Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2017-11-19, 14:09
IPAQ H2200 i programy nawigacyjne
Autor Wiadomość
booaa 
azymut


Dołączyła: 18 Maj 2010
Posty: 2
Wysłany: 2010-07-13, 19:36   IPAQ H2200 i programy nawigacyjne

Witam
Jestem zupełnie zielona w tych sprawach. Proszę o pomoc jak zainstalować Automapę 6.5 na karcie DS 2GB tak aby można byłoby ja uruchomić na PPC IPAQ HP H2200.
Próbowałam kilka razy nie nie umiem uruchomić Automapy.
Nie wiem co mam wybrać podczas instalacji.
System Microsoft Pocket PC V 4.2.
Pamięć 57.09 MB
Może ktoś już instalował Automape dla tego urządzenia.
Proszę o pomoc.
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2013-04-15, 13:24, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
renron 
Maestro GPS



Pomógł: 639 razy
Dołączył: 22 Lis 2008
Posty: 8838
Wysłany: 2010-07-13, 20:12   

Podczas instalacji wybierasz Packet PC 2003, dalej poprowadzi Cię kreator instalacji AutoMapy, jedynie musisz pamiętać o odznaczeniu opcji Rejestruj na którymś tam kolejnym ekranie kreatora.
Jeżeli AM jest nieuzdrowiona to należy po instalacji to zrobić, jeżeli masz AM już wyleczoną to tylko instalacja i w drogę, do uzdrowienia użyć należy Patcher-a, znajdziesz na forum.
_________________
Peiying 4301 WinCe 5.0 - AM 6.16
 
 
booaa 
azymut


Dołączyła: 18 Maj 2010
Posty: 2
Wysłany: 2010-07-14, 22:15   

Wielkie dzięki. Wszytsko sie udało. Mapa śmiga aż miło.
Dziekuje za pomoc i pozdrawiam :)
 
 
dworak21
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 14 Kwi 2013
Posty: 6
Wysłany: 2013-04-14, 15:20   AutoMapa i HP iPAQ 2200 problem

Witam
Mam problem z instalacja AutoMapy na HP iPAQ 2200.Mam AM zpatchowana i instaluję wybieram system Windows CE5.0/6.0 ale nie chce odpalić program w urządzeniu.Wcześniej działał.Ale usnąłem całość z karty pamięci i chciałem wgrać nowszą wersję.
System jaki ma moje urządzenie : MS Mobile 2003 Premium X
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9618
Wysłany: 2013-04-14, 15:34   

W jakim sensie "nie chce odpalić"? W ogóle nic sie nie uruchamia? Startuje i jest jakis komunikat?
Kopii karty nie zrobiłeś? Byłoby wiadomo, jakie mają byc pliki startowe
No i AM już nie wspiera systemu PPC2003 http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=19747


[ Dodano: 2013-04-14, 16:39 ]
Do scalenia z http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=21599
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
Ostatnio zmieniony przez jestem_ktoś 2013-04-14, 15:38, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
dworak21
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 14 Kwi 2013
Posty: 6
Wysłany: 2013-04-14, 16:28   

jestem_ktoś napisał/a:
W jakim sensie "nie chce odpalić"? W ogóle nic sie nie uruchamia? Startuje i jest jakis komunikat?
Kopii karty nie zrobiłeś? Byłoby wiadomo, jakie mają byc pliki startowe
No i AM już nie wspiera systemu PPC2003 http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=19747


[ Dodano: 2013-04-14, 16:39 ]
Do scalenia z http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=21599

To jaka wersję mam zainstalować ?
To z zrzuty z kopii
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 527 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18788
Wysłany: 2013-04-14, 16:30   

Na pewno PPC obsługiwała AM sprzed roku - ale po co Ci nieaktualne mapy?

Dopóki nie podasz komunikatu, to będziemy tylko zgadywać na czym polega Twój problem.
_________________

 
 
dworak21
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 14 Kwi 2013
Posty: 6
Wysłany: 2013-04-14, 17:33   

AutoMapa EU ist keine gultige Anwedung fur Pocket PC przy próbie włączenia pliku AutoMapa EU.exe przy wceAM i WCEAML ten sam błąd.
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 527 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18788
Wysłany: 2013-04-14, 17:42   

AutoMapa EU nie jest właściwym plikiem uruchomieniowym dla PPC

Szukaj innego programu, na przykład iGO 8.3.4 http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=27926
Może ruszy też MapaMa http://www.my-navia.pl/vi...p=400370#400370
_________________

 
 
dworak21
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 14 Kwi 2013
Posty: 6
Wysłany: 2013-04-14, 17:56   

A która będzie najlepsza i będzie miała dobra mape polski i EU. A nie da się wgrać do tej starej wersji nowych map ? bo stary program po wrzuceniu na nawigację działa.

[ Dodano: 2013-04-14, 19:11 ]
A może garmin ruszy ? Jak tak to jaka wersja ?
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9618
Wysłany: 2013-04-15, 05:59   

Z Garminem pod WInCE jest kupa zabawy, poza tym ma duże wymagania.
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
dworak21
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 14 Kwi 2013
Posty: 6
Wysłany: 2013-04-15, 13:09   

A więc skąd mam pobrać najnowsze mapy do tego Igo ?
Znalazłem coś takiego
http://www.torrent-polska...ce7213eb6412c52
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9618
Wysłany: 2013-04-15, 13:16   

dworak21 napisał/a:
skąd mam pobrać najnowsze mapy
http://www.my-navia.pl/index.php?c=75
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
dworak21
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 14 Kwi 2013
Posty: 6
Wysłany: 2013-04-17, 12:26   

To widziałem tylko nie wiem która mapę mam wybrać żeby pasowała z moja nawigacją IGO 8,3 mam kartę pamięci 2 gb
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 527 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18788
Wysłany: 2013-04-17, 12:48   

Najnowszą.
Każda (oprócz opisanych jako 8.0) działa na iGO od 8.3 wzwyż
_________________

 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,08 sekundy. Zapytań do SQL: 12