My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload
 Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2013-04-29, 09:10
NTT NAVI model GC-4368 problem z uruchomieniem
Autor Wiadomość
robert5307
azymut


Dołączył: 28 Gru 2010
Posty: 4
Wysłany: 2012-08-26, 13:44   NTT NAVI model GC-4368 problem z uruchomieniem

Witam
Posiadam nawigację NTT NAVI model GC-4368 serial GC436811052509,która mi właśnie padła.Nie mogę jej w ogóle uruchomić.Gdy naciskam przycisk power-bez ładowania-nic się nie dzieje,a gdy podłączę zasilanie i nacisne power coś tam przeskoczy na chwilke,a następnie pojawi się ikona ładowania baterii.Czy ktoś moze pomóc?
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2013-03-17, 16:28, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
Google 
Maestro GPS



Pomógł: 35 razy
Dołączył: 26 Paź 2010
Posty: 2248
Skąd: Google
Wysłany: 2012-08-26, 13:56   

Może należy ją naładować i dopiero uruchomić.

Tak sama z siebie przestała działać?
_________________
Poradniki
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 25
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8317
Skąd: Poznań
Wysłany: 2012-08-26, 14:21   

Myślę ze serwis, pewnie wgrałeś soft jakiś i nie trafiłeś.

PS. przeniosłem do właściwego działu.
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
robert5307
azymut


Dołączył: 28 Gru 2010
Posty: 4
Wysłany: 2012-08-26, 19:53   

Dziękuję za odpowiedzi.Chyba kolega dasior591 ma rację.Temat zamykam.
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 25
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8317
Skąd: Poznań
Wysłany: 2012-08-26, 22:42   

Ale robiłeś cos przy niej rozumiem?? trafiłem ze softa próbowałeś?? :-)
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
robert5307
azymut


Dołączył: 28 Gru 2010
Posty: 4
Wysłany: 2012-08-26, 23:33   

Ogólnie to najpierw naładowałem ja przez laptopa na full.Gdy wskaznik wskazał pełne naładowanie,odłączylem,ale nie mogłem nic uruchomić,tak jak gdyby zawiesiła mi się na pulpicie-zresetowałem i się zaczeło.

[ Dodano: 2012-08-27, 00:39 ]
Szukałem pewnie jakiegoś softu z goclevera i żle trafilem.Nawigacja pewnie za świeża,żeby coś znależć.
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
MX3+Primo+MM legal


Pomógł: 514 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 17915
Wysłany: 2012-08-27, 06:49   

robert5307 napisał/a:
odłączylem,ale nie mogłem nic uruchomić,
robert5307 napisał/a:
Szukałem pewnie jakiegoś softu z goclevera i żle trafilem
To jak to naprawdę było?

robert5307 napisał/a:
za świeża,żeby coś znależć.
Musiałbyś identyfikować urządzenie nie po numerze, a po numerze płyty głównej i procesorze, bo w jednym modelu potrafi być kilka różnych komponentów, a każdy wymaga innego firmware
_________________

 
 
robert5307
azymut


Dołączył: 28 Gru 2010
Posty: 4
Wysłany: 2012-08-27, 10:08   

O nabroiłem,spróbuję serwis,chyba jeszcze mam ją na gwarancji.Myślałem,ze sobie poradzę-wiecie,jak to jest-akurat była bardzo potrzebna-wyjazd na urlop,i jak zwykle nerwy i tak wyszło
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
 
 

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,59 sekundy. Zapytań do SQL: 12