Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2015-08-28, 13:11
AutoMapa na Windows Mobile 6.x
Autor Wiadomość
djtom 
Waypoint


Dołączył: 27 Wrz 2008
Posty: 71
Wysłany: 2008-09-30, 12:36   

nielubieautomap, możesz poprosić tego usera o wce42am.exe? :oops:
 
 
xcoom
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 30 Wrz 2008
Posty: 6
Wysłany: 2008-09-30, 12:39   

zapiszsie napisał/a:
xcoom napisał/a:
Ja użyłem wersje bezinstalacyją z pierwszego posta http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=5186, wgrałem na pda potem dograłem witaminę dla Windows mobile i uruchomiłem.


Na jakim PDA? Bo taki sposob na A696 jak wyżej wspomniałem nie pomaga.


Na HTC Touch Diamond
 
 
zapiszsie 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 30 Cze 2008
Posty: 6
Wysłany: 2008-09-30, 12:54   

@nielubieautomap: Na jakim to rosyjskim forum udziela się ten dobroczyńca, który rozdaje cukierki ?:)
 
 
lukipl
Waypoint



Pomógł: 2 razy
Dołączył: 30 Wrz 2008
Posty: 35
Wysłany: 2008-09-30, 13:06   

Tu macie wersje na WM2003 - siedziałem cała noc do teraz. Ale działa. Idę spać. Pozdr

http://rapidshare.com/fil...3CRACK.rar.html
_________________
Lark 43.2LM
 
 
harry 
Maestro GPS
Szukaj-czytaj-pytaj



Pomógł: 88 razy
Dołączył: 03 Sty 2008
Posty: 3459
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2008-09-30, 13:07   

kalvin napisał/a:

Nie mam pojęcia co z tym.

To jeden z trzech plików POI (amp, ampdata, ampdesc)
Masz je we wskazanym przez komunikat folderze?
_________________

 
 
g555
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 03 Sty 2008
Posty: 10
Skąd: Lublin
Wysłany: 2008-09-30, 13:53   

lukipl napisał/a:
Tu macie wersje na WM2003 - siedziałem cała noc do teraz. Ale działa. Idę spać. Pozdr


dzięki! potwierdzam, działa z wm2003

pozdro
 
 
kalvin
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 30 Wrz 2008
Posty: 9
Wysłany: 2008-09-30, 13:56   

harry napisał/a:
kalvin napisał/a:

Nie mam pojęcia co z tym.

To jeden z trzech plików POI (amp, ampdata, ampdesc)
Masz je we wskazanym przez komunikat folderze?


Tak wszystko jest, ale teraz po resecie wywala od razu przy ładowaniu mapy :-|

Dziwne mają one po 0 kb ? Możesz podesłać swoje.
Dzięki.
 
 
harry 
Maestro GPS
Szukaj-czytaj-pytaj



Pomógł: 88 razy
Dołączył: 03 Sty 2008
Posty: 3459
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2008-09-30, 14:13   

kalvin napisał/a:
Możesz podesłać swoje.
Proszę: http://rapidshare.com/files/149657890/POI.rar.html
_________________

 
 
kalvin
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 30 Wrz 2008
Posty: 9
Wysłany: 2008-09-30, 14:34   

zapiszsie napisał/a:
to rusza mapka tylko że ze zniekształconym menu (schowane buttony) oraz belką górną . ma ktoś pomysł jak z tego wybrnąć?


U mnie jest to samo na A696 witaminą wm5Am wersja na kartę, obcięta góra i dół.
Jak zainstaluje AM 5.1.1 to w ogóle nie można odpalić wywala przy ładowaniu mapy.

Może ktoś zmodyfikuje skina .. nie mam pojęcia o co biega. Pewnie coś z rozdzielczością.

