My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload

 Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2016-01-10, 15:02
Manta 060 i inne programy nawigacyjne
Autor Wiadomość
peteypee
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 02 Lip 2012
Posty: 13
Wysłany: 2013-05-22, 14:05   Jaka aktualna mapa do Manta GPS 060 na resident flash

jak w temacie. Szukam mapy która wejdzie do pamięci urżadzenia bo sprzedaje bez karty a wypadałoby jakaś nową mapke wgrać i o ile garmin z karty czy z pamięci raz sie uruchomi o tyle później wyskakuje ten sam błąd

Kod:
[4/1/07 12:12:45 30512KB 5.00.20wp]
Failed to open contacts DB (2)
[4/1/07 12:12:45 30512KB 5.00.20wp]
WARNING: Assert failed at MainFrameBackground.cpp : 1609 in PocketNav with error 0
[4/1/07 12:12:45 30464KB 5.00.20wp]
CALL STACK:
0x182A9098
0x182E0AC8
0x182E17A0
0x182EAFF4
0x09F67258
0x0801F394
0x08020434
0x0801C094
0x080170D0
0x19F629D0
0x182EB148
0x182DEAA8
0x182E5E68
0x182E6C34
0x182E941C
0x182E6448
0x18339978
0x19F6DDDC


Garmin to chyba jedyne co sie miesci na 207 mb w pamięci.
Znacie mapy albo sposób na garmina żeby to działało? bo męcze sie od rana....

nowa mapa map niewchodzi bo brakuje jakieś 15 mega a już pousówałem co sie dało...
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
MX3+Primo+MM legal


Pomógł: 517 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18341
Wysłany: 2013-05-22, 14:15   

Masz na myśli mape, czy program nawigacyjny?

Rozumiem, ze sprzedając Mantę z jakimś programem nawigacyjnym dołączysz licencje lub choćby dowód zakupu tego programu?

[ Dodano: 2013-05-22, 14:42 ]
P.S. Scaliłem z istniejącym wątkiem
_________________

 
 
jacula6
GPS instruktor


Pomógł: 3 razy
Dołączył: 02 Cze 2008
Posty: 738
Wysłany: 2016-01-10, 12:20   Igo Primo działające na Manta GPS -060 Easy Rider

witam poszukuje Igo Primo działające na Manta GPS -060 Easy Rider te które mam to się nie uruchamia ? proszę o link :roll:

[ Komentarz dodany przez: ___Olivia_: 2016-01-10, 12:30 ]
Scaliłam z istniejącym tematem.
Regulamin punkt 3.
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
MX3+Primo+MM legal


Pomógł: 517 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18341
Wysłany: 2016-01-10, 13:23   

Ten sprzęt jest za słaby pod Primo - zainstaluj 8.3.4, ma zerowe wymagania, a logika wyznaczani tras taka sama.
Głowna róznica to brak Agatki, reszta to mało istotne wodotryski
_________________

 
 
jacula6
GPS instruktor


Pomógł: 3 razy
Dołączył: 02 Cze 2008
Posty: 738
Wysłany: 2016-01-10, 13:26   

jest tu gdzieś na forum link do tego igo ?
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
MX3+Primo+MM legal


Pomógł: 517 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18341
Wysłany: 2016-01-10, 14:27   

http://www.my-navia.pl/index.php?c=75
_________________

 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,13 sekundy. Zapytań do SQL: 12