Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Age of Empires
Autor Wiadomość
Hukkle
Maestro GPS
Akira512



Pomógł: 87 razy
Dołączył: 02 Mar 2008
Posty: 2775
Skąd: 52.8 17.2
Wysłany: 2008-10-19, 22:16   

s113 napisał/a:
Nie mogę pobrać z tego pierwszego linka, wrzuccie na rapi...

Masz działające linki w pierwszym i piątym poście tego wątku.
Dodatkowo jeszcze w sześćdziesiatym szóstym usera apud na piątej stronie.
_________________
Jeśli nie wiesz - czytaj FAQ
Jeśli chcesz by inni wiedzieli - napisz w FAQ-propozycje
Jeśli pomogłem, nie klikaj "Pomógł" - pomóż komuś innemu
 
 
relim 
Waypoint


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 26 Wrz 2008
Posty: 189
Wysłany: 2008-12-19, 15:57   

Działająca wersja

Instal EXE + Crack do podmiany

http://www.chomikuj.pl/re...mpires+1.25.zip

Przetestowane na Navi nv35

Age.gif
Plik ściągnięto 10245 raz(y) 27,59 KB

Age1.gif
Plik ściągnięto 10245 raz(y) 21,5 KB

 
 
lebzuch
azymut


Dołączył: 16 Wrz 2008
Posty: 4
Wysłany: 2008-12-23, 01:37   

relim napisał/a:
...
Przetestowane na Navi nv35


Nie wiem jak to zrobiles ale ja nawet instalki uruchomic nie moge. W koncu rozpakowalem istalke i stamtad instalowalem... Niby wszystko ladnie poszlo ale gdy probuje uruchomic gre wyskakuje mi blad:
Application aoeppc.exe has performed an illegal operation and will be shut down. If the problem persist, contact the program vendor.
Program: aoeppc.exe
Exception: 0xC0000005
Adress: 00113838

Suwaczek od pamieci mam przesuniety na maksa w lewo a gapi poprawnie skonfigurowane (tak mi sie wydaje...). Cóż począć?
 
 
relim 
Waypoint


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 26 Wrz 2008
Posty: 189
Wysłany: 2008-12-23, 09:35   

lebzuch napisał/a:
relim napisał/a:
...
Przetestowane na Navi nv35



Suwaczek od pamieci mam przesuniety na maksa w lewo a gapi poprawnie skonfigurowane (tak mi sie wydaje...). Cóż począć?


Czy zainstalowałeś całą grę, tam jest 5 plików EXE i wszystkie trzeba zainstalować, musiałeś któryś pominąć. Gapi standardowe. No i dodatkowe biblioteki masz oczywiście zainstalowane w/g opisu z forum !
 
 
lebzuch
azymut


Dołączył: 16 Wrz 2008
Posty: 4
Wysłany: 2008-12-23, 21:01   

Okazalo sie ze trzeba w Gapi w setup i touch ustawic 90*.
Dziala rewelacyjnie:)
Dzieki!
 
 
pr1est
azymut


Dołączył: 19 Maj 2009
Posty: 1
Wysłany: 2009-05-20, 13:32   

witam
udało się komuś odpalić AOE na larku 43.1 ?? walczę już kilka godz. sprawdziłem kilka wersji gry... z kilku źródeł i ciągle poopa :-/

nie mogę zainstalować a tych instalek prze AS bo mi wypierdziela ze nie ma miejsca ITP... zmieniałem miejsca instalacji itp...itd i poopa. stąd rozpakowałem pliki .CAB programikiem, przegrałem na kartę SD i heja.... GAPI konfiguruje i tak i siak, rozpoznaje moją NAVI, testowałem wszystkie obroty i ciągle poopa... ufffff

ciągle to samo przy każdej wersji AOE --- biały ekran i później error

1. sprawdzałem w paczkach .CAB - tam nie ma żadnych modyfikacji rejestru więc to nie to.
2. wygląda na GAPI - mam wersje 4.02 - ale już chyba wszystkie możliwości konfiguracji sprawdziłem.

