My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload

 Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2010-12-11, 20:59
Navia NV47 SDHC - nawigacja nie widzi oryginalnie kart SDHC.
Autor Wiadomość
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 106
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9766
Wysłany: 2010-06-04, 21:16   

lukasz1181, wgraj kopie ActiveSync.
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
janusz_40 
Maestro GPS
CM-7068, GC-5055+



Pomógł: 114 razy
Dołączył: 15 Cze 2008
Posty: 3914
Wysłany: 2010-06-04, 21:22   

lukasz1181 napisał/a:
Próbowałem resetować przez wciśnięcie szpilką przycisku, ale to nic nie daje.
Nic nie daje, bo sterownik pozmienial wpisy w rejestrze, a rejestr nie jest resetowny - przywroc rejestr z kopi - znajdziesz na forum dla Twojej navi.. Jest jesZcze inne wyjscie - na piechote.. pewnie w tym "sterowniku jest jakis plik *.reg - otworz go natatnikiem i bedzieszm wiedzal co zostalo zmienione w rejestrze i wtedy w rejestrze navi mozesz cofnac zmiany, ale jesli nie bardzo masz pojecie o edycji rejestru, to lepiej poprostu przzywroc rejestr z kopii bo mozesz calikiem unieruchomic sprzet..
 
 
lukasz1181 
azymut


Dołączył: 04 Cze 2010
Posty: 3
Wysłany: 2010-06-07, 07:23   

Dziękuję za pomoc.
Po wgraniu pliku rejestru sprzęt śmiga aż miło.
 
 
krogul25
azymut


Dołączył: 19 Maj 2010
Posty: 1
Wysłany: 2010-12-11, 18:50   Czy jest już sposób na SDHC?

Witam niedawno nabyłem navie nv47 niestety czytałem stare posty że nie czyta kart sdhc
albo czytałem że podobno ma wyjść jakiś sterownik.czy dzisiaj jest już jakiś soft path umożliwiający działanie kart sdhc?

[ Komentarz dodany przez: jacekp1313: 2010-12-11, 21:02 ]
------------------------------------------------------------------------------------------
Dołączyłem do istniejącego wątku
Proszę o przestrzeganie regulaminu forum - punkt 4
 
 
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 106
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9766
Wysłany: 2010-12-12, 14:09   

krogul25, nie ma. Serwis nie udostępnił nic takiego, więc jeśli nie czyta to nie będzie czytać.
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
Ponczo23o
Waypoint


Dołączył: 12 Sie 2009
Posty: 72
Wysłany: 2011-08-18, 23:01   

ponawiam prosbe
_________________
http://www.zaproszenia-lockerz.aaf.pl/news.php
 
 
jarmis
Waypoint


Dołączył: 22 Maj 2008
Posty: 55
Wysłany: 2011-10-07, 20:02   

Czy jest sposób na 4gb sdhc?? proszę o info
 
 
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 106
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9766
Wysłany: 2011-10-07, 20:24   

jarmis, nie
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9479
Wysłany: 2011-10-07, 21:11   

Ponczo23o napisał/a:
ponawiam prosbe
Zły adres - poproś serwis o opracownaie poprawki
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
allstartoki
azymut


Dołączył: 15 Lut 2011
Posty: 3
Skąd: US
Wysłany: 2012-04-03, 18:04   

przepraszam że jestem kolejnym który pyta o sterowniki do kart SDHC ale czy już wyszły ?
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
MX3+Primo+MM legal


Pomógł: 515 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18260
Wysłany: 2012-04-03, 18:14   

Jak sie pojawią, to na pewno będą linki w tym wątku

Firma Sigma team ewidentnie olała problem- jak i chyba w ogóle nawigacje, bo model Navia od dawna się żaden nie pojawił na rynku.
A ich strona http://www.sigmateam.eu/ tez zdechła
_________________

 
 
locarno
Waypoint


Dołączył: 06 Maj 2012
Posty: 29
Wysłany: 2015-02-15, 19:34   

Jakieś nowe wieści w sprawie obsługi SDHC ?

4 GB SD jest już ciężko dostać.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
 
 

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,13 sekundy. Zapytań do SQL: 11