My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload

 Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: muzior
2010-03-20, 14:32
Poszukuje POI do AutoMapy
Autor Wiadomość
bugibu 
GPS instruktor


Pomógł: 12 razy
Dołączył: 13 Paź 2010
Posty: 951
Wysłany: 2014-11-17, 13:13   

Wyszly, sa w aktualnej pazdziernikowej mapie., a najaktualniejsze sa po synchronizacji POI z Miplo.
 
 
Mowca 
Waypoint
świeżak



Dołączył: 07 Lut 2010
Posty: 73
Wysłany: 2015-10-15, 20:29   Poszukuje aktualncyh POI

Witam
Czy ktos ma w miare aktualne punkty POI? Ciezko znalezc cos w necia a jak juz sa, to sa stare.
 
 
izaw 
GPS instruktor
izaw


Pomógł: 7 razy
Dołączył: 19 Maj 2010
Posty: 812
Wysłany: 2015-10-15, 20:34   

A szukałeś w najnowszej AM?
_________________
Prawo Murph'ego
"Jeśli wszystkie sposoby zawiodą to przeczytaj instrukcję."
 
 
___Olivia_ 
Maestro GPS


Pomogła: 176 razy
Wiek: 26
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4485
Skąd: Wawa
Wysłany: 2015-10-15, 20:35   

Mowca,
POI możesz pobrać tu :arrow: http://www.poipoint.pl/
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
 
 
 
Mowca 
Waypoint
świeżak



Dołączył: 07 Lut 2010
Posty: 73
Wysłany: 2015-10-15, 22:34   

izaw napisał/a:
A szukałeś w najnowszej AM?

W najnowszej? chodiz o te wbudowane? To nie ma tam wszystkich miejsc uwzględnionych

___Olivia_ napisał/a:
Mowca,
POI możesz pobrać tu :arrow: http://www.poipoint.pl/

Wiem, probowałem... mail mi stamtąd nie przychodzi z linkiem aktywacyjnym.
 
 
Bilunia 
Maestro GPS



Pomógł: 26 razy
Dołączył: 15 Sty 2010
Posty: 3271
Skąd: od Boćka
Wysłany: 2015-10-15, 22:52   

Mowca napisał/a:
W najnowszej? chodiz o te wbudowane? To nie ma tam wszystkich miejsc uwzględnionych

To czego Twoim zdaniem w niej brakuje ??
Nigdzie nie znajdziesz pełniejszej bazy POI, niż ta zaszyta w mapach AM. Mało, że są na bieżąco aktualizowane, to masz w nich nawet hydranty, przekaźniki GSM, sygnalizatory świetlne, hopki ... itp. "pierdoły". Więc nie wiem, czego Ci jeszcze w tej bazie brakuje. :shock:
_________________
Nie podejmuję dyskusji z bugibu i MaxEd'em, bo na tak niski poziom nie sięga moja drabina
https://www.facebook.com/NissanKlubPolska/
 
 
ADINO 
Navi Expert



Dołączył: 04 Sie 2012
Posty: 342
Wysłany: 2015-10-16, 15:43   

Pewnie brakuje zaszytego w mapie POI wrzuconego na Miplo wczoraj :-D
 
 
Mowca 
Waypoint
świeżak



Dołączył: 07 Lut 2010
Posty: 73
Wysłany: 2015-10-16, 17:38   

U mnie w miescie w jednym miejscu nie ma kontroli predkosci a czesto tam staja, nieopodal w wiosce w dwoch miejscach nie ma informacjo o kontroli predkosci, tez czesto stoja, ostatnio wczoraj. W okolicznym miasteczku nie ma fotoradaru przenośnego... od cholery ludzi juz tam zlapali - ja sam wpadlem 2 lata temu(nawet Emil lowca fotoradarow tam byl:P). Rowniez radiowozu z kamera (czarnego mondeo) nie widac ktory jezdzi za miastem. To tylko przypadki z mojej wichury i okolic to na pewno w innych miejscowosciach moze byc podobnie.
 
 
ADINO 
Navi Expert



Dołączył: 04 Sie 2012
Posty: 342
Wysłany: 2015-10-16, 17:42   

Wrzutka na Miplo i za 10 min. masz już w nawigacji.
Nie lepiej tak, niż narzekać, że nie ma?
 
 
Mowca 
Waypoint
świeżak



Dołączył: 07 Lut 2010
Posty: 73
Wysłany: 2015-10-18, 17:27   

Czy jak ma sie POI do automapy na cala europe, to mozna tez te pliki zaladowac do samej automapy Polski?
 
 
geranium 
guru


Pomógł: 12 razy
Dołączył: 10 Cze 2008
Posty: 1962
Wysłany: 2015-10-18, 18:41   

a Polska należy do Europy ??
a mapa Polski jest w mapach Europy ??

coraz ciekawsze pytania
ciekawe od czego jest strona AM ?
 
 
Mowca 
Waypoint
świeżak



Dołączył: 07 Lut 2010
Posty: 73
Wysłany: 2015-10-19, 18:51   

Mam sam obszar Polski bez europy a paczka zawiera cala europe wiec z tad pytanie bo po prostu nie wiem czy jak ja zaladuje, to nie zacznie sie cos psuc.
 
 
marek_39
GPS instruktor



Pomógł: 10 razy
Dołączył: 15 Sty 2010
Posty: 592
Wysłany: 2015-11-13, 14:36   

@Mowca,
oczywiście, ża zacznie się psuć! RTFM!
@geranium,
nie, PL nie należy do Europy, należy do (...)
nie, strona ałto@ do niczego nie służy, przynajmniej do czegoś pożytecznego, służącego kierującym pojzadami (jak wolisz - kierowcom)
@Mowca,
tak, można, tylko po co?
_________________

nie wierzę w boga (żydowskiego, dżejpitu, toruńskiego, kaczyńskiego i in.), nie używam babolmapy, nie zabijam i nie gwałcę
polecam yanosika (marek3999)
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,11 sekundy. Zapytań do SQL: 11