
Wysłany: 2016-01-13, 19:05   

Witam serdecznie posiadam Nokie PD-12 i na mam z nią problem, po zainstalowaniu z mynaviexpert wersji AutoMapa_6.19_1512_EU_Final_Cracked a dokładniej wybrałem sobie dany obszar europy, po ustawiałem sobie wszystko już w am i czekałem spokojnie pod oknem aż złapie sygnał aż tu nagle usłyszałem jakby złapała lub zgubiła sygnał i dźwięk błędu a oto co w nim było napisane :

Fatal Application Error
Aplication __wceAm.exe has performed an illegal operation and will be shut down. If the problem persists, contact the program vendor
Program : __wceAm.exe
Exception: 0x80000002
Address:0092AE78

oczywiście po zatwierdzeniu am się wyłączyła i nie wiem czy to może też było spowodowane tym, że bateria była już na wyczerpaniu czy to po prostu przypadek ?

Proszę o pomoc, dzięki pozdrawiam ;)
 
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9469
Wysłany: 2016-01-13, 19:39   

Może tu: http://www.my-navia.pl/vi...0&postorder=asc coś znajdziesz
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
patrick94 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 29 Lip 2013
Posty: 13
Wysłany: 2016-01-13, 19:46   

Niestety nie widzę tam żadnej konkretnej opcji... mogę wejść do pulpitu windy za pomocą klikania w settingach w jedno miejsce ale to nie o to chodzi no i na poprzedniej wersji wszystko było ok.. 6.18 i na tej samej karcie pamięci.. dodam też, że podmieniałem ikony na te z wersji 6.18.

EDIT:: A jednak, spróbowałem przez windowsa bez pośrednio uruchomić AM-a i jest o dziwo ok po złapaniu sygnału nic nie wywala teraz tylko pytanie jak zrobić jakiś pulpit do tego albo coś..

[ Dodano: 2016-01-13, 20:05 ]
Rozwiązałem Swój problem mianowicie :

Przez przypadek wyłączyłem nawi i uruchomiłem ponownie i zostawiłem na chwilkę nic nie klikając(oprócz wyboru języka i potwierdzeniu tych pierdół o licencji.. I WSZYSTKO JEST OK po prostu nie trzeba klikać w ikonkę nawigacji w menu głównym tylko poczekać aż AM samo się odpali :)
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
 
 

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,09 sekundy. Zapytań do SQL: 9