My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload

 Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
GC 5080 - backup, reanimacja
Autor Wiadomość
koala106 
Waypoint


Pomógł: 7 razy
Dołączył: 08 Lip 2008
Posty: 181
Skąd: Zielona Góra
Wysłany: 2015-06-20, 22:03   

Jakby ktoś potrzebował - mam dwie sprawne płyty od 5080. Uszkodzone również naprawiam.
_________________
Naprawa GPS zawieszonych lub nie komunikujących się z PC - Mio, Goclever, Blow, Lark, Maxcom i inne chińskie, złącza USB Mio, Tomtom, Lark, Goclever i inne
 
 
 
patrick94 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 29 Lip 2013
Posty: 13
Wysłany: 2016-02-02, 18:37   

Witam, mam podobny problem jak tutaj obecni mieli mianowicie nawigacja zatrzymuje się na logu goclevera, gdy naciskam na ekran to słychać dźwięki klikania ale no nic poza tym.. po podpięciu pod kompa ukazuje mi się partycja 3,6GB kompletnie pusta znaczy jest tylko ukryty foler System Volume Information oraz dodany przeze mnie przed chwilą folder MobileNavigator, który posiadam z paczki ze strony producenta mianowicie to ta aktualka. Niestety nic nie daje rady z tego co czytam owy temat to piszecie o sposobie z kartą pamięci niestety nie posiadam 1GB karty pamięci tak jak jest to opisane na elektrodzie czy na większej da rade coś z tym zrobić i czy wgl jeszcze mogę z nią zrobić ?

[ Komentarz dodany przez: ___Olivia_: 2016-02-02, 18:46 ]
Scaliłam z odpowiednim tematem.
Regulamin punkt 3.
 
 
 
myrsik
Waypoint


Dołączył: 11 Sty 2009
Posty: 128
Wysłany: 2016-11-27, 20:09   

Witam

A ja mam 5080pl - wyświetla LOGO, potem bialy ekran ale przez AS łączy się. Są katalogi
My Documents
Network
Program Files
Resident Flash
Temp
Windows

W resident flash jest katalog UI z plikami.

Ale w CeRegEditor w kluczu init mam:

launch60 : servicesStart.exe
launch 70: CPITGuider.exe

Chyba coś tu namieszane jest...

Z góry dziękuję za pomoc.
 
 
marrt
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 29 Lip 2009
Posty: 13
Wysłany: 2017-07-11, 18:55   

Rownież mam problem z tą navi niestety oddanie na gwarancji odpada gdyż nie posiadam dowodu zakupu, ale od początku.
Navi zawieszala sie na logu Goclever a wiec znalazlem FW na http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic3056452.html wgrało sie navi sie uruchomiła niestety/stety odrazu na WinCE problem polega na tym ze nie pamieta ustawień jak wrzuce skrót AM na pulpit to po ponownym jej wlaczeniu juz skrotu nie ma:(

Podaje linka do przebiegu wgrania FW
https://www.youtube.com/watch?v=X6mrPYPvO00

Jakies pomysly?
_________________
Jeśli ci pomogłem kliknij "Pomógł"
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
MX3+Primo+MM legal


Pomógł: 517 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18326
Wysłany: 2017-07-11, 20:06   

marrt napisał/a:
jak wrzuce skrót AM na pulpit to po ponownym jej wlaczeniu juz skrotu nie ma
To akurat norma w 3/4 urządzeń - system jest odtwarzany po każdym włączeniu.

Pogrzeb w rejestrze - zobacz co masz w kluczach w poście nad Twoim

[ Dodano: 2017-07-11, 20:08 ]
P.S. Masz GC 5070, czy 5080? http://www.elektroda.pl/r...0.html#16581555
_________________

 
 
marrt
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 29 Lip 2009
Posty: 13
Wysłany: 2017-07-11, 21:10   

ja mam 5080
_________________
Jeśli ci pomogłem kliknij "Pomógł"
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,24 sekundy. Zapytań do SQL: 9