Pozdrawiam
 
 
Phiotrus
azymut


Dołączył: 30 Wrz 2008
Posty: 4
Wysłany: 2008-09-30, 14:56   

Cytat:
Tu macie wersje na WM2003 - siedziałem cała noc do teraz. Ale działa. Idę spać. Pozdr

http://rapidshare.com/fil...3CRACK.rar.html


u mnie niestety nie dziala , restartuje sie i wraca do windowsa :(
 
 
xcoom
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 30 Wrz 2008
Posty: 6
Wysłany: 2008-09-30, 15:47   

kalvin napisał/a:
zapiszsie napisał/a:
to rusza mapka tylko że ze zniekształconym menu (schowane buttony) oraz belką górną . ma ktoś pomysł jak z tego wybrnąć?


U mnie jest to samo na A696 witaminą wm5Am wersja na kartę, obcięta góra i dół.
Jak zainstaluje AM 5.1.1 to w ogóle nie można odpalić wywala przy ładowaniu mapy.

Może ktoś zmodyfikuje skina .. nie mam pojęcia o co biega. Pewnie coś z rozdzielczością.

Pozdrawiam

Który plik uruchamiasz?
Tak jak piszesz dzieje sie jezeli uruchamiasz wersje dla WIN CE.
Prawidlowo powinienes uruchamiac Automape plikiem wm5AM.exe
 
 
kalvin
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 30 Wrz 2008
Posty: 9
Wysłany: 2008-09-30, 16:09   

Cytat:

Który plik uruchamiasz?
Tak jak piszesz dzieje sie jezeli uruchamiasz wersje dla WIN CE.
Prawidlowo powinienes uruchamiac Automape plikiem wm5AM.exe


Odpalam plik wm5AM.exe zaraz po podmianie. I taki cyrk jest ...
 
 
xcoom
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 30 Wrz 2008
Posty: 6
Wysłany: 2008-09-30, 16:33   

W linku poniżej jest zgrana z telefonu wersja AM 5.1.1.618 działająca (witamina) na Windows Mobile 6.1 Pro (HTC Touch Diamond).

http://rapidshare.com/fil...apa_EU.zip.html

Po wgraniu do pda (lub na kartę) należy uruchomić plik wm5Am.exe
 
 
imalas 
Waypoint


Dołączył: 09 Kwi 2008
Posty: 47
Wysłany: 2008-09-30, 16:51   

kalvin napisał/a:
Cytat:

Który plik uruchamiasz?
Tak jak piszesz dzieje sie jezeli uruchamiasz wersje dla WIN CE.
Prawidlowo powinienes uruchamiac Automape plikiem wm5AM.exe


Odpalam plik wm5AM.exe zaraz po podmianie. I taki cyrk jest ...



Panowie!
Czy, aby przypadkiem nie przeoczyliście podczas instalacji okienka z wyborem dodatkowych opcji np. róże głosy (Chołowczyc, Kinga, Mikołaj i takie tam..) na końcu którego są do odznaczenia okienka dotyczące sprzętu np. "Asus" !!!! RUSZYĆ SUWAKIEM W DÓŁ!
.....zainstalujcie z oryginalnego setupu, a nie z "gotowca"(v. bezinstalacyjna)....powodzenia!
__________________
_________________
Modecom MX3 + AM 6.14 Europa + Igo primo 2.4 PL + MM 7.42 Europa
 
 
kalvin
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 30 Wrz 2008
Posty: 9
Wysłany: 2008-09-30, 17:00   

imalas napisał/a:
kalvin napisał/a:
Cytat:

Który plik uruchamiasz?
Tak jak piszesz dzieje sie jezeli uruchamiasz wersje dla WIN CE.
Prawidlowo powinienes uruchamiac Automape plikiem wm5AM.exe


Odpalam plik wm5AM.exe zaraz po podmianie. I taki cyrk jest ...



Panowie!
Czy, aby przypadkiem nie przeoczyliście podczas instalacji okienka z wyborem dodatkowych opcji np. róże głosy (Chołowczyc, Kinga, Mikołaj i takie tam..) na końcu którego są do odznaczenia okienka dotyczące sprzętu np. "Asus" !!!! RUSZYĆ SUWAKIEM W DÓŁ!
.....zainstalujcie z oryginalnego setupu, a nie z "gotowca"(v. bezinstalacyjna)....powodzenia!
__________________


Nie ma takiego czegoś i nie było nigdy !!!
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,09 sekundy. Zapytań do SQL: 10