My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload

 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
NavRoad NR 370 programy nawigacyjne
Autor Wiadomość
jacekp1313 
Maestro GPS
MX3+Primo+MM legal


Pomógł: 521 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18429
Wysłany: 2012-07-23, 22:08   

Zobacz post http://www.my-navia.pl/vi...p=273536#273536
Liczba przed haszem to ilośc znaków (razem z " spacjami, kropkami i \)
_________________

 
 
Lokiszta 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 21 Lip 2012
Posty: 6
Wysłany: 2012-07-24, 17:16   

no tak wpisałem czy wystarczy tylko zmienić nazwę tego pliku.Bo zmieniłem na navroadmap.lnk i nic zmieniłem też na navroadmaps.lnk i też nic.Czy wielkość liter ma jakieś znaczenie.Mi to wygląda tak,że mam jeden plik właśnie ten co wyżej i do niego wrzucone wszystkie pliki potrzebne do otwarcia mapy.Czy tak to ma wyglądać?.
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
MX3+Primo+MM legal


Pomógł: 521 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18429
Wysłany: 2012-07-24, 18:07   

Na pewno masz navroad.lnk, a nie navroad.lnk.txt?
Włączyłeś pokazywanie rozszerzeń?
_________________

 
 
Lokiszta 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 21 Lip 2012
Posty: 6
Wysłany: 2012-07-24, 19:44   

Mam dokładnie tak NavRoadMaps.lnk a te rozszerzenia gdzie się włącza

[ Dodano: 2012-07-24, 20:47 ]
we właściwościach pliku mam zaznaczone do odczytu i archiwalny w ten sposób nie wiem czy o to chodzi
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
MX3+Primo+MM legal


Pomógł: 521 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18429
Wysłany: 2012-07-24, 19:49   

Lokiszta napisał/a:
te rozszerzenia gdzie się włącza
http://www.my-navia.pl/vi...p=132186#132186
Co masz dokładnie w pliku *.lnk i jaka jest ścieżka dostępu do pliku wceAm.exe?
_________________

 
 
Lokiszta 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 21 Lip 2012
Posty: 6
Wysłany: 2012-07-24, 20:20   

włączyłem pokazywanie rozszerzeń i wyskoczył mi jakiś plik info który nazywa się Auto mapa a powinno być coś z navroad tak jakby nawigacja wracała do ustawień kiedyś usunąłem auto mapę.Jak wejdę do explorera w nawigacji juz tego pliku nie ma.
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
MX3+Primo+MM legal


Pomógł: 521 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18429
Wysłany: 2012-07-24, 20:24   

I jaki masz plik - navroad.lnk, czy navroad.lnk.txt?
Cytat:
Co masz dokładnie w pliku *.lnk i jaka jest ścieżka dostępu do pliku wceAm.exe?
_________________

 
 
Lokiszta 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 21 Lip 2012
Posty: 6
Wysłany: 2012-07-24, 21:05   

skopiowałem znów starą mapę jaka była w oryginale czyli navroadmap.I teraz pokazuje jak kliknę ikonkę Aplikacja nie zainstalowana.Przynajmniej już coś pokazuje a z explorera idzie normalnie wejść i otworzyć mapy.

[ Dodano: 2012-07-24, 22:22 ]
mam plik navroad.lnk

[ Dodano: 2012-07-24, 22:34 ]
no to jest nie możliwe instalowałem tyle razy i pierwszy raz taki kłopot.Coś musiało się odinstalować jak usunąłem tą AutoMapę.

[ Dodano: 2012-07-25, 18:46 ]
Mam jeszcze jedno pytanie wgrywałem do mio nowy pulpit może dało by zrobić tak usunąć cały system i wrzucić system właśnie z mio wtedy nie było by problemu z wrzuceniem auto mapy.Zauważyłem tylko jeden problem nie można usunąć właśnie pliku windows ponieważ wywala błąd ze nie można usunąć jakiegoś folderu znajdującego się w pliku Windows.Czy takie coś jest wogóle możliwe.

[ Dodano: 2012-07-25, 20:09 ]
ok udało mi się w końcu odpalić nawigacje narazie bez map jak to zrobiłem nie wiem bo robię ciagle to samo.Potrzebuje jeszcze aktywować mapy.Czy ktoś wie jaka jest instrukcja keygena sygickg 7.71.Chodzi mi gdzie sie wrzuca te numery.
 
 
muchamks212
azymut


Dołączył: 21 Sie 2013
Posty: 2
Wysłany: 2013-08-21, 13:10   Wgrywanie NavRoad map 8.30 do NavRoad nr370

Witam, jestem zielony w tym więc proszę o pomoc. Jak wgrać NavRoad map 8.30 z mapami np. polski itp. ? proszę o pomoc to ważne ;)
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
MX3+Primo+MM legal


Pomógł: 521 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18429
Wysłany: 2013-08-21, 13:15   

Zacznij od początku.
1. Masz instalkę programu, czy wersję do skopiowania do urządzenia?
2. Skąd masz program? Nie było tam opisu instalacji/uruchomienia?

Scaliłem z wątkiem o programach nawigacyjnych .
Link do wątku o NavroadMaps: http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=24282
_________________

 
 
muchamks212
azymut


Dołączył: 21 Sie 2013
Posty: 2
Wysłany: 2013-08-21, 15:59   

1. Mam wersje do skopiowania. Tylko nie wiem teraz gdzie wgrać mapy by mi pokazało
2. Mam tą wersje z chomikuj i tam nie było instrukcji
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9519
Wysłany: 2013-08-22, 06:00   

1. Masz mapy do programu, czy cały program (razem z mapami)? Bo to nie to samo: http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=29094
Jak cały program, to skopiuj na SD i uruchamiaj przez navroad.lnk (szczegóły w tym wątku - przeczytaj)

2. Na chomikach 3/4 to śmieci - nie zdziw się, jak nie zadziała albo poprosi o kod odblokowujący
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,16 sekundy. Zapytań do SQL: 9