My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload

 Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
5055 reset po odłączeniu zasilania
Autor Wiadomość
kriss941
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 26 Wrz 2008
Posty: 13
Wysłany: 2013-05-20, 19:15   5055 reset po odłączeniu zasilania

Witam .Problem objawił się dość nagle .W czasie jazdy reset navi i start od nowa z pulpitu goclevera kilkukrotnie więc doszedłem dla czego. Jeśli wyjmę kabel zasilacza z urządzenia jest OK jeśli wyjmę zasilacz z gniazda zapalniczki = reset. Sprawdziłem na różnych zasilaczach to samo. Dalsze spostrzeżenia AS nie łączy się z navi komp. widzi tylko dysk i kartę .
Jakieś sugestie?
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
MX3+Primo+MM legal


Pomógł: 515 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18117
Wysłany: 2013-05-21, 06:52   

A jak to wygląda na innej ładowarce ew. przy ładowaniu z kompa?
_________________

 
 
marek216 
GPS instruktor
serwis elektroniki



Pomógł: 18 razy
Wiek: 37
Dołączył: 11 Sie 2007
Posty: 756
Wysłany: 2013-05-21, 07:32   

kriss941 napisał/a:
Dalsze spostrzeżenia AS nie łączy się z navi komp. widzi tylko dysk i kartę .


Jak masz ustawione w nawigacji ? To się zmienia w ustawieniach goclever.
_________________

Serwis elektroniki: www.soft-serwis.eu
Części i narzędzia: www.sklep.soft-serwis.eu
Projektowanie urządzeń: www.fenikstech.pl
Ogłoszenia dla elektroników: www.elektronika.sprzedawaj.eu

Nie pomagam na PW/GG/e-mail !
 
 
 
kriss941
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 26 Wrz 2008
Posty: 13
Wysłany: 2013-05-21, 07:35   

Ładowarka stacjonarna oraz kabel z kompa daje te same efekty =reset

[ Dodano: 2013-05-21, 07:37 ]
marek216 napisał/a:
kriss941 napisał/a:
Dalsze spostrzeżenia AS nie łączy się z navi komp. widzi tylko dysk i kartę .


Jak masz ustawione w nawigacji ? To się zmienia w ustawieniach goclever.

Niestety nie wiem jak
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9466
Wysłany: 2013-05-21, 07:45   

Przełącz w opcjach tryb z USB na AS.
Może być coś z gniazdem USB - chyba, że mieszałeś w sofcie...
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
kriss941
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 26 Wrz 2008
Posty: 13
Wysłany: 2013-06-01, 17:43   

Wymiana gniazda Mini usb rozwiązała sprawę
Dzięki
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
 
 

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,09 sekundy. Zapytań do SQL: 10