My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload

 Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
35.2 i programy nawigacyjne
Autor Wiadomość
gzymsik1
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 05 Sty 2008
Posty: 5
Wysłany: 2008-01-05, 12:50   

Kupiłem larka 35.2 i niestety nie można wrzucić w to ustrojstwo miomapy.
 
 
adas01 
GPS instruktor



Pomógł: 19 razy
Dołączył: 02 Sty 2008
Posty: 559
Skąd: Poznań
Wysłany: 2008-01-05, 17:16   

gzymsik1 napisał/a:
Kupiłem larka 35.2 i niestety nie można wrzucić w to ustrojstwo miomapy.

niestety, mimo "bliskości" numerków w nazwie, 35.2 to zupełnie inny sprzęt wg. specyfikacji - procesor samsunga + GPS SirfStarIII, gdy 35.1 to Centrality Atlas III ze zintegrowanym GPS'em

lark 35.2=GoClever 3520 (tyle, że sprzedawany bez gwarancji door-to-door), poszukaj w necie, może ten sprzęt już ktoś odblokował. powodzenia :-)

ps. mój problem z zasilaniem z zapalniczki vs CB-radio rozwiązany - w dziale Hardware jest opis użytkownika, który zmagał się z podobnym problemem po włączeniu zasilania Akiry - trzeba nawinąć kabel zasilający od CB na rdzeń ferrytowy

aha, z ciekawości wrzuciłem na sd kilka niedużych avi skompresowane divx (w okolicach 40mb, rozmiary filmy to ok. 320x200) - niby ruszyły, ale to pokaz klatek, brak dźwięku, avi skompresowane xvid nie ruszył, mpg - "plik jest uszkodzony" :lol:
jeśli chodzi o e-booki to można se czytać .txt, .pdf program nie widzi
 
 
adas01 
GPS instruktor



Pomógł: 19 razy
Dołączył: 02 Sty 2008
Posty: 559
Skąd: Poznań
Wysłany: 2008-01-14, 19:45   

Cytat:
Kupiłem larka 35.2 i niestety nie można wrzucić w to ustrojstwo miomapy

podrzuć nam swój plik rejestru w załączniku, ew. tylko gałąź HKLM\Init i może da się zrobić to samo co w 35.1 (jeśli masz u siebie HKLM\Init\Launch50=YFLoader.exe to możesz śmiało zastosować unlocker'a z faq o 35.1). zakładam, że możesz się komunikować z PC przez ActiveSync?
 
 
Kensashi
azymut


Dołączył: 26 Maj 2015
Posty: 1
Wysłany: 2015-05-26, 10:37   

Can I have some more research.
_________________
sbobet
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,1 sekundy. Zapytań do SQL: 10