Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
iGO Primo na Navroad Moto2
Autor Wiadomość
sargon
azymut


Dołączył: 07 Cze 2015
Posty: 3
Wysłany: 2015-06-08, 13:27   iGO Primo na Navroad Moto2

Witam
Kupiłem urządzenie Moto2 i nie potrafię odpalić na nim iGO.
Poprzednio miałem larka i iGO8 z niego odpaliło i wszystko było w porządku oprócz bardzo długiego uruchamiania się. Próbowałem coś z tym zrobić i niestety już nic się nie odpala na nowej navi.
Próbowałem różnych wersji Primo łącznie z "Stwórz własne IGO" z forum.
Nie potrafię odpalić już żadnej wersji.
Mój crashlog:
Kod:
------------------------------------------------------
------------------------------------------------------
------------------ Crash Log Begin -------------------


Current System time: "2015-06-08 11:21:19"
Build version: 9.6.13.405512
Build configuration: Product--ARCHFAM
OS version: 6.0

    Uptime: 0 h 0 m 1 sec 0 msec

Memory Stats:

    FreeMemory: 78 MB, 448 KB, 0 B
    TotalUseableMemory: 79 MB, 668 KB, 0 B
    MaxMemory: 129 MB, 0 KB, 0 B
    ReservedMemory: 1 MB, 0 KB, 0 B
    ActualCacheSize: 0 MB, 0 KB, 0 B
    GarbageSize: 0 MB, 0 KB, 0 B


Exception:    0xc000001d
At address:    0x00923028
0x00923028        (A)


WinCE CallStack snapshot (function names unknown - map file \SDMMC\Primo\Primo.map not found):

0x400296f4        (A)
0x00012004        (A)
0x000115dc        (A)
0x0001178c        (A)
0x00011874        (A)
0x006fc354        (A)
0x40076fa0        (A)
0x400588f4        (A)
0x40052ac4        (A)
0x4002a988        (A)
0x4002ac78        (A)
0x40052bc4        (A)


Global status:

    bInFocus: 0
    bMouseDown: 0
    bInLogic: 0
    bInRender: 0
    CurrentState[128]:
    GPS Pos: (0.000000,0.000000)
    Camera: pos:(0.000000,0.000000) rot:0 persp:0 zoom:0.000000 eng=0)


------------------- Crash Log End --------------------
------------------------------------------------------
------------------------------------------------------



Ma ktoś jakiś pomysł? Jestem mało zaawansowany w tym i nie bardzo potrafię znaleźć przyczynę.

Proszę o pomoc
Pozdrawiam
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9524
Wysłany: 2015-06-08, 14:04   

Albo zła konfiguracja
jacekp1313 napisał/a:
Mała uwaga - zaczynamy od absolutnie gołego programu czyli tylko to, co pokazano na screenie http://www.my-navia.pl/vi...p=281559#281559 i tylko jedna mapa jednego kraju .
(aktywny link w poradniku)

Albo sprzęt za słaby i wówczas użyj iGO 8.3.4
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
sargon
azymut


Dołączył: 07 Cze 2015
Posty: 3
Wysłany: 2015-06-08, 15:36   

Dzięki za szybką odpowiedź.
Wrzuciłem czystą instalke 8.3.4. i odpaliło bez żadnych problemów.

Wolałbym jednak świeższą wersję a Primo chodzi na sprzęcie kumpla o gorszych parametrach.
Masz może czystą wersję Primo 2.0 lub 2.4?
Najlepiej z językiem polskim.

Pozdrawiam
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
NavitelT700+NaviExpe


Pomógł: 523 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18519
Wysłany: 2015-06-08, 20:14   

Praktycznie każde Primo z linków na forum powinno działać - oczywiście, zaczynając od golasa.
_________________

 
 
sargon
azymut


Dołączył: 07 Cze 2015
Posty: 3
Wysłany: 2015-06-08, 22:01   

jacekp1313 napisał/a:
Praktycznie każde Primo z linków na forum powinno działać - oczywiście, zaczynając od golasa.


Testowałem już kupe wersji i tylko jedna zadziałała ale wyrzucała błąd przy zatwierdzaniu adresu.

Może czysty data.zip by pomógł?
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9524
Wysłany: 2015-06-09, 07:58   

Data.zip + plik exe to w zasadzie całe Primo i stanowi komplet.
Wieczorem poszukam czegoś w swoich zbiorach (ale może być problem z rozdzielczością 320*240)
Jakby co, na iGO 8.3.4 tez sie fajnie jeździ. Ale nie wiem, czy ma obsługę BT (ma motor przydatne)
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
no_taki
Maestro GPS



Pomógł: 53 razy
Dołączył: 10 Kwi 2011
Posty: 5309
Wysłany: 2015-06-17, 19:30   

Dopiero dostrzeglem ten temat

sargon, mam iGO 9.6.5 pod rozdzielczość 320_240. Jakbys byl zainteresowany - daj znać na PW
_________________
Człowiek mądrzeje z wiekiem. Zazwyczaj jest to wieko od trumny.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,22 sekundy. Zapytań do SQL: 9