My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload

 Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2015-12-02, 10:23
Becker Z101 - backup , reanimacja
Autor Wiadomość
___Olivia_ 
Maestro GPS


Pomogła: 175 razy
Wiek: 26
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4464
Skąd: Wawa

Wysłany: 2013-01-04, 16:33   

krzychu83259 napisał/a:
Da się to jakoś naprawić. Mam zamiar kupić bo cena też jest niska
Daj sobie spokój z takimi Nie sprawnymi urządzeniami , oszczędność to tylko pseudo . Za nie wielkie pieniądze możesz kupić nowe pełno sprawne urządzenie np: Manta ; Lark ; GoClover ; Aristo itd , do których możesz wgrać dowolne oprogramowanie nawigacyjne pracujące na Windows CE i wykorzystać dowolne funkcje multimedialne, które są opisane na naszym Forum.
krzychu83259 napisał/a:
Możesz podać swoje gg
Jest w moim profilu ;-)
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
 
 
 
mati1588
azymut


Dołączył: 12 Sty 2013
Posty: 1
  Wysłany: 2013-01-12, 18:05   Becker z101 pilna pomoc

Hej jestem tu nowy na tym forum. Mam do was wielką prożbę we wtorek ruszam w góry i jak na złość porzyczyłem nawi i lipa Nawi stoi na logo startowym nie łonczy sie z kompem jak sie łonczyła wcześcniej zauważyłem że foldem MNAM czy jakos tak z softem jest pusciutki wyłonczyłem nawi i koniec nie ruszy a nie połonczyć a ni nic zrobić proszę was o pomoc bo mnie kolega zabije za ta Nawigacje a wdodatuku we wtorek w góry

[ Komentarz dodany przez: jacekp1313: 2013-01-12, 18:12 ]
------------------------------------------------------------------------------------------
Dołączyłem do istniejącego wątku -przeczytaj go uwaznie, może coś Ci pomoże
Przypominam o regulaminie forum (punkt 4)
 
 
marcin2614
azymut


Dołączył: 13 Wrz 2011
Posty: 1
Wysłany: 2013-03-16, 21:15   Becer BE Z101 -Logo BECER na tym koniec

Witam.Nawigacja Becer Z 101 uszkodzona podczas wgrywania mapy.Po załączeniu tylko logo becer i nic się dalej nie ładuje.
Przy podłączeniu pod PC komputer nie widzi jej.Próbowałem Active sync i Content Manager.System komputera windows XP.Mam kabel usb do podłączenia ale nie orginalny becera tylko od mp3 grundika czy taki kabelek może być czy musi być od nawigacji?

[ Komentarz dodany przez: jacekp1313: 2013-03-16, 21:42 ]
------------------------------------------------------------------------------------------
Dołączyłem do istniejącego wątku -przeczytaj go uwaznie, może coś Ci pomoże
Przypominam o regulaminie forum (punkt 4)
 
 
adamski73
Waypoint


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 30 Cze 2009
Posty: 25
Wysłany: 2013-03-17, 18:53   Re: Becer BE Z101 -Logo BECER na tym koniec

Obojętnie od czego kabelek miniUSB łączysz się przez ActiveSync
 
 
d3th
azymut


Dołączył: 06 Sie 2014
Posty: 1
Wysłany: 2014-08-08, 14:41   

Odkurzę nieco ten wątek.
Dostałem Beckera Z 101 od znajomego do odblokowania, ale natrafiłem na pewien problem. Ktoś mieszał w urządzeniu przede mną i efekt jest taki, że nawigacja nie startuje w ogóle. Pojawia się tylko napis Becker i tyle.
Podłączyłem nawigację do kompa i widzę tylko folder CLM, w którym jest jakiś plik ephdata.clm.
A reszta to jakieś pliki automapy, MioAutorun i inne.
Pytanie: jak bardzo ktoś uwalił tę nawigację i co musiałbym zrobić, żeby odżyła i mogła śmigać na Automapie?
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
 
 

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,11 sekundy. Zapytań do SQL: 11