My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload

 Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
zablokowana akira
Autor Wiadomość
22mario 
Waypoint


Pomógł: 3 razy
Dołączył: 10 Maj 2008
Posty: 59
Wysłany: 2013-10-15, 00:02   zablokowana akira

Witam, mam problem z moja starą akirą 3512 A3
Jakiś czas temu wgrałem automapę, wersja 6.13.0.0, działała tak sobie, tzn wolno przeliczała trasę, (ok 10-15 minut)
Nie miałem czasu szukać przyczyny w samym programie na forum więc na początek zrobiłem defragmentacje karty pamięci... nie pomogło, potem zrobiłem defragmentacje dysku flash nawigacji, defragmentacja zakończyła sie ok, ale automapa nie umiała znaleźć satelit, zrobiłem miękki reset i po tej czynności akira padła.
Po włączeniu pokazuje sie tylko ekran startowy, pasek postępu ładowania systemu idzie do końca ale nic dalej się nie dzieje
Jest możliwość edycji nawigacji z poziomu activesync i ceregeditor ale nie mam kopi rejestru, była na starym kompie którego już nie mam.
Potrzebuje kopię rejestru, albo pomysłu jak ja uruchomić, będę wdzięczny za pomoc :)
_________________
Akira MM 3512-A3
pozdrawiam
 
 
Sahem 
Maestro GPS



Pomógł: 576 razy
Dołączył: 28 Maj 2008
Posty: 6443
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2013-10-15, 00:08   

Tu http://www.my-navia.pl/dl...=20&sortby=name znajdziesz
_________________
Rem tene, verba sequentur.
 
 
22mario 
Waypoint


Pomógł: 3 razy
Dołączył: 10 Maj 2008
Posty: 59
Wysłany: 2013-10-16, 21:25   

Sahem, strona z linku pusta, ale dzięki za chęci, już sobie poradziłem, nawigacja działa tak jak wcześniej, tzn baardzo wolno przelicza trasę, ale z tym już sobie poradzę :)
_________________
Akira MM 3512-A3
pozdrawiam
 
 
Sahem 
Maestro GPS



Pomógł: 576 razy
Dołączył: 28 Maj 2008
Posty: 6443
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2013-10-17, 00:21   

Dziwne :-/ ja klikam w link i odsyła mnie do Download » Pokaż wszystkie pliki a tam jest plik "Backup.stg_Akira 3512-A3" klikam w niego, następnie "Pobierz plik" i idzie.
Czy klikałeś w link jako zalogowany? Po wylogowanium z forum jak klikam w Download to faktycznie strona jest pusta :-/

Ps.
Ewentualnie dla potomnych backup jest do pobrania jeszcze tu http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?p=15560#15560
_________________
Rem tene, verba sequentur.
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9505
Wysłany: 2013-10-17, 07:00   

Ja też widzę pustą stronę. Może kwestia "mundurka"?
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
22mario 
Waypoint


Pomógł: 3 razy
Dołączył: 10 Maj 2008
Posty: 59
Wysłany: 2013-10-17, 23:36   

Witam, strona jest pusta, obojętnie czy jestem zalogowany czy nie, ten drugi link jest ok, jeszcze raz dzięki :)
_________________
Akira MM 3512-A3
pozdrawiam
 
 
Sahem 
Maestro GPS



Pomógł: 576 razy
Dołączył: 28 Maj 2008
Posty: 6443
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2013-10-18, 00:10   

Już powinno być ok. Jakimś cudem ;-) Download był wyłączony dla użytkowników.
_________________
Rem tene, verba sequentur.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,09 sekundy. Zapytań do SQL: 10