My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload
 Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Hukkle
2011-03-10, 19:38
4384 FMBT reanimacja
Autor Wiadomość
lomax33
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 06 Lip 2011
Posty: 9
Wysłany: 2014-06-25, 20:17   

Tylko raz na forach podają, że oprogramowanie zależne jest od numeru seryjnego tego modelu - GC4384FM, a raz że nie.
 
 
___Olivia_ 
Maestro GPS


Pomogła: 175 razy
Wiek: 25
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4429
Skąd: Wawa
Wysłany: 2014-06-25, 20:19   

lomax33,
Wybór należy do Ciebie.
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
 
 
 
lomax33
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 06 Lip 2011
Posty: 9
Wysłany: 2014-06-25, 20:44   

jest jeszcze operacja przywracająca rejest - opisana tutaj
http://www.my-navia.pl/vi...er=asc&start=15
może to zadziała?

Niestety linki nie działają
 
 
Milek7
azymut


Dołączył: 27 Lip 2014
Posty: 2
Wysłany: 2014-07-27, 15:27   GOCLEVER 4384 FM BT - stoi na ekranie startowym

Nawigacja GOCLEVER 4384 FM BT stoi na ekranie startowym. Spróbowałbym wgrać firmware przez kartę SD lub program serwisowy, ale na nalepce nie ma numeru seryjnego, prawdopodobnie się zatarł. Można więc jakoś to rozróżnić która to wersja po jakiś charakterystycznych cechach czy coś? I jeszcze pytanie: czy jak wgram nieodpowiednie firmware, to będzie możliwość ponownego wgrania innego firmware przez program serwisowy?
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 258 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9398
Wysłany: 2014-07-27, 15:32   Re: GOCLEVER 4384 FM BT - stoi na ekranie startowym

Milek7 napisał/a:
jak wgram nieodpowiednie firmware, to
To serwis lub kosz na śmieci

[ Dodano: 2014-07-27, 16:32 ]
Do scalenia z http://www.my-navia.pl/vi...=13433&start=60
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
Milek7
azymut


Dołączył: 27 Lip 2014
Posty: 2
Wysłany: 2014-07-27, 20:48   

Szczęśliwie trafiłem z wersją firmware, wszystko działa :)
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
 
 

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,25 sekundy. Zapytań do SQL: 10