Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
komunikat 'GPSTOP2' (NavRoad470)
Autor Wiadomość
kloss
Waypoint


Dołączył: 31 Maj 2011
Posty: 22
Wysłany: 2013-08-03, 11:11   komunikat 'GPSTOP2' (NavRoad470)

Witajcie

Posiadam nawigacje Navroad 470 Enovo
Podczas obliczania trasy Polska-Francja przez AutoMape, pojawił się komunikat o małej ilości pamięci.
W związku z tym wszedłem w Panel sterowania - i na suwaku pamięci przestawiłem max w prawo - zatwierdziłem i ok

Po tej czynności nic już się nie otwiera, nic nie działa.
Wyskakuje komunikat w tytule : "GPSTOP2.exe" i w treści:"Cannot execute 'GPSTOP2'. A critical component is either missing or is failing to start due to low memory."

Bardzo proszę o pomoc
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2016-01-02, 14:14, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
Google 
Maestro GPS



Pomógł: 35 razy
Dołączył: 27 Paź 2010
Posty: 2334
Skąd: Google
Wysłany: 2013-08-03, 11:17   

kloss napisał/a:
Po tej czynności nic już się nie otwiera, nic nie działa.
Nawigacja się nie włącza? Czy włącza z taki komunikatem.
_________________
Poradniki
 
 
kloss
Waypoint


Dołączył: 31 Maj 2011
Posty: 22
Wysłany: 2013-08-03, 11:22   

Nawigacja się włącza w sensie pulpitu Windowsa, można przeglądać katalogi lecz nie da się już wejść w ustawienia ani uruchomić map.

[ Dodano: 2013-08-03, 11:45 ]
Obecnie nic nie działa, system całkowicie się zawiesił. Po włączeniu jest zawieszony pulpit

[ Dodano: 2013-08-03, 12:25 ]
Cud :) widać system musiał coś przetrawić, gdyż po przeszło godzinie czasu sam się odblokował.
 
 
Miyahira
azymut


Dołączył: 27 Wrz 2014
Posty: 1
Wysłany: 2014-09-27, 22:47   

No własnie, mam identyczny komunikat i sytuację (zrobiłam tak samo z tym suwakiem), niestety u mnie nie zdarzył się ten cud...Nie moge wejsc do panelu sterowania aby zwiększyć pamięc ;( nie moge wejsc także do gps. Bardzo proszę o pomoc!!
 
 
Google 
Maestro GPS



Pomógł: 35 razy
Dołączył: 27 Paź 2010
Posty: 2334
Skąd: Google
Wysłany: 2014-09-28, 10:27   

Miyahira, na początek pozostaw urządzenie do całkowitego rozładowania . Może wówczas błąd ustąpi.
_________________
Poradniki
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,09 sekundy. Zapytań do SQL: 10