Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
NavRoad320BM
Autor Wiadomość
kaju1
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 26 Lut 2014
Posty: 7
Wysłany: 2014-02-26, 16:56   NavRoad320BM

Witam .Z MyFlashDisk z kasowałem wszystkie pliki . Czy aktualizacja pomoże? Proszę o pomoc.
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9524
Wysłany: 2014-02-26, 18:57   

Aktualizacja czego?
Urządzenie się włącza, czy nie?
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
kaju1
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 26 Lut 2014
Posty: 7
Wysłany: 2014-02-27, 00:09   

Witam.Urządzenie się włącza.Wgraną auto mapę chcę włączać przez przycisk -nawigacja- i nie mogę go uruchomić. Nie wiem czy wykasowane pliki nie mają z tym coś wspólnego.
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
NavitelT700+NaviExpe


Pomógł: 523 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18519
Wysłany: 2014-02-27, 06:52   

A jak zainstalowałeś AM? Bo od samego wgrania na kartę spod NAWIGACJA nic się nie zacznie uruchamiać.
Przeczytaj wątek "Navroad NR 320 BM inne programy nawigacyjne"
_________________

 
 
kaju1
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 26 Lut 2014
Posty: 7
Wysłany: 2014-02-27, 17:07   

Miałem wgraną AM 6.14 po zmianach w pliku APShell uruchomiałem przyciskiem -nawigacja-. Zmieniłem na 6.15 i nie odpaliła. Myślałem że blokują stare pliki z 6.14 . Z MyFlashDisk wyczyściłem wszystko i tylko tyle. Czy aby nie za dużo.
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
NavitelT700+NaviExpe


Pomógł: 523 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18519
Wysłany: 2014-02-27, 19:22   

Jakie zmiany wprowadziłes w APShell do AM 6.14?
Po wgraniu 6.15 tez je zrobiłeś?
_________________

 
 
kaju1
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 26 Lut 2014
Posty: 7
Wysłany: 2014-02-28, 01:08   

Dziękuję za cierpliwość

W 6.14 -Path=\SDMC\NavRoadMaps.link na
Path=\MyFlashDisk\AutoMapaEU\AutoMapaEU.exe
i wszystko chodziło lux
To samo robię w AM 6.15 i nic
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9524
Wysłany: 2014-02-28, 06:50   

Dla pewności sprawdź jeszcze raz nazwy - z reguły AM towrzy plik/folder o nazwie AutomapaspacjaEU, a nie AutomapaEU
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
kaju1
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 26 Lut 2014
Posty: 7
Wysłany: 2014-03-01, 09:14   

Wszystko sprawdzam po dwa razy i nic.
Chciałem z powrotem uruchomić 6.14 i też nie idzie
Chyba że coś robię nie po kolei.

[ Dodano: 2014-03-02, 08:22 ]
Już zrobiłem.Z aktualizowałem urządzenie i za pierwszym razem wgrałem.
Działa przez naciśnięcie przycisku - nawigacja-
Wszystkim dziękuję za pomoc i cierpliwość
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,36 sekundy. Zapytań do SQL: 9