My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload

 Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Automapa na TRAK 550
Autor Wiadomość
baal 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 05 Cze 2008
Posty: 11
Skąd: Giżycko
Wysłany: 2009-12-13, 12:05   Trak GPS 550

Witam. Zakupiłem nawigację GPS Trak z automapą zainstalowaną na urządzeniu wersja 5.5.3 PL teraz chcę zaktualizować do wersji 6.0.0 (Polska) no i tu pojawia się problem. Instalacja przebiega normalnie do miejsca rejestracji wyskakuje komunikat ,że wybieram licencję ,która jest z innego urządzenia co jest nieprawdą. Okazuje się po anulowaniu ,że sam program jest zaktualizowany do wersji 6.0.0 ale mapa jest nie do odczytania jest komunikat ,że jest błędnie zainstalowana ble ble ble.... Nie ma różnicy czy instaluję na karcie SD czy też na samym urządzeniu bez karty. Może ktoś udzieli mi jakiejś pomocy.
 
 
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 106
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9766
Wysłany: 2009-12-13, 15:01   

baal napisał/a:
GPS Trak
Drugi właściciel? Sprawdzałeś na AM, czy nasz subskrypcję?
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
baal 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 05 Cze 2008
Posty: 11
Skąd: Giżycko
Wysłany: 2009-12-13, 15:33   

Dzakus napisał/a:
baal napisał/a:
GPS Trak
Drugi właściciel? Sprawdzałeś na AM, czy nasz subskrypcję?


Oczywiście do któregoś tam listopada 2010r po wpisaniu nazwy i adresu odczytanego wcześniej z automapy. Z pomocy automapy dostałem odpowiedź mam nadzieję,że nie ostatnią ,że instalacja została przypisana do komputera (chyba firmy sprzedającej GPS TRAK). i dalej oczekuję na jakąś pomoc.
 
 
b5000
Waypoint


Dołączył: 23 Lis 2009
Posty: 42
Wysłany: 2015-11-09, 17:07   Automapa na TRAK 550

Witam serdecznie,

zakupiłem GS TRAK 550, jest na nim oryginalna AM. Dokupiłem do niej karte SD i chciałbym sobie wgrać dużo nowsza AM.
Czy samo wgranie AM na karte SD i włożenie jej do urzadzenia załatwi sprawe czy trzeba bedzie jeszcze ustawić jakiś skrót w rejestrze urzadzenia żeby po kliknieciu w ikone navigacja odpalała nowa AM a nie stara oryginalna ??
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9479
Wysłany: 2015-11-10, 07:20   

Skopiuj zawartość karty do kompa, zainstaluj AMi zmień nazwy folderu i pliku *.EXE na taki, jaki jets teraz
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
 
 

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,14 sekundy. Zapytań do SQL: 10