Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2017-01-07, 12:35
iGO, Primo (Android) prośby o linki
Autor Wiadomość
no_taki
Maestro GPS



Pomógł: 59 razy
Dołączył: 10 Kwi 2011
Posty: 5564

Wysłany: 2015-08-31, 20:38   

byc może. W kazdym razie na androidzie także pliki .hnr zmieniają się na czarne ;-)
_________________
Człowiek mądrzeje z wiekiem. Zazwyczaj jest to wieko od trumny.
 
 
d.marco 
guru



Pomógł: 2 razy
Dołączył: 15 Mar 2010
Posty: 1067
Wysłany: 2015-08-31, 20:57   

ale to tylko w tej wersji iGO bo w innych nie mam na czerwono dlatego spytałem się o to :-)
_________________
"Modecom MX2" i SG A 5
 
 
no_taki
Maestro GPS



Pomógł: 59 razy
Dołączył: 10 Kwi 2011
Posty: 5564

Wysłany: 2015-08-31, 21:17   

Na razie wszytsko wrzucamy do jednego worka.
Jesli pewne sprawy "znormalnieją " i nextgen nie będzie jednak tylko ciekawostką ( bo uczciwie mówiąc poza pewnymi problemami z jednej, a łatwoscią obsługi rozdzielczości z drugiej strony - nie widzę jak na razie jakiś istotniejszych zmian ) , pewnie powstaną tematy dla każdej opcji działania programu.,
Widzę natomiast na razie sporo ograniczeń , których nie było w iGO ( choćby mozliwośc ustawienia dowolnego p. poczatkowego.. chyba, ze nie doklikałem wszystkiego )
_________________
Człowiek mądrzeje z wiekiem. Zazwyczaj jest to wieko od trumny.
 
 
Edgar
Navi Expert


Pomógł: 8 razy
Dołączył: 05 Lut 2010
Posty: 378
Wysłany: 2015-08-31, 22:03   

Dodając nowego Usera mamy możliwość zmiany kursora
Ostatnio zmieniony przez Edgar 2015-09-02, 16:58, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
no_taki
Maestro GPS



Pomógł: 59 razy
Dołączył: 10 Kwi 2011
Posty: 5564

Wysłany: 2015-09-01, 19:36   

piotrekcz. dzieki - nie doklikalem jednak
Edgar - w czym rzecz ????? ( bo utworzyc profil potrafię jak ząłożę podwóne okulary :mrgreen: :mrgreen: a w andku zwyczajnie nie mam ikony profilu :-)
_________________
Człowiek mądrzeje z wiekiem. Zazwyczaj jest to wieko od trumny.
 
 
geranium 
Maestro GPS


Pomógł: 13 razy
Dołączył: 10 Cze 2008
Posty: 2188
Skąd: PL
Wysłany: 2015-09-02, 09:52   

dodatek TTS wiman




[ Dodano: 2015-09-03, 10:59 ]
Edgar napisał/a:
Dodając nowego Usera mamy możliwość zmiany kursora


pierwsze słyszę aby było to wymagane ;-)
 
 
turysta1203
Waypoint



Pomógł: 2 razy
Dołączył: 01 Cze 2011
Posty: 133
Wysłany: 2015-09-03, 15:48   

Witam..
Zainstalowalem Nextgena na Lenovo 7" i wszystko w miare smiga...
ale zostaly mi dwie kwestie:
glos Wiman TTS przy "tescie" nie dziala... oczywiscie glos tts wgrany ;-)
i druga - prawie wszystko na czerwono w "zawartosci" oprocz map...
i tu mam pytanie - ile licencji powinno zawierac i jakie aby "zaskoczylo"?
mam chyba podstawowe cztery bo byly z instalka...

pozdrawiam
_________________
Lenovo 3500 FL, Primo NextGen Androidd 4.4.2
 
 
no_taki
Maestro GPS



Pomógł: 59 razy
Dołączył: 10 Kwi 2011
Posty: 5564

Wysłany: 2015-09-03, 16:41   

Ni czytasz kolego... nieładnie :-(
Są osobne licencje dla map Here 2014.q4, osobne dla Here 2015.q1 oraz licencja Truck uruchamiajaca także pliki .hnr

P.S sporo rzeczy jest wspólnych , więc trzeba na razie czytac oba tematy ( o CE i Androidzie )
_________________
Człowiek mądrzeje z wiekiem. Zazwyczaj jest to wieko od trumny.
 
 
turysta1203
Waypoint



Pomógł: 2 razy
Dołączył: 01 Cze 2011
Posty: 133
Wysłany: 2015-09-03, 16:48   

Witam..
Czytam, czytam ;-)
mapy i .hnr dzialaja.. natomiast mi chodzi o cala reszte..
.fsp, .fjv, .fda i pozostale "inne" ... ale juz temat zalatwiony dzieki
koledze ktory przeczytal i pomogl ;-)

pozdrawiam
_________________
Lenovo 3500 FL, Primo NextGen Androidd 4.4.2
 
 
Edgar
Navi Expert


Pomógł: 8 razy
Dołączył: 05 Lut 2010
Posty: 378
Wysłany: 2015-09-03, 18:03   

geranium napisał/a:
pierwsze słyszę aby było to wymagane

Mało słyszałeś. :-P
 
 
piotrekcz 
GPS instruktor
to ściema.



Pomógł: 27 razy
Wiek: 6
Dołączył: 15 Kwi 2012
Posty: 504
Skąd: EU
Wysłany: 2015-09-03, 18:19   

Edgar napisał/a:
Mało słyszałeś.

Przeznaczenie ux - user_profiles.zip jest inne - nie ma związku (bezpośredniego) z "możliwością zmiany modelu samochodu".
_________________

 
 
Edgar
Navi Expert


Pomógł: 8 razy
Dołączył: 05 Lut 2010
Posty: 378
Wysłany: 2015-09-03, 19:28   

Na and. tak na ce albo kosz albo zmiana nazwy i tyle
 
 
no_taki
Maestro GPS



Pomógł: 59 razy
Dołączył: 10 Kwi 2011
Posty: 5564

Wysłany: 2015-09-03, 19:52   

nie do konca. U mnie bez problemów z menu wyglad mapy.
Program wydaje się zwyczajnie niestabilny i tyle

= samozagłada , nie na temat =
_________________
Człowiek mądrzeje z wiekiem. Zazwyczaj jest to wieko od trumny.
 
 
Edgar
Navi Expert


Pomógł: 8 razy
Dołączył: 05 Lut 2010
Posty: 378
Wysłany: 2015-09-03, 21:04   

no_taki napisał/a:
U mnie bez problemów z menu wyglad mapy

Dosłownie masz coś zje..bane dokładnie i tyle.
 
 
no_taki
Maestro GPS



Pomógł: 59 razy
Dołączył: 10 Kwi 2011
Posty: 5564

Wysłany: 2015-09-04, 13:00   

Edgar napisał/a:

Dosłownie masz coś zje..bane dokładnie i tyle.

O czym Ty piszesz ??? :shock:
Przecież to kwestia tylko uzytych dodatkow UX
_________________
Człowiek mądrzeje z wiekiem. Zazwyczaj jest to wieko od trumny.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,28 sekundy. Zapytań do SQL: 11