Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2015-08-28, 12:11
AutoMapa na Windows Mobile 6.x
Autor Wiadomość
ovner 
młodszy inspektor GPS



Dołączył: 01 Lut 2009
Posty: 8
Skąd: Königshütte
Wysłany: 2011-01-14, 07:35   

waldo2005 napisał/a:
Czy na Omnie II jest trudno wgrać Automape 6,7

Instalowałem AM 6.7.0 na pc + cukierek od pawel_1980 i cały folder skopiowałem na omnie II tylko dograłem plik wm5Am.exe i mapka odpala się bez problemu, lecz jeszcze fixa nie złapałem :( może to wina pogody, chyba że coś zmienione w ustawieniach. Dziś się tym pobawię.
_________________
LARK Freebird 35.0 +SD 4GB GOODRAM + MML + AM 6.x.x + TT 7 + IGO 8
SAMSUNG Omnia II + microSD 8GB + AM 6.x.x
 
 
 
gustawox_1 
Maestro GPS
Nv33 i NaviaII



Pomógł: 381 razy
Wiek: 107
Dołączył: 06 Mar 2009
Posty: 3666
Skąd: Poland
Wysłany: 2011-01-14, 10:10   

ovner napisał/a:
lecz jeszcze fixa nie złapałem :

Poczytaj jak nie czytałeś :arrow: http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=17822 :roll:
_________________

< ------------------------------------------------------------>
Wiktor Hugo
; Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości;
 
 
 
snowrider22
Waypoint


Dołączył: 03 Lip 2009
Posty: 86
Wysłany: 2011-01-14, 11:13   OPAMIĘTAJCIE SIĘ LUDZIE!!!!

Przede wszystkim czytajcie temat postu, w którym zamierzacie coś napisać.
bo to nie temat o problemach lub ich braku z instalką AM na Omnii

[ Dodano: 2011-01-14, 11:18 ]
Dzakus napisał/a:
snowrider22, nie wyjdzie. Zbyt duży koszt przeportowania. Wcześniej jak już wyjdzie to na Androida.


mam nadzieję, że nie masz racji...

Android to nic innego niż Symbian (czyli kibel), a za WP7 stoi wielki brat Bill G. i myślę, że to nastąpi wcześniej, ale myślałem, że ktoś dysponuje już jakimiś newsami z gniazda AM
 
 
miszaa
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 26 Lip 2011
Posty: 6
Wysłany: 2012-12-10, 21:11   

___Olivia_ napisał/a:
miszaa napisał/a:
Nie można plików podmienić w prosty sposób?
Nie można
renron napisał/a:
Nie można, mapy są powiązane z wersją programu.


A jaka max wersja AM działa pod WM 6.5 ?
_________________
Pozdrawiam
miszaa
 
 
___Olivia_ 
Maestro GPS


Pomogła: 183 razy
Wiek: 28
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4559
Skąd: Wawa
Wysłany: 2012-12-10, 21:12   

miszaa napisał/a:
A jaka max wersja AM działa pod WM 6.5 ?
Wersja 6.11 E Finał .
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
 
 
 
renron 
Maestro GPS



Pomógł: 639 razy
Dołączył: 22 Lis 2008
Posty: 8838
Wysłany: 2012-12-10, 21:14   

miszaa napisał/a:
A jaka max wersja AM działa pod WM 6.5 ?

Każda.
_________________
Peiying 4301 WinCe 5.0 - AM 6.16
 
 
mcgregor14 
azymut


Wiek: 50
Dołączył: 19 Wrz 2012
Posty: 2
Wysłany: 2013-06-13, 19:50   AutoMapa EU na HP 214

Witam

Potrzebuję namiary na AutoMapę 6 EU na palmtopa HP IPAQ 214 z systemem Windows Mobile. Aktualnie mam wgrana mapę ale nie można jej na tym urządzeniu skalibrować , nie widać wszystkich przycisków. Może ktoś pomoże ???

Pozdrawiam

[ Komentarz dodany przez: jacekp1313: 2013-06-13, 21:41 ]
------------------------------------------------------------------------------------------
Dołączyłem do istniejącego wątku
Przypominam o regulaminie forum - punkt 4
 
 
JERZY62 
Waypoint
brak



Pomógł: 3 razy
Wiek: 72
Dołączył: 22 Gru 2010
Posty: 162
Skąd: małopolska
Wysłany: 2013-06-13, 20:28   Re: AutoMapa EU na HP 214

mcgregor14 napisał/a:
Witam

Potrzebuję namiary na AutoMapę 6 EU na palmtopa HP IPAQ 214 z systemem Windows Mobile. Aktualnie mam wgrana mapę ale nie można jej na tym urządzeniu skalibrować , nie widać wszystkich przycisków. Może ktoś pomoże ???

Pozdrawiam
Kod:


Każdą mozesz zainstalować tylko musisz zaznaczyć odpowiedni system przy instalacji a kalibracja to sprawa urzadzenia
_________________
MIO C720
 
 
 
ariva65
azymut


Dołączył: 28 Sie 2015
Posty: 2
Wysłany: 2015-08-28, 11:14   

zapoda ktoś w linkowni gotowca AM 6.18 1506 PL pod windows mobile ? ładnie proszę...
 
 
ariva65
azymut


Dołączył: 28 Sie 2015
Posty: 2
Wysłany: 2015-08-30, 11:17   

pobrałem org instalator + patcher , jest ok, nie sądziłem że to takie proste, dzięki.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,09 sekundy. Zapytań do SQL: 10