Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2011-07-04, 09:09
Odblokowanie dowolnego Mio w ciągu 1 minuty
Autor Wiadomość
Google 
Maestro GPS



Pomógł: 36 razy
Dołączył: 26 Paź 2010
Posty: 2340
Skąd: Google
Wysłany: 2012-03-29, 16:16   

jacek_paw, może coś źle robisz instalując Mio_Moov_Unlock.

Tu jest o kalibracji ale właśnie też i instalacji Mio_Moov_Unlock : http://rpc.one.pl/index.p...-mio-moov-500pl
_________________
Poradniki
 
 
jacek_paw 
azymut


Dołączył: 29 Mar 2012
Posty: 4
Wysłany: 2012-03-29, 17:05   

Przecież niema chyba niczego łatwiejszego niż rozpakowanie paczki i uruchomienie programu ;-) Nie podałem natomiast że na urządzeniu jest już automapa - czyli ktoś w nim grzebał. Wrzucił bym screena ale coś chyba na forum jest nie tak z załącznikami bo mi odrzuca mówiąc, że załącznik nie może być większy od "-1611661312 Bajtów".
 
 
Tom a4 
guru



Pomógł: 38 razy
Dołączył: 21 Gru 2009
Posty: 1490
Skąd: Pomorskie
Wysłany: 2012-03-29, 17:20   

daj na jakis serwer screena, a postaramy sie pomoc :-)
_________________
Kliknij jesli pomogłem

Moj Oficjalny Poradnik jak naprawic zawieszone mio 500


Byl 35.4 Byl 43.0 Byl 43.1 Byl 50.1 Jest Mio Moov 500V2
 
 
 
jacek_paw 
azymut


Dołączył: 29 Mar 2012
Posty: 4
Wysłany: 2012-03-29, 19:02   

Witam
oto screen:

http://www.hot.jpg.pl/zdj...mio_unlock.html

Dziękuję za zainteresowanie moim problemem.
Pozdrawiam, j.
 
 
___Olivia_ 
Maestro GPS


Pomogła: 182 razy
Wiek: 27
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4523
Skąd: Wawa
Wysłany: 2012-03-29, 19:17   

jacek_paw napisał/a:
Wrzucił bym screena ale coś chyba na forum jest nie tak z załącznikami bo mi odrzuca mówiąc, że załącznik nie może być większy od "-1611661312 Bajtów".

Zamieszczanie zdjęć :arrow: http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?p=2122#2122
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
 
 
 
Tom a4 
guru



Pomógł: 38 razy
Dołączył: 21 Gru 2009
Posty: 1490
Skąd: Pomorskie
Wysłany: 2012-03-29, 19:33   

prosilem o screen zawartosci mio a nie unlocka skoro ktos mieszal to unlock nie bedzie widzial mio

[ Dodano: 2012-03-29, 20:34 ]
daj kopie urzadzenia na serwer zobacze co tam jest :-)
_________________
Kliknij jesli pomogłem

Moj Oficjalny Poradnik jak naprawic zawieszone mio 500


Byl 35.4 Byl 43.0 Byl 43.1 Byl 50.1 Jest Mio Moov 500V2
 
 
 
adr22
azymut


Dołączył: 19 Sie 2010
Posty: 3
Wysłany: 2012-09-03, 19:43   jak wstawić ikonki na pulpit po odblokowaniu mio

Jak wstawić ikonkę automapy na pulpit po odblokowaniu windowsa,proszę o pomoc.
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9538
Wysłany: 2012-09-03, 20:51   

Zależy, jakie odblokowanie.
Zobacz http://www.my-navia.pl/vi...p=374513#374513 punkty22
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
NavitelT700+NaviExpe


Pomógł: 524 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18626
Wysłany: 2012-09-03, 20:55   

Jaki model Mio?
_________________

 
 
adr22
azymut


Dołączył: 19 Sie 2010
Posty: 3
Wysłany: 2012-09-04, 15:06   

model mio N179

[ Dodano: 2012-09-04, 16:24 ]
nawi odblokowałem z tej stronki http://www.my-navia.pl/vi...=4851&start=135 jednakże link który dodaje ikonki na pulpit jest nieaktywny :(

[ Komentarz dodany przez: jacekp1313: 2012-09-04, 18:47 ]
------------------------------------------------------------------------------------------
1. Scaliłem
2. Poprawiłem link (prowadził do printview, nie viewtopic)
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2012-09-04, 17:46, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
tigerrr
azymut


Dołączył: 30 Sty 2013
Posty: 1
  Wysłany: 2013-01-30, 21:38   

Witam!

Mam nawigację Mio Moov 330 z automatycznie uruchamiającą się automapą z karty SD. Całość skonfigurowałem za pomocą programu z 1 strony.. Wszystko cacy.. Ale...

Po automatycznym uruchomieniu AutoMapy u góry wyskakuje mi niebieski pasek start, który chciałbym aby był samoczynnie schowany - ponieważ przeszkadza.
Niestety windows wgrany na tą nawigację jest bardzo okrojony i nie mam w nim opcji ustawiania właściwości paska w panelu sterowania (znalazłem taki wątek na forum). Nie mam też wpisu w rejestrze odpowiedzialnego za jego chowanie i pojawianie się (znalazłem taki wątek na forum). Wrzucałem też do StartUP program o nazwie TTbar.exe, który tu znalazłem, a który rzekomo miał go ukrywać, ale również nie działa.. Poległem...

Tym samym bardzo proszę o pomoc w automatycznym chowaniu pasku przy automatycznym uruchamianiu automapy....

Dziękuję! :-)
 
 
mtkzwc
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 06 Lut 2014
Posty: 6
Wysłany: 2014-02-06, 15:12   

Czy ta paczka z poczatku tematu bedzie dzialac na Mio spirit 487????
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
NavitelT700+NaviExpe


Pomógł: 524 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18626
Wysłany: 2014-02-06, 18:25   

To wersja tylko dla serii "M". W dodatku ingeruje mocno w soft urządzenia, więc nie polecam.
Zapraszam do wątku o odblokowaniu S487, możesz tez wybrać dowolny panel z działu http://www.my-navia.pl/viewforum.php?f=155 i uruchamiać go wg wątku "Odblokowanie Mio Spirit bezinwazyjne (z karty pamięci)"
_________________

 
 
mtkzwc
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 06 Lut 2014
Posty: 6
Wysłany: 2014-02-15, 14:19   

Dalem rade. Teraz mam problem z polaczeniem GPS.

testowalem z COM2(57600) i na dwor na pol godziny zero reakcji. Slupki zasiegu nawet nie drgnely.
To samo robilem z COM1(4800 i 57600) z tym samym skutkiem.

Pomozecie??
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
NavitelT700+NaviExpe


Pomógł: 524 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18626
Wysłany: 2014-02-15, 21:36   

To wątek o odblokowaniu.
O problem sygnały pytaj (najpierw czytaj) w wątku o Twoim modelu Mio.
_________________

 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,16 sekundy. Zapytań do SQL: 12