Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Maroko
Autor Wiadomość
maci3q
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 29 Sie 2008
Posty: 13
Wysłany: 2010-07-26, 10:38   Maroko

Od kilkudziesięciu minut próbuję zlokalizować mapkę Maroka na Igo. Może ktoś pomóc ?
 
 
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 109
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9736
Wysłany: 2010-07-26, 10:48   

https://winmo.naviextras.com/shop/portal/catalog?salesPackageCode=53073&view=item
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
gary1 
Waypoint


Pomógł: 5 razy
Dołączył: 02 Mar 2008
Posty: 152
Wysłany: 2010-07-26, 11:44   

maci3q napisał/a:
próbuję zlokalizować mapkę Maroka na Igo. Może ktoś pomóc ?


Pojawiła się swego czasu mapa TA 01.2009, ale tylko do igo w wersji 8.0. Nie spotkałem się z wersją mapy do igo 8.3
_________________
Najnowsze MAPY Polski R3 do iGO 8.3+ i Primo
---------------------
=> http://chomikuj.pl/Garius
_________________
 
 
wiatger
azymut


Dołączył: 21 Lip 2013
Posty: 2
Wysłany: 2013-07-21, 19:26   Mapa Maroka do NavRoad 780H

Poszukuję mapy Maroka którą dałoby się wgrać do urządzenia NR780H Hugo. Użytkuję w tej nawigacji NavRoad Map europa ale ona nie obejmuje Maroka.
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 528 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18806
Wysłany: 2013-07-21, 19:44   

Mapy Maroka do Navroad Maps, czy innego programu nawigacyjnego z mapą Maroka?
_________________

 
 
wiatger
azymut


Dołączył: 21 Lip 2013
Posty: 2
Wysłany: 2013-07-23, 20:24   

Najchętniej to mapy Maroka która by chodziła w nawigacji NavRoad 780 H.
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 528 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18806
Wysłany: 2013-07-23, 20:30   

Żadna mapa nie chodzi na Navroadzie (ani żadnym innym urządzeniu). Mapa chodzi na programie nawigacyjnym

Zainstaluj TomToma (z mapą M. do iGO może być problem, a Garmina trudno uruchomić na WinCE)
_________________

 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,08 sekundy. Zapytań do SQL: 9