My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload
 Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: dasior591
2011-03-18, 15:15
Problem z właczeniem 5055+
Autor Wiadomość
banzey
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 21 Sty 2010
Posty: 10
Wysłany: 2010-01-21, 21:19   

chyba coś mi się zepsuło;/ Po właczeniu navigacji zawiesza się na planszy powitalnej. A przecież nic nie zmieniałem bo jeszcze mi się nie połączyło. próbowałem tylko przez program PNDSET_PL_v1.2. Co się mogło stać??Reset nie pomaga;/
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 25
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8317
Skąd: Poznań
Wysłany: 2010-01-21, 21:31   

PNDSET_PL jest pod 4335.
Nawigacje możesz wysłać do serwisu. Było trzeba przeczytać poradnik.
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
banzey
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 21 Sty 2010
Posty: 10
Wysłany: 2010-01-21, 21:35   

Wiecie może jakie są szanse żeby uznali to gwarancyjnie??
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 25
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8317
Skąd: Poznań
Wysłany: 2010-01-21, 21:37   

Napisz ze włączyłęś i jest logo startowe i tyle. Spróbuj jeszcze z włożona kartą SD odpalić (z katalogiem explorer.exe)
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
banzey
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 21 Sty 2010
Posty: 10
Wysłany: 2010-01-21, 21:41   

dalej nic:( to samo.

[ Dodano: 2010-01-21, 21:58 ]
A nie ma jakiegoś sposobu żeby w domowych warunkach ją ożywić?
 
 
vibrus86
azymut


Dołączył: 12 Mar 2010
Posty: 2
Wysłany: 2010-08-19, 06:30   Problem z właczeniem 5055+

Witam

Mam problem z właczeniem GoClever 5055+ juz wyjasniem dlaczego

Sprobowalem zainstalowac na karte SD to co bylo napisane na forum

" 4.1 5055+

Pobieramy firmware, jest >TU< (co prawda na SS ale to dlatego ze serwis rozsyła jako załączniki do maili). Rozpakowujemy na kartę SD 10 plików, i jeden katalog, nie tworzymy żadnego dodatkowego katalogu. Wyłączamy nawigację przyciskiem "Power". Podłączamy nawigacje pod USB (chyba ze już jest). Włączamy nawigację trzymając przycisk "Power" do czasu, aż pokaże się białe tło aktualizacji. Kiedy pokaże się napis "Starting Wince..." z czerwonym paskiem postępu odłączamy kabel USB. Kalibrujemy ekran. Czekamy, aż pokaże się panel nawigacji. "

Objawy zaczęły robic sie nastepujace wskakiwal pulpit windows-a pozniej jak wyjąłem karte to włączala sie normalna orginalna navi lecz gdy chcialem przejsc do mapy do navigowania niechcial laczyc wiec pomyslalem wylacze i wlacze jeszcze raz a tu nagle niechce sie wlaczyc cala navi, ladowac laduje ale niechce sie wlaczyc

Co teraz mam zrobic ?? mam go na gwarancji tylko niewiem czy przyjma jesli macie inne pomysly to by bylo milo

Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2015-06-16, 18:21, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 25
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8317
Skąd: Poznań
Wysłany: 2010-08-19, 07:17   

W sumie nie wiem co Ty jej zrobiłeś ale ja bym wysłał do serwisu jako niewłączająca się.
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
vibrus86
azymut


Dołączył: 12 Mar 2010
Posty: 2
Wysłany: 2010-08-19, 07:33   

oki dzieki zobaczymy co oni powiedza ehhh juz 2 raz na gwarancje oddaje ta navi jak nie pol monitorka zepsutego to teraz calosc sie nei wlacza ;/
 
 
klon1000
azymut


Dołączył: 20 Maj 2014
Posty: 2
Wysłany: 2015-06-16, 17:30   

jak w temacie po podłączeniu do kompa zapala się tylko czerwona dioda i nic po wciśnięciu power nadal nic cały czas czarny ekran model 5055+ proszę help!!!!! :cry:

a jeśli chodzi o baterie to bankowo dobra jeszcze godzinę temu wszystko było ok :cry:
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 258 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9404
Wysłany: 2015-06-16, 18:38   

klon1000 napisał/a:
eszcze godzinę temu wszystko było ok
Może się rozładowała - potrzymaj ze dwie godziny pod ładowarką, a potem zresetuj
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
klon1000
azymut


Dołączył: 20 Maj 2014
Posty: 2
Wysłany: 2015-06-16, 19:23   

niestety ale bateria była pełna :-/

[ Dodano: 2015-06-16, 20:27 ]
wyskoczył jedynie po angielsku jakiś komunikat me-mory coś tam nie zdołałem przeczytać i od tego momentu :-x nie mogę już jej włączyć

[ Dodano: 2015-06-16, 20:54 ]
już wszystko ok :-) :-) :-)
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
 
 

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,23 sekundy. Zapytań do SQL: 11