Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2012-01-18, 12:22
Mireo Cardinale BlackEdition (2010-07-07) i nowsze
Autor Wiadomość
astorath
młodszy inspektor GPS
Navi: GC 505


Dołączył: 02 Sie 2012
Posty: 12
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2012-08-11, 14:44   

http://www50.zippyshare.com/v/9561826/file.html
fabryczna nawigacja zgrana z Goclever 505
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
NavitelT700+NaviExpe


Pomógł: 524 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18615
Wysłany: 2012-08-11, 15:39   

U nikogo nie ruszy - licencja jest przypisana do urządzenia

P.S. Wydzieliłem z wątku "Jak odzyskac orginalny program Mireo"
_________________

 
 
skaktus
Waypoint


Dołączył: 17 Wrz 2008
Posty: 111
Wysłany: 2012-09-12, 13:41   

Witajcie. Takie pytanie.

Pacjent to radio samochodowe GoClever z windowsem 6. Czy działa na nim jakieś mireo ? Pobierałem ostatnio najnowsze i niestety, ale jeśli działa to bardzo bardzo wolno...
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
NavitelT700+NaviExpe


Pomógł: 524 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18615
Wysłany: 2012-09-12, 13:59   

Spróbuj Mireo 4 (DontPanic) - jest instalowane na GC z WinCE6

P.S. przeniosłem z wątku " Mireo Cardinale 3.0 Black Ed. - pytanie o aktualizacje"

Posłodzona wersja BE 3.1 1526318 http://chomikuj.pl/jajacekpl/Mio+M500+*23T.M.C*23 (hasło w haszach w nazwie folderu)
_________________

Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2014-08-09, 15:53, w całości zmieniany 3 razy  
 
 
skaktus
Waypoint


Dołączył: 17 Wrz 2008
Posty: 111
Wysłany: 2012-09-13, 15:25   

DontPanic mam fabrycznie, jednak chciałem wrzucić BE bo wydawała mi się że jest "lżejsza" - DontPanic działa dość opornie.

Czyli ma się rozumieć że DontPanic to nic innego jak najnowszy BlackEdition + najnowsze mapy ?
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
NavitelT700+NaviExpe


Pomógł: 524 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18615
Wysłany: 2012-09-13, 16:09   

DP to Mireo 4.x, BE to Mireo 3.x

A mapy ani nowsze, ani starsze - po prostu inne. Nie da sie przenieść między wersjami
_________________

 
 
skaktus
Waypoint


Dołączył: 17 Wrz 2008
Posty: 111
Wysłany: 2012-09-13, 22:06   

To jeszcze jedno - czy jakakolwiek wersja BE działa pod WinCE 6.0 czy z zasady BE do only win 5.0 a DP 6.0 ?
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
NavitelT700+NaviExpe


Pomógł: 524 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18615
Wysłany: 2012-09-14, 06:12   

Każda działa na każdym
_________________

 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,13 sekundy. Zapytań do SQL: 10