Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Akira 512 MapaMap
Autor Wiadomość
maniak1977
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 03 Wrz 2015
Posty: 7
Wysłany: 2015-09-03, 12:06   Akira mm 512 - nie daje rady :(

witam....
czy ktos jest w stanie mi pomóc z tą Akirą ? (windows 5 ce)
mam akire mm512 , do tego karta SD 8 gb
zassałem tutaj najnowsze mapki
MapaMap 8.7.2 SD EUROPE Mapa 2015 Q1
Wersja modyfikowana na SD [patchowana] dodatkowo użyj keygena.

No i niestety nie umie se z tym poradzic , pomoze ktos?
czy wogóle to stare urzadzenie idzie jakos wskrzesic?

http://i70.fastpic.ru/big...022d.jpg?noht=1
http://i70.fastpic.ru/big...db00.jpg?noht=1
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
T700+NE


Pomógł: 528 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18884
Skąd: 3City
Wysłany: 2015-09-03, 12:12   

Rozumiem, że Twój problem polega na "Cannot find mapamap3..."
Opisz:
1. Gdzie instalowałeś MM - na SD, czy w urządzeniu
2. Co zmieniałeś w Akirze/MapieMap po instalacji
3. Jak uruchamiasz MapęMap?
4. MM512 czyta karty SDHC?
_________________

 
 
___Olivia_ 
Maestro GPS


Pomogła: 183 razy
Wiek: 29
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4560
Skąd: Wawa
Wysłany: 2015-09-03, 12:15   

maniak1977 napisał/a:
Wersja modyfikowana na SD
Zmień nazwę katalogu Mobilenavigator na MapaMap30 i pliku Mobilenavigator.exe na mapamap3.exe
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
 
 
 
maniak1977
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 03 Wrz 2015
Posty: 7
Wysłany: 2015-09-03, 12:26   

MM wrzuciłem na karte SD (jest to adapter z karta microsd 8gb) , bo sciagłem wersje niby gotową.

mape uruchamiam z tego przycisku na tapecie NAWIGACJA

nic nie grzebałem (ponoc ktos wczeniej próbowal)

te zmiany nazw nic nie dało
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
T700+NE


Pomógł: 528 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18884
Skąd: 3City
Wysłany: 2015-09-03, 12:29   

Skoryguj wpisy w menu.ini (wg opisu w "MM512 - Automatyczne uruchamianie programu nawigacyjnego")
Obecny zapis wskazuje plik *.exe w pamięci urządzenia

[ Dodano: 2015-09-03, 13:30 ]
A najpierw sprawdź, czy Akira czyta tak duże karty - stare nawigacje widziały tylko SD, SDHC nie.
_________________

 
 
maniak1977
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 03 Wrz 2015
Posty: 7
Wysłany: 2015-09-03, 12:43   

macie racje niewidzi sdhc,
mam zwykła sd ale 2gb musze zassac inne mapki.

ok zassam tylko Polske..
a macie moze jakis poradnik jak krok po kroku zainstalowac mapamap ? czy prosciej bedzie automape ?
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
T700+NE


Pomógł: 528 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18884
Skąd: 3City
Wysłany: 2015-09-03, 12:48   

maniak1977 napisał/a:
macie moze jakis poradnik
Widzę, że nawet nie zajrzałeś do działu o MapieMap...
_________________

 
 
maniak1977
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 03 Wrz 2015
Posty: 7
Wysłany: 2015-09-03, 12:49   

czytam juz od rana ...
ale niema nic konkretnego czyli od A do Z ... :(
 
 
maniak1977
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 03 Wrz 2015
Posty: 7
Wysłany: 2015-09-03, 12:54   

znalazłem zwykła sd 2gb
zassałem MapaMapTopLark 8 7 2 PL2015Q2

co dalej...
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,09 sekundy. Zapytań do SQL: 10