Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Odblokowanie do Windowsa
Autor Wiadomość
konrad04_16
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 21 Lut 2012
Posty: 8
Wysłany: 2012-03-15, 12:49   Odblokowanie do Windowsa

Witam szanownych użytkowników forum :d mam takie pytanko jak zrobić by automatycznie zaraz po wlaczniu navi uruchamiał sie okno windows . czy jest takowa mozliwośc ???
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2013-08-15, 12:00, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
renron 
Maestro GPS



Pomógł: 639 razy
Dołączył: 22 Lis 2008
Posty: 8838
Wysłany: 2012-03-15, 12:54   

Znajdź na forum programik explorer.exe lub explorer2.exe, skopiuj na SD i jako ścieżkę do programu nawigacyjnego wskaż ten programik.

Będziesz miał dostęp do Windows po kliknięciu w przycisk Nawigacja, jak będziesz chciał żeby po włączeniu urządzenia od razu startował explorer to przy ścieżce dostępu zaznacz autostart.
_________________
Peiying 4301 WinCe 5.0 - AM 6.16
 
 
konrad04_16
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 21 Lut 2012
Posty: 8
Wysłany: 2012-03-15, 13:30   

dzieki koleżko :D browara masz . na 100% będzie działać a czy mógłbyś podać linka do programów . bo ja wcześniej kozystalem to ale coś mi nie działało ...
 
 
renron 
Maestro GPS



Pomógł: 639 razy
Dołączył: 22 Lis 2008
Posty: 8838
Wysłany: 2012-03-15, 13:48   

konrad04_16 napisał/a:
czy mógłbyś podać linka do programów

Pobierz, wypakuj archiwum, są w nim dwa explorer-y, użyj któregoś.
http://www.wrzuc.to/wzXP9V6F7E.wt
_________________
Peiying 4301 WinCe 5.0 - AM 6.16
 
 
konrad04_16
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 21 Lut 2012
Posty: 8
Wysłany: 2012-03-15, 15:42   

explorer.exe nie działa coś
explorer2 wyskakuje tylko okno windowsowskie bo
chodzi mi o to ze jak będę uruchamiać larka to zęby odrazu był wygląd Windowsa z paskiem itd da sie taakie coś zrobić .??? bo z tego co czytałem to chyba lark 43.4 jest odblokowany :d
 
 
renron 
Maestro GPS



Pomógł: 639 razy
Dołączył: 22 Lis 2008
Posty: 8838
Wysłany: 2012-03-15, 16:04   

W mało których modelach nawigacji można uzyskać dostęp do pulpitu Windows.

konrad04_16 napisał/a:
explorer2 wyskakuje tylko okno windowsowskie

To jest okienko explorera z którego masz dostęp do wszystkiego, nie wiem czy w tym modelu jest możliwość uzyskania pulpitu Windows.

Spróbuj jeszcze metody z tego linku.
http://www.my-navia.pl/vi...p=264585#264585
_________________
Peiying 4301 WinCe 5.0 - AM 6.16
 
 
konrad04_16
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 21 Lut 2012
Posty: 8
Wysłany: 2012-03-15, 16:16   

mozna uzyskac bo jak odpalam nie standardowy pulpit i wlasnie tam jest explorer to elegancko smiga i jest windows a tak cos lipa ...
 
 
renron 
Maestro GPS



Pomógł: 639 razy
Dołączył: 22 Lis 2008
Posty: 8838
Wysłany: 2012-03-15, 17:07   

Nie pisz w kilku miejscach bo zostaniesz skarcony.

Jeżeli systemowy explorer wyświetla pulpit to wystarczy skrypt na SD ze ścieżką do systemowego explorera, zapewne znajduje się w folderze Windows.
_________________
Peiying 4301 WinCe 5.0 - AM 6.16
 
 
bycool4
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 06 Mar 2013
Posty: 6
Wysłany: 2013-03-06, 20:37   jak uruchomić windowsa

Witam mam larka 43.3 i pytanie jak uruchomić na nim pulpit tzn. odpalić normalnego windowsa i z niego dopiero navi i inne programy

[ Komentarz dodany przez: ___Olivia_: 2013-03-06, 20:49 ]
Dołączyłam do istniejącego wątku.
Regulamin punkt 4 .
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9618
Wysłany: 2013-03-06, 20:48   

A nic z tego wątku nie działa?
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,08 sekundy. Zapytań do SQL: 11