My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload

 Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2015-12-02, 10:19
Becker z101 i inny program nawigacyjny
Autor Wiadomość
smalec891 
azymut


Wiek: 95
Dołączył: 18 Lis 2011
Posty: 1
Skąd: Poznań
Wysłany: 2012-04-29, 12:51   be z101

Witam instaluje am 6.7.0 na mojego beckera zaznaczam wind ce 5.0 i autostart be z101.Po instalacji kopiuje plik exe do folderu mnaw i po kliknkieciu zeby odpalic pokazuje komunikat


AUTOMAPA Eu WCE
nie powiodła sie próba
uruchomienia modułu :
Dane Rozdzielczosci Ekranu (CXxCy)
480x272


czytałem zeby jakies foldery usunac ale i tak ich nie mam .Licze na pomoc dziekuje
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
MX3+Primo+MM legal


Pomógł: 515 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18183
Wysłany: 2012-05-02, 15:54   

Przeczytaj "FAQ - Automapa"
Opisz dokładnie instalacje i patchowanie
_________________

 
 
julaswdx
azymut


Dołączył: 15 Mar 2013
Posty: 1
Wysłany: 2013-03-16, 15:51   Becker z101 problem z AM

Witam, mam problem z moim urzadzeniem, wgrałem AM 6.12 na SD i chcąc ją uruchomić wyświetla mi się błąd rozdzielczości:

Nie powiodła się próba uruchomienia modułu : Profile (brak profili)
Rozdzielczość ekranu (CXxCY) 480x272

Ma ktoś może pomysł co z tym zrobić ?
 
 
___Olivia_ 
Maestro GPS


Pomogła: 175 razy
Wiek: 25
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4461
Skąd: Wawa
Wysłany: 2013-03-16, 16:07   

julaswdx,
jacekp1313 napisał/a:
Przeczytaj "FAQ - Automapa"
Opisz dokładnie instalacje i patchowanie


Ps. Scaliłam z istniejącym tematem . Regulamin punkt 4.
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
 
 
 
misiom94
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 03 Sty 2015
Posty: 5
  Wysłany: 2015-01-03, 16:45   becker z101 - jak wgrać mapę iGO (Nawteq)

Witam, od niedawna jestem posiadaczem nawigacji becker traffic assist z101. Niedawno pobrałem z internetu mape iGO, wgrałem ją na kartę pamięci (8gb w formacie fat32) lecz po uruchomieniu nawigacji uruchamia się exploler Windows i nie wiem co uruchomić aby tamta mapa ruszyła i oto moje pytania:
-Czy muszę wgrać jakiś lanucher/emulator który wystartuje mi tą mapę ?
-Nie mogę znaleźć w folderze z tą mapą żadnego pliku ".exe" a w przypadku AM która wgrywałem wcześniej był.
Proszę o pomoc, bardzo mi zależy.
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
MX3+Primo+MM legal


Pomógł: 515 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18183
Wysłany: 2015-01-03, 17:09   

misiom94 napisał/a:
pobrałem z internetu mape iGO,
Pobierz tez program
misiom94 napisał/a:
Nie mogę znaleźć w folderze z tą mapą żadnego pliku ".exe"
Bo plik exe jest w folderze z programem, nie folderze z mapą

Czym sie rózni program od mapy - http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=29094
Poradnik instalacji iGO Primo - http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=29503
Jak uruchomić program - czytaj ten wątek od początku
_________________

 
 
misiom94
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 03 Sty 2015
Posty: 5
Wysłany: 2015-01-03, 17:13   

Jaki program ? nie mam żadnego odnośnika.
 
 
___Olivia_ 
Maestro GPS


Pomogła: 175 razy
Wiek: 25
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4461
Skąd: Wawa
Wysłany: 2015-01-03, 17:17   

misiom94 napisał/a:
Jaki program ?
jacekp1313 napisał/a:
Jak uruchomić program - czytaj ten wątek od początku
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
 
 
 
misiom94
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 03 Sty 2015
Posty: 5
Wysłany: 2015-01-03, 17:24   

Niestety ta strona z poradnika jest niekatywa, macie może jakieś inne źródła z których można pobrać iGO PRIMO ?
-Czy może to być wersja IGO PRIMO 8.5.9.142948 ??
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
MX3+Primo+MM legal


Pomógł: 515 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18183
Wysłany: 2015-01-03, 17:30   

misiom94 napisał/a:
ta strona z poradnika jest niekatywa,
A przeczytałes poradnik do końca? Chyba nie, bo dotarłbys do fragmentu
Cytat:
Wszystkie pliki można znaleźć w dziale z linkami


misiom94 napisał/a:
wersja IGO PRIMO 8.5.9
To nie jest Primo
_________________

 
 
misiom94
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 03 Sty 2015
Posty: 5
Wysłany: 2015-01-03, 18:11   

Zrobiłem wszystko tak jak w tutorialu, dodałem moje urządzenie do urządzeń obsługiwanych, ale mam problem. Gdy uruchamiam IGO.exe wyskakuje mi ekran powitalny, w prawym dolnym rogu zaczynają się ładować pliki i przy "LANGUAGES" nawigacja się restartuje i znow uruchamia w explolatorze Win. Jakieś sugestie ? ;)
 
 
no_taki
Maestro GPS



Pomógł: 50 razy
Dołączył: 10 Kwi 2011
Posty: 4952
Wysłany: 2015-01-03, 18:35   

Przypuszczam, że masz uszkodzony plik w content/lang .
Dla próby przenieś wszyskie pliki z content/lang na kompa, atk - by katalog w nawigacji pozostał pusty. Program powinien się uruchomic w wersji oryginalnej. Wtedy będziesz wiedział, ze masz walnięty lang.

Inny temat , ze masz nietypowa mocno wersję igo.
Sugerowalbym raczej zainstalowanie jednej z typowych i bezproblemowych wersji igo tj 9.6.2 lub 9.6.5

Jesli w naszej linkowni linki sa martwe - zajrzyj na mynavi-expert.pl, tam linki sa bardzo często aktualizowane.
_________________
Człowiek mądrzeje z wiekiem. Zazwyczaj jest to wieko od trumny.
 
 
misiom94
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 03 Sty 2015
Posty: 5
Wysłany: 2015-01-05, 15:04   

Witam, po wgraniu pojawił się kolejny problem:
Nawigacja działa dobrze, włącza się i pokazuje trasy, niestety po pewnym czasie ekran robi się czarny, ale dźwięk nadal jest. Czy ktoś może wie czym to może być spowodowane ?
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
 
 

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,11 sekundy. Zapytań do SQL: 10