Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Sygic 13.2.0 Win CE
Autor Wiadomość
Edgar
Navi Expert


Pomógł: 8 razy
Dołączył: 05 Lut 2010
Posty: 377
Wysłany: 2015-07-18, 21:19   

Res rozumiem zmieniony
Ostatnio zmieniony przez Edgar 2015-07-19, 17:24, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
kolabio
GPS instruktor


Pomógł: 3 razy
Dołączył: 08 Lip 2008
Posty: 617
Wysłany: 2015-07-18, 22:48   

Edgar, takiego ekranu w mojej navi nie mam. Po dodaniu wpisu o którym wyżej, pojawiła się w preferencjach planowania opcja liczenia tras alternatywnych. Ale to rzeczywiście nie daje automatycznego przeliczania w drodze po zjechaniu z trasy pierwotnie zaplanowanej.
Katalogu RES z 13.5.1 w sieci nie znalazłem. Próbowałem zainstalować na androidzie 13.5.0 i póżniej przenieść otrzymane RES do Larka, ale po takim zabiegu SYGIC ZAWIESZA SIĘ ZARAZ PO STARCIE. Czy możesz gdzieś wrzucić Twoje RES ?
Czy mógłbyś także wyedytować i wrzucić na forum Twoje settins.ini ?
 
 
mark0
Waypoint


Dołączył: 05 Lip 2014
Posty: 29
Wysłany: 2015-07-20, 16:20   

Edgar dzięki, trochę pomogło ale nie do końca. Otóż w ustawieniach jest już możliwość włączenia opcji tras alternatywnych, ale nadal nie prowadzi tymi trasami, po zjeździe z tej pierwotnie wyznaczonej, masz jeszcze jakieś pomysły. Dzisiaj sprawdziłem w realu....
Pozdrawiam
 
 
kolabio
GPS instruktor


Pomógł: 3 razy
Dołączył: 08 Lip 2008
Posty: 617
Wysłany: 2015-07-21, 10:34   

Moje nawigacje nie mają dostępu do internetu. Pliki Edgara niestety tego wymagają. Pomimo wielokrotnych prób, z różnymi zmianami, program albo się nie uruchamia, albo prędzej lub póżniej zawiesza.
 
 
Edgar
Navi Expert


Pomógł: 8 razy
Dołączył: 05 Lut 2010
Posty: 377
Wysłany: 2015-07-30, 18:04   

kolabio napisał/a:
dostępu do internetu.

Dostęp jest przekierowany. Net jest zbędny.
Kod:
[RuntimeSettings]
m_strAppTitle=Sygic Truck Navigation
m_strAppHomepage=http://127.0.0.1/

Dodatkowo masz za słabą navke na tego progsa i tyle. :-P
 
 
kolabio
GPS instruktor


Pomógł: 3 razy
Dołączył: 08 Lip 2008
Posty: 617
Wysłany: 2015-08-06, 17:21   

Masz rację. Mio Moov 580 ma pewnie o kilka - kilkadziesiąt kilobajtów mniej dostepnych niż Lark 50.1 i chyba dlatego na Larku chodzi, a na Mio nie. Być moze takża jakas niuansowa róznica w bibliotekach tej wersji CE 5 odgrwa rolę.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,08 sekundy. Zapytań do SQL: 11