My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload

 Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2015-12-02, 10:59
Becker a Tomtom
Autor Wiadomość
mirko1 
guru
Becker 7928



Pomógł: 21 razy
Dołączył: 18 Gru 2007
Posty: 1939
Wysłany: 2010-05-14, 18:24   

atomic99 napisał/a:
mam mapę Polski 845.2645

Tej mapy nie odpalisz na Beckerze.
Wejdz do dzialu tomtom i poczytaj.
_________________
- Moje odblokowanie dla Beckera 7928 jest przeniesione tu:
http://www.my-navia.pl/vi...er=asc&start=15
 
 
atomic99
Waypoint


Dołączył: 13 Maj 2010
Posty: 69
Wysłany: 2010-05-14, 20:30   

mirko1 a jaka wersja TomTom`a na tym 7926 odpali ?
_________________
Modecom Freeway MX3 + AutoMapa PL (licencja)
Modecom Freeway MX4 + iGO Europa

 
 
mirko1 
guru
Becker 7928



Pomógł: 21 razy
Dołączył: 18 Gru 2007
Posty: 1939
Wysłany: 2010-05-14, 20:51   

Nie bardzo wiem.
Ja mam 7928 i odpala mi kazda dzialajaca z PNA.
Ale z tego co wyczytalem na forum,to sa niebywale trudnosci z uruchomieniem TT na beckerach.
Nie bardzo wiem jak bedzie u Ciebie.
Ja uzywam 7.910...
Smiga az milo ;-)
Swoja droga,to poczytaj troche o Beckerach i problemach.
Troche sie dowiesz.
Ja nie czytalem zbyt wiele,bo nie mam takowych problemow.
Moj Becker bardziej przypomina Mio.
Poszperaj w dziale Beckera,tu gdzie zalozyles temat.

Z tym dzwiekiem,to troche dziwne.
Upewnij sie czy masz odpowiednio odblokowany sprzet.
Wyglada jakby jakis port byl zapchany.
Czyli dwie aplikacje chca kozystac z tego samego portu.
_________________
- Moje odblokowanie dla Beckera 7928 jest przeniesione tu:
http://www.my-navia.pl/vi...er=asc&start=15
 
 
atomic99
Waypoint


Dołączył: 13 Maj 2010
Posty: 69
Wysłany: 2010-05-15, 06:21   

AutoMapa i iGO 8.5.2 Truck już śmigają

Mógł byś wrzucić na rapida twojego TT z mapą polski takiego gotowego na wgranie na SD ?
_________________
Modecom Freeway MX3 + AutoMapa PL (licencja)
Modecom Freeway MX4 + iGO Europa

 
 
mirko1 
guru
Becker 7928



Pomógł: 21 razy
Dołączył: 18 Gru 2007
Posty: 1939
Wysłany: 2010-05-15, 07:14   

Nie ma mapy tylko polski dla PDA.
Wszystko znajdziesz tu:
http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=4334
_________________
- Moje odblokowanie dla Beckera 7928 jest przeniesione tu:
http://www.my-navia.pl/vi...er=asc&start=15
 
 
pjquintero 
azymut


Wiek: 46
Dołączył: 10 Cze 2010
Posty: 3
Wysłany: 2010-06-10, 11:25   

hello, I have a Becker Z101 and I have unlocked with your files, I installed several navigation software (IGO, GARMIN, SYGIC, NDrive) and everything works fine, your menu is very good, but has the problem that is very dark all the software, you could tell me how I can fix it?
Thanks.
 
 
wiwaldi73
azymut


Dołączył: 29 Lis 2009
Posty: 1
Wysłany: 2010-06-13, 21:21   Becker 7929 (model Ferrari) + Tomtom

Czy udało się komuś uruchomić na tej nawigacji Tomtoma, jeśli tak to prosiłbym o opis.

[ Komentarz dodany przez: jacekp1313: 2010-06-14, 09:49 ]
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dołączyłem do istniejącego wątku - przeczytaj go uważnie
Proszę o przestrzeganie regulaminu forum - punkt 4
 
 
Gregrin
Waypoint


Pomógł: 2 razy
Dołączył: 03 Lis 2008
Posty: 146
Wysłany: 2012-04-03, 20:08   

Witam.

Znalazl ktos dzialajaca wersje tomtoma na beckera z103?? Bo mam to samo co kolega w pierwszym poscie a w temacie rozwiazania nie znalazlem :/
_________________
Gość
 
 
mirko1 
guru
Becker 7928



Pomógł: 21 razy
Dołączył: 18 Gru 2007
Posty: 1939
Wysłany: 2012-04-03, 20:30   

Wloski unlock moze Ci chyba tylko pomoc.Ponoc po wgraniu tego TT chodzi.Nie pamietam tylko jak to sie nazywa,a linki byly gdzies na naszym forum.
_________________
- Moje odblokowanie dla Beckera 7928 jest przeniesione tu:
http://www.my-navia.pl/vi...er=asc&start=15
 
 
Irokez 
Navi Expert


Pomógł: 2 razy
Dołączył: 03 Mar 2008
Posty: 218
Skąd: Dolnośląskie
Wysłany: 2012-04-03, 20:40   

Sblocco Becker
ale czy jest na z103? Na 7827 czy 7926 jest...
Szukać tutaj: http://www.adivor.it/forum/f57/
 
 
mirko1 
guru
Becker 7928



Pomógł: 21 razy
Dołączył: 18 Gru 2007
Posty: 1939
Wysłany: 2012-04-03, 20:44   

Odpalalem kiedys tez na 7928,tylko z ciekawosci.
_________________
- Moje odblokowanie dla Beckera 7928 jest przeniesione tu:
http://www.my-navia.pl/vi...er=asc&start=15
 
 
Gregrin
Waypoint


Pomógł: 2 razy
Dołączył: 03 Lis 2008
Posty: 146
Wysłany: 2012-04-03, 22:57   

Wersji na z103 nie znalazlem. Patrzac na wersje "Sblocco Becker 7926 v1.3 by FncZ4pp4 & Simoneser" to za duzo jest zmieniane zeby wgrywac wersje nie przeznaczona na moje urzadzenie. Ciekawe co powoduje takie zawieszanie sie tt :/
_________________
Gość
 
 
SkuterPL
Waypoint


Dołączył: 05 Lip 2010
Posty: 22
Wysłany: 2012-12-13, 14:32   

Witam,
Wlasnie probuje na 7926 odpalic i za nic nie chce ruszyc dalej niz logo tomtoma, probowalem kilku plikow tt-run, ale nie pomagaja, lub cos zle robie, udalo komus sie odpalic tomtoma na tym beckerze?
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,09 sekundy. Zapytań do SQL: 10