będę wdzięczny za jakieś podpowiedzi bądź działającą "wersję" gry ;)
 
 
pawcio10
Waypoint



Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 47
Wysłany: 2009-06-02, 14:33   

maslak napisał/a:
Age of Empire v1.25

Instalacja:
-Przegraj na karte
-uruchom

==DOWNLOAD==


Może ktoś wstawić wersję bez instalacyjną tej gry?
 
 
mariooo 
Waypoint


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 21 Gru 2008
Posty: 37
Skąd: Wielkopolska-Pomorze
Wysłany: 2009-06-24, 19:54   

Testowane na Navia Nv47, trochę się namęczyłem, ale w końcu zadziałało - działa wyśmienicie :mrgreen:
 
 
 
123tomek
Waypoint


Dołączył: 04 Cze 2008
Posty: 31
Wysłany: 2009-08-15, 23:30   

pawcio10 napisał/a:
maslak napisał/a:
Age of Empire v1.25

Instalacja:
-Przegraj na karte
-uruchom

==DOWNLOAD==


Może ktoś wstawić wersję bez instalacyjną tej gry?


File is deleted :(
Znalazlem tutaj (tzn. tez ma 16.22MB)
http://www.kickasstorrent...c-t2125329.html

Niestety to nie to - tam jest jakas instalka starszej wersji.
 
 
shadowmare
azymut


Dołączył: 27 Maj 2010
Posty: 1
Wysłany: 2010-05-31, 19:06   

Co zrobić żeby AOE działało na Goclever 5066? Nie ma na niego jeszcze GAPI. Przy próbie uruchomienia wyświetla się illegal version nawet po skopiowaniu cracka.
 
 
kaktoos
azymut


Dołączył: 13 Lip 2010
Posty: 3
Wysłany: 2010-07-16, 11:16   

123tomek napisał/a:
Może ktoś wstawić wersję bez instalacyjną tej gry?



Oczywiście, że może ktoś wystawić i oczywiście ze jest wystawione.
wystarczy przewinąć 2 strony wstecz by zobaczyć, że ktoś to ma na swoim chomiku ;)
relim napisał/a:
Działająca wersja
Instal EXE + Crack do podmiany
http://www.chomikuj.pl/re...mpires+1.25.zip
Przetestowane na Navi nv35
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2013-04-18, 07:42, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
keave
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 30 Sie 2010
Posty: 6
Wysłany: 2010-09-21, 13:30   

Witam,

Ogarnal ktos juz temat odpalenia tej gierki w przypadku instalacji poprzez rozpakowanie plikow CAB i skopiowanie ich na karte?
Probowalem to zrobic na Navigon 70 z WinCE 6.0...
Poniewaz nie mam ActiveSync na mojej nawigacji dlatego tez:
- rozpoczolem instalacje gry (oczywiscie bez podlaczenia urzadzenia)
- rozpakowany z pliku EXE (AOE_Setup.exe) plik CAB (Age of Empires.PPC300_2577.cab) explorowalem za pomoca programu MSCEInf
- zawartosc pliku CAB (Program Files\Games\MDM\Age of Empires\*.* - 5 folderow i 4 pliki) wrzucilem na karte w identyczna sciezke jak w nawiasach
- z katalogu gry skasowalem stary GX.dll i podmienilem plik aoeppc.exe
Wczesniej oczywiscie wrzucilem na karte GAPI for HPCs v4.04 i skopiowalem pliki GX.dll oraz GX_HPC.ini do Windows
Przy probie uruchomienia aeoppc.exe pojawia sie na chwile okno GAPI po czym na moment bialy ekran i powrot
Da sie cos z tym zrobic? Co moze byc tego przyczyna?
 
 
kostek1812
azymut


Dołączył: 28 Maj 2014
Posty: 1
Wysłany: 2014-05-30, 16:52   

Witam

Posiadam nawigację lark freebird 43.1 i też jestem wielkim fanem tej gry. Jest może jakiś sposób na uruchomienie gierki na tym urządzeniu? Z góry dzięki za odpowiedź.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,1 sekundy. Zapytań do SQL: 14