My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload

 Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
35.1 i program nawigacyjny
Autor Wiadomość
Voycek 
Navi Expert
SAMSUNG Solid C3350



Wiek: 48
Dołączył: 06 Cze 2009
Posty: 242
Skąd: ście są?
Wysłany: 2012-03-22, 21:57   

Panie / Panowie

Przytargali mi dziś Lark 35.1, co by wrzucić AM 6.10b. Siedzi na karcie stara AM, która miała w trakcie instalacji wybranie Lark. Nowa AM nie ma Larków na liście. Próbowałem różnych sposobów, ale nie czorta nie hula.

Szukałem możliwości zmiany ścieżki, jak w innych Larkach, ale czegoś takiego nie ma. Czyli trzeba odblokować system i wgrać panel?

[ Komentarz dodany przez: ___Olivia_: 2012-03-22, 22:08 ]
Przeniosłam do odpowiedniego tematu
_________________
GOCLEVER 4366 + menu fabryczne + menu map by dasior
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9514
Wysłany: 2012-03-22, 22:09   

Nie trzeba. Wystarczy AM na SD, a plik automapa eu.exe do larka (podmienić za plik exe od MapyMap)
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
Voycek 
Navi Expert
SAMSUNG Solid C3350



Wiek: 48
Dołączył: 06 Cze 2009
Posty: 242
Skąd: ście są?
Wysłany: 2012-03-23, 21:07   

jestem_ktoś napisał/a:
Nie trzeba. Wystarczy AM na SD, a plik automapa eu.exe do larka (podmienić za plik exe od MapyMap)


Rozumiem, że przez activsynca trzeba wpakować się do dysku w larku i tam podmienić plik starowy mapymap na automapa.exe. Czy tak?
_________________
GOCLEVER 4366 + menu fabryczne + menu map by dasior
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
MX3+Primo+MM legal


Pomógł: 518 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18386
Wysłany: 2012-03-23, 21:12   

Tak. Oczywiście, plikowi automapa eu.exe trzeba zmienic nazwę (chyba na Mobilenavigator.exe), a oryginalny przemianuj na np. Mobilenavigator1.exe
A reszta Automapy zostaje na SD
_________________

 
 
dadd
Waypoint


Dołączył: 11 Kwi 2009
Posty: 35
Wysłany: 2015-08-03, 16:38   mapa europy do larka

Szukam mapy Europy do Larka 35.1 na kartę SD - tylko do 2giga bo tylko takie karty obsługuje ten sprzęt

[ Komentarz dodany przez: ___Olivia_: 2015-08-03, 17:51 ]
Przeniosłam do odpowiedniego tematu.
Regulamin punkt 3.
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9514
Wysłany: 2015-08-03, 18:39   Re: mapa europy do larka

dadd napisał/a:
Szukam mapy Europy do Larka 35.1
Nie ma, nie było i nigdy nie będzie.
Mapy sa do programów nawigacyjnych, nie do urządzenia - przeczytaj http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=29094
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,11 sekundy. Zapytań do SQL: 10