My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload

 Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2011-10-14, 16:13
Lark 35.3 i AutoMapa
Autor Wiadomość
Sahem 
Maestro GPS



Pomógł: 576 razy
Dołączył: 28 Maj 2008
Posty: 6444
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2009-06-20, 16:40   

Jeśli będziesz miał całą Europę 5.3.0 to nie będziesz musiał nic ładować. Wyznaczasz trasę z Polski na Słowację, odpoczywasz tam sobie, następnie wyznaczasz trasę ze Słowacji do Austrii i w drogę.
_________________
Rem tene, verba sequentur.
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
MX3+Primo+MM legal


Pomógł: 515 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18065
Wysłany: 2009-06-20, 16:41   

Jeżeli będziesz miał zainstalowaną wersję EU, bądź miniEU, to nie, bo jest jedna mapa dla całego obszaru (wersja mini to Polska, Czechy, Słowacja, Niemcy, Austria i coś jeszcze).
Natomiast przy oddzielnym dogrywaniu pojedynczych map, tak. na granicy przełączanie mapy i nowa trasa.
_________________

 
 
janusz362 
młodszy inspektor GPS
olixo


Wiek: 48
Dołączył: 28 Maj 2008
Posty: 6
Skąd: pniewo
Wysłany: 2009-06-20, 18:42   

dzieki wszystkim za pomoc,teraz wszystko dla mnie jest jasne,moja AM jest ok tylko tak jak pisał kolega Sance pisał o tych podzielonych mapach polska jest z czechami i słowacją dla tego wszystko gra,cała reszta w osobnych folderach dla tego jest lipka i muszę ewentualnie na granicy robić przeskoki,no ale znalazłem całą pake na AM 5.0.5 wszystko razem no i jak łykne to napiszęczy wszystko gra a po przyjezdzie z wczasow a w planie jest SŁOWACJA,AUSTRIA,SZWAJCARIA,CZECHY napiszę czy wszystko grało
pozdrawiam wszystkich
 
 
mariusz8319 
azymut


Dołączył: 19 Lut 2012
Posty: 1
Skąd: Rybnik
Wysłany: 2012-02-20, 17:48   Lark 35.3 automapa

Witam.
Dostałem od kolegi larka który był już przerobiony na automape. Część plików automapy jest w pamięci urządzenia w ( \ResidentFlash\MoblieNavigator ) reszta na karcie pamięci . Była tak przerobiona żeby z menu larkowego szło odpalić automape . I teraz moje pytanie jak wgrać jakąś nowszą automapę ? Czy wystarczy kopiować odpowiednie pliki do pamięci użądzenia i na karte pamięci ?

[ Komentarz dodany przez: jacekp1313: 2012-02-20, 18:38 ]
------------------------------------------------------------------------------------------
Dołączyłem do istniejącego wątku
Przypominam o regulaminie forum - tu punkt 4
 
 
gmpl 
guru


Pomógł: 29 razy
Wiek: 42
Dołączył: 20 Maj 2008
Posty: 1945
Wysłany: 2012-02-20, 18:11   

Tak. :-) oczywiście nie sama instalacja, ale słodzenie lub rejestracja w zależności jaka byłą używana.
_________________
UWAGA: autor postu zastrzega sobie prawo do zmiany punktu widzenia w dowolnym momencie. Wyrażona opinia jest aktualna tylko w chwili jej pisania.
Poglądy i opinie wyrażane przeze mnie są wyssane z palca i nie mają odzwierciedlenia w rzeczywistości, a wszelka zbieżność osób i zdarzeń, ze światem realnym jest zupełnie przypadkowa. :-D
http://www.mynavi-expert.pl/reflink/6960/ - nowości, nawigacja na WinCE i Androida, panele, filmy on-line

 
 
gustawox_1 
Maestro GPS
Nv33 i NaviaII



Pomógł: 381 razy
Wiek: 105
Dołączył: 06 Mar 2009
Posty: 3674
Skąd: Poland
Wysłany: 2012-02-20, 18:14   

mariusz8319 napisał/a:
reszta na karcie pamięci

Zapewne mapa(mapy).
Możesz pobrać sobie najnowszą AM zainstalować na PC a potem przekopiować (pozamieniać pliki) zarówno na karcie SD jak i w pamięci urządzenia.
_________________

< ------------------------------------------------------------>
Wiktor Hugo
; Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości;
 
 
 
destin6
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 06 Lip 2012
Posty: 9
Wysłany: 2014-01-26, 16:19   

Jaka wersja AutoMapy będzie najbardziej odpowiednia dla tego urządzenia? Rozumiem, że najnowsza wersja programu nie będzie na niej działać?
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9454
Wysłany: 2014-01-26, 16:29   

A po co Ci program z przestarzałą mapą? Nie przeniesiesz nowej mapy do starej wersji programu - w AM to jest całość
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
 
 

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,1 sekundy. Zapytań do SQL: 11