Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
TRAK GPS-425 i programy nawigacyjne
Autor Wiadomość
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 108
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9736
Wysłany: 2011-01-19, 13:43   

arivia, mapy pobiera się do programu nawigacyjnego,a program nawigacyjny dopiera się do systemu.

Jaki masz program nawigacyjny?
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
arivia
azymut


Dołączył: 18 Sty 2011
Posty: 4
Wysłany: 2011-01-19, 15:49   

miałem Navimap chyba ale juz nie mam i pobralem automapa ale tam jest tylko darmowa mapa jakiegos tam opszaru
 
 
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 108
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9736
Wysłany: 2011-01-19, 15:52   

arivia, na naszym forum znajdziesz Automapę w wersji pełnej obejmującą Polskę lub Europę do wyboru
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
Sahem 
Maestro GPS



Pomógł: 576 razy
Dołączył: 28 Maj 2008
Posty: 6443
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2011-01-19, 15:56   

Małe uściślenie ;-) Na naszym forum nie znajdziesz Automapy. Znajdziesz namiary na takową.
_________________
Rem tene, verba sequentur.
 
 
arivia
azymut


Dołączył: 18 Sty 2011
Posty: 4
Wysłany: 2011-01-19, 17:48   

a gdzie dokladnie znajde??
 
 
Sahem 
Maestro GPS



Pomógł: 576 razy
Dołączył: 28 Maj 2008
Posty: 6443
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2011-01-19, 17:49   

Np. tu http://www.my-navia.pl/viewforum.php?f=230
_________________
Rem tene, verba sequentur.
 
 
arivia
azymut


Dołączył: 18 Sty 2011
Posty: 4
Wysłany: 2011-01-20, 01:03   

a co mam zrobic jak wyskakule ze mapa nie jest poprawnie zarejestrowana? znajde ten klucz w internecie?
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9594
Wysłany: 2011-01-20, 06:51   

arivia napisał/a:
a co mam zrobic
Poczytać forum, na przykład
http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=5291
http://www.my-navia.pl/vi...432&view=newest

arivia napisał/a:
znajde ten klucz
Nawet na forum w szukajce - wpisz patcher i wybierz forum o Automapie i każ szukać w tytułach
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
minio194
azymut


Dołączył: 30 Lis 2013
Posty: 1
Skąd: Sierakowice
Wysłany: 2013-11-30, 23:54   Trak GPS-425

Witam , w mojej nawigacjii gdy włączam gps to wyskakuje błąd : brak oprogramowania do nawigacjii , wybierz ścieżke dostępu , co to może oznaczac ? ma ktoś taką ścieżke czy oprogramowanie ? proszę o szybką pomoc.
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 527 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18761
Wysłany: 2013-12-03, 11:03   

To oznacza, ze nie masz programu nawigacyjnego lub wskazałes nieistniejący plik.

1. Wskaz w opcjach plik, który ma się uruchamiać po kliku w NAWIGACJA
2. Jaki masz zainstalowany program nawigacyjny?
3. Co grzebałeś od czasu, gdy nawi działała poprawnie?

minio194 napisał/a:
ma ktoś taką ścieżke
Co to jest ściezka dostępu: http://pl.wikipedia.org/w...ka_dost%C4%99pu

[ Dodano: 2013-12-03, 11:09 ]
P.S. Przeczytaj wątek, do którego dołączyłem Twój post.
_________________

 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,09 sekundy. Zapytań do SQL: 10