My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload
 Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
ImarMenuRC
Autor Wiadomość
jerry47
azymut


Dołączył: 18 Sty 2010
Posty: 3
Wysłany: 2012-04-29, 10:47   Imar MenuRc

Witaj paparobert

Dziękuję Ci za odpowiedż a za razem podpowiedż.Próbowałem wcześniej na MioPockecie ale coś nie wychodziło. Dzisiaj przeczytałem Twój post ale jeszcze nic nie próbowałem.Wcześniej próbowałem na MP chyba 4/66 ale tam jest jeden wielki wodotrysk.Będę próbował jeszcze raz jak znajdę wolną chwilę i co wyjdzie dam znać. Pozdrowienia
 
 
paparobert
Waypoint


Dołączył: 13 Lut 2009
Posty: 25
Wysłany: 2012-04-29, 13:45   

Nie wychodziło, bo w MioPacket tez trzeba edytować plik EXE I MSCR na odpowiednie mio. W przypadku C520 zmieniasz z "MioAutoRun" na "c520auto"
Porównywaną nakładką do imaraMenu co do funkcjonalności jest MioPocket_Lite (oczywiście do znalezienia w necie) i robisz ten sam myk.
Jeszcze pytanko do Imara. Czemu własnie w większości mio serii C po odpaleniu twojego menu zaraz wraca do oryginalnego menu mio? Czyżby coś nie tak było z plikiem killproc
 
 
jerry47
azymut


Dołączył: 18 Sty 2010
Posty: 3
Wysłany: 2012-04-29, 15:09   

Witam paparobert
Dzięki za odpowiedż.Powiem Ci,że wielokrotnie bawiłem się z Navią 33 (biedronkową) i nie miałem żadnego problemu.Z Mio mam po raz pierwszy do czynienia i zaczynałem od szukania i czytania wszystkiego co jest z nią związane.Jednakże czasami nadmiar wiedzy szkodzi.W tej chwili mam w głowie taki galimatias,że nic tylko sobie strzelić.Muszę to wszystko sobie uporządkować i zacząć od początku chyba że jest jakaś sprawdzona recepta na to co sobie założyłem.Moje działanie miało być takie:
1/ włączam Mio startuje MioMap
2/ wkładam kartę i otwiera się pulpit a na nim AutoMap
3/wyjmuję kartę wszystko wraca do oryginału.
Nie chce żadnych bajerów bo przez to robi się smietnik. Tyle by mi wystarczyło.
Odnośnie drugiej części odpowiedzi to naprawde nie wiem z czym jest to związane-pytanie do twórcy,chociaż na Nv33 działa prawie prawidłowo (trochę za duże ikony,ale tak może musi być no i ten tłok na pulpicie)
pozdrawiam jerry47 ;-)
 
 
asek 
azymut


Wiek: 46
Dołączył: 19 Lip 2009
Posty: 2
Skąd: W-wa
Wysłany: 2013-02-06, 08:54   

Witam
Wgrałem menu do swojego Larka 35.7. I teraz ma pytanie: jak to przełączyć na rozdzielczość 320x240. Czy menu musi być uruchamiane automatycznie przy starcie , bo teraz do testów to uruchamiam "ręcznie" z karty /SDMMC/MobileNavigator/Panel.exe ?
Grałem menu z :
http://www.my-navia.pl/vi...p=320233#320233
link http://depositfiles.com/files/dgtjb1tpg
 
 
 
karol88 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 20 Mar 2014
Posty: 12
Wysłany: 2014-08-24, 10:57   

Czy ten pulpit działa już bez problemów na WCE 6 ?
 
 
Google 
Maestro GPS



Pomógł: 35 razy
Dołączył: 26 Paź 2010
Posty: 2249
Skąd: Google
Wysłany: 2014-08-24, 11:08   

karol88 napisał/a:
Czy ten pulpit działa już bez problemów na WCE 6 ?
Tak.
_________________
Poradniki
 
 
no_taki
Maestro GPS



Pomógł: 48 razy
Dołączył: 10 Kwi 2011
Posty: 4617
Wysłany: 2014-08-25, 16:12   

Google napisał/a:
Tak.

Nie.
Ten sam błąd.
_________________
Człowiek mądrzeje z wiekiem. Zazwyczaj jest to wieko od trumny.
 
 
imar42 
guru
GC 5066FMBT



Pomógł: 61 razy
Wiek: 54
Dołączył: 05 Maj 2009
Posty: 1051
Skąd: Olsztyn
Wysłany: 2014-08-26, 07:08   

Kończę już obiecywany w innym miejscu "iGO 8" do "Sony nav-u" i po jego ukończeniu spróbuję ponownie przeanalizować i zoptymalizować pod Win CE6 skrypty "ImarmenuRC".
Dziękuję koledze Google za zainteresowanie, a koledze no_taki za uwagi wysłane na PW, bo to oznacza mój powrót do zaniechanego projektu.
_________________
Uniwersalne ImarMenuRC do urządzeń z ekranem 480x272 i 320x240

 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
 
 

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,2 sekundy. Zapytań do SQL: 9