Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
35AT - odblokownaie, alternatywne pulpity
Autor Wiadomość
śruba
Waypoint


Dołączył: 17 Cze 2012
Posty: 29
Wysłany: 2012-06-25, 16:23   

Tak ta poprawka jest dobra, wszystko chodzi oprócz opcji kliknięcia na baterie i powrotu do oryginalnego memu i w oknie SysInfo nie pokazuje ile jest zajętego NADEFlsch(a w moim Larku ResidentFlach). :lol: :lol: :lol:

Ale i tak wielkie dzięki za pomoc. Jak mogę do dla ciebie kliknąć „pomógł”?

A czy jeszcze podpowiesz jak ustawić żeby wyłączając AutoMape wyłączała się cała navi a nie przechodziła w stan uśpienia. Wiem, że gdzieś czytałem na forum, ale już nie pamiętam gdzie tyle tego jest? :roll:
 
 
imar42 
guru
GC 5066FMBT



Pomógł: 61 razy
Wiek: 56
Dołączył: 05 Maj 2009
Posty: 1053
Skąd: Olsztyn
Wysłany: 2012-06-25, 17:00   

Kolego śruba, Staraj się pisać poprawne nazwy!

Septum.mscr :arrow: Setup.mscr.
NADEFlsch :arrow: NANDFlash
ResidentFlach :arrow: ResidentFlash

Takie lekceważenie poprawnego nazewnictwa zazwyczaj powoduje skutki w postaci:
Nie działa!!! poszukajcie lepszego rozwiązania!!!
Tymczasem wystarczy uważnie wpisać poprawną nazwę...
_________________
Uniwersalne ImarMenuRC do urządzeń z ekranem 480x272 i 320x240

 
 
 
śruba
Waypoint


Dołączył: 17 Cze 2012
Posty: 29
Wysłany: 2012-06-25, 21:27   

imar42 napisał/a:
Kolego śruba, Staraj się pisać poprawne nazwy!

Masz racje będę się starał pisać poprawnie. A co do stosowania [code] to jeszcze nie wiem jak się używa, ale postaram się tego nauczyć. Dziękuje za poprawienie moich postów.

[ Komentarz dodany przez: ___Olivia_: 2012-06-25, 22:32 ]
Proszę nie cytować całej wypowiedzi poprzednika .
Poprawiłam


[ Dodano: 2012-06-26, 21:26 ]
I CO JESZCZE? :shock:
Ostatnio zmieniony przez ___Olivia_ 2012-06-25, 21:30, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
Ivanhoe
azymut


Dołączył: 08 Gru 2014
Posty: 1
Wysłany: 2014-12-08, 22:40   

Witam
To mój pierwszy post i pierwsze ruchy z nawigacją. Czytam ten temat i w pierwszym poście jest żeby wrzucić ITaskmanagera z apteczki na SD. Moje może idiotyczne pytanie: z jakiej apteczki? bo ja nie wiem gdzie szukać tego itaskmanagera, na SD to rozumiem że na kartę wgrać?

Sorki już znalazłem i wiem co to apteczka. Przepraszam za spam.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,1 sekundy. Zapytań do SQL: 10