Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Menu w NAVI 433 V2
Autor Wiadomość
filozof
azymut


Dołączył: 21 Lut 2013
Posty: 3
Wysłany: 2013-02-21, 19:28   Menu w NAVI 433 V2

Witam. Czy jest możliwość aby po wgraniu Automapy z opisu http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=32484 w menu po kliknięciu Nawigacja otwierała mi się automapa a nie MapaMap, którą mam w pamięci urządzenia (standardowo po zakupie)? Nie chciałbym za każdym razem wchodzić do Windows CE. Automapa instalowana jest na kartę pamięci.
 
 
wojtek1234321
GPS instruktor


Pomógł: 15 razy
Dołączył: 03 Sie 2012
Posty: 818
Wysłany: 2013-02-21, 19:42   

filozof napisał/a:
w menu po kliknięciu Nawigacja otwierała mi się automapa a nie MapaMap, którą mam w pamięci urządzenia

A jest w tym urządzeniu możliwość zmiany ścieżki do programu nawigacyjnego?
Jeżeli jest to może wystarczy zmienić i będzie dobrze.
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9630
Wysłany: 2013-02-21, 19:44   Re: Menu w NAVI 433 V2

filozof napisał/a:
Czy jest możliwość
Sądząc z innych wersji NV433 - tak.
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
filozof
azymut


Dołączył: 21 Lut 2013
Posty: 3
Wysłany: 2013-02-21, 19:59   Re: Menu w NAVI 433 V2

jestem_ktoś napisał/a:
filozof napisał/a:
Czy jest możliwość
Sądząc z innych wersji NV433 - tak.


Interesuje mnie więc w jaki sposób tego dokonać?
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9630
Wysłany: 2013-02-21, 20:01   

wojtek1234321 napisał/a:
A jest w tym urządzeniu możliwość zmiany ścieżki
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
___Olivia_ 
Maestro GPS


Pomogła: 183 razy
Wiek: 29
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4559
Skąd: Wawa
Wysłany: 2013-02-21, 20:07   

filozof napisał/a:
Interesuje mnie więc w jaki sposób tego dokonać?
Wejdź w ustawienia navi poszukaj opcji zmiana ścieżki do mapy.
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
 
 
 
filozof
azymut


Dołączył: 21 Lut 2013
Posty: 3
Wysłany: 2013-02-21, 20:14   

Mam zainstalowaną MapaMap w pamięci urządzenia(oryginalnie) i teraz zainstalowałem tą na kartę. Nie widze ustawień NAVI(czy może chodzi o ustawienia MapaMap?), nie trzeba przypadkiem zrobić tego jakoś poprzez Windows CE?

EDIT:
Wszystko poszło jak należy :) Dziękuję bardzo, oczywiście leci REP :)
 
 
___Olivia_ 
Maestro GPS


Pomogła: 183 razy
Wiek: 29
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4559
Skąd: Wawa
Wysłany: 2013-02-21, 20:17   

filozof,
Na fabrycznym pulpicie powinno być , oprócz przycisku Nawigacja inne przyciski np: ustawienia .
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
 
 
 
wojtek1234321
GPS instruktor


Pomógł: 15 razy
Dołączył: 03 Sie 2012
Posty: 818
Wysłany: 2013-02-21, 20:18   

filozof napisał/a:
czy może chodzi o ustawienia MapaMap?

Nie, chodzi u ustawienia urządzenia, często znaczone ikoną klucza i śrubokręta.
 
 
___Olivia_ 
Maestro GPS


Pomogła: 183 razy
Wiek: 29
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4559
Skąd: Wawa
Wysłany: 2013-02-21, 20:23   

filozof napisał/a:
Wszystko poszło jak należy :)
Prawda , że to było proste ;-)
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,15 sekundy. Zapytań do SQL: 10