Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2012-06-15, 12:33
MAPY DO NAVI NV35
Autor Wiadomość
rob.76
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 19 Lut 2009
Posty: 14
Wysłany: 2009-02-22, 14:36   

Ale on się właśnie upiera że chce starą... :roll: Więcej nie będę brała się za takie rzeczy. :-P Mam klucz, ale jak wcześniej chciałam go użyć to nie szło... Szukam tej wersji i nie widzę. Nie ma... :-/
 
 
qwerter 
GPS instruktor



Pomógł: 16 razy
Wiek: 64
Dołączył: 15 Maj 2008
Posty: 691
Wysłany: 2009-02-22, 14:55   

rob.76 napisał/a:
Ale on się właśnie upiera że chce starą... :roll: Więcej nie będę brała się za takie rzeczy. :-P Mam klucz, ale jak wcześniej chciałam go użyć to nie szło... Szukam tej wersji i nie widzę. Nie ma... :-/

Oj... teraz to już piszesz bez ładu i składu... napisz jaką miałaś instalkę to pomogę... odpisz serial i klucz ze stronki... do wyboru ewentualnie masz TUTAJ ...
_________________
MODECOM MX3 marzenia się spełniają...
 
 
rob.76
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 19 Lut 2009
Posty: 14
Wysłany: 2009-02-22, 15:39   

qwerter: dzieki za pomoc i sorki za takie bezsensowne zawracanie głowy. :) Namówiłam starszego juz na ta nowszą wersję. Dzięki, pozdrawiam. :mrgreen:
 
 
jarek2504 
Waypoint



Wiek: 45
Dołączył: 16 Sty 2010
Posty: 162
Wysłany: 2010-01-17, 19:34   Navia Nv35

Jak dotać ikone na pulpit zebym mógł uruchamiać MapęMap z pulpitu-klikając w ikone?Tak mam uruchamianą AutoMape.
_________________
jarek2504
 
 
qlin 
Navi Expert
Oberschlesien



Pomógł: 35 razy
Dołączył: 29 Paź 2008
Posty: 413
Skąd: Oberschlesien
Wysłany: 2010-01-17, 19:59   

Pooglądaj to http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=7545
_________________
Grozisz mi Gość ? :-P
 
 
jarek2504 
Waypoint



Wiek: 45
Dołączył: 16 Sty 2010
Posty: 162
Wysłany: 2010-01-17, 20:15   

Dziękuję udalo sie. :-)
_________________
jarek2504
 
 
kriskros
azymut


Dołączył: 03 Paź 2008
Posty: 2
Wysłany: 2011-12-14, 10:54   IGO na navia nv35

czy wersje IGO8.3.4.117940 (my way) można na nv35 uruchomić?
wywala komunikat DATABASE NOT FOUND

wersja IGO ktora poszla mi na tym urzadzeniu to
IGO8.5.9.142948 (Primo), choc rozdzielczosc troche nie pasuje
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 527 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18784
Wysłany: 2011-12-14, 12:02   

Na mojej NV35 szło każde iGO
Wywal wszystko poza minimum. Struktura bez zbędnych dodatków - szukaj w poście http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=18528


P.S. Scaliłem z istniejącym wątkiem (regulamin, p.4)
_________________

 
 
kriskros
azymut


Dołączył: 03 Paź 2008
Posty: 2
Wysłany: 2011-12-16, 11:53   

dzięki jacek1313, sciaglem werje 8.3.4.142975 i na nv35 działa bez problemu, chodzi to nawet szybciej niż z automapą
 
 
IgorS
azymut


Dołączył: 28 Lip 2013
Posty: 1
Wysłany: 2013-07-28, 21:41   

Witam serdecznie.

Mam taki problem - odblokowałem Navię NV35 sposobem podanym na początku wątku (edycja pliku autorun.inf) - urządzenie się uruchamia, i nie wyświetla się przycisk "Nawigacja" tylko automatycznie otwiera się pulpit WindowsCE (bez paska - mi to nie przeszkadza).

Ale jak ustawić by automatycznie włączała się wybrana mapa (nie potrzebuje żadnych pulpitów ani innych atrakcji) - wystarczy że włączy się mapa z innego pliku startowego niż ta standardowa MapaMap Polski.

Prawdę mówiąc mógłby być ten sam przycisk "Nawigacja" ale by uruchamiał inną mapę.

Proszę o podpowiedzi.
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 527 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18784
Wysłany: 2013-07-28, 22:19   

Przywróć oryginalny autorun.inf a w menu.ini podaj ścieżkę do programu, który chcesz uruchomić - fabrycznie jest
btn_exe = "\flash_storage\MapaMap30\mapamap3.exe"

Albo wgraj nowe menu - na przykład wersja 1 2 lub 3 http://chomikuj.pl/jajacekpl/menu+i+odblokowania czy jakiekolwiek inne na Twój ekran (i uruchamiaj wpisem w autorun.inf)

W zasadzie można uruchamiać program nawigacyjny przez autorun.inf - ale szczerze odradzam

[ Dodano: 2013-07-28, 23:31 ]
P.S. Przeniosłem z wątku "Navia nv35 - odblokowanie"
_________________

 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,09 sekundy. Zapytań do SQL: 11