My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload

 Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2015-12-02, 10:59
Becker Activetalk i programy nawigacyjne
Autor Wiadomość
robsonh1
Waypoint


Dołączył: 03 Lip 2012
Posty: 20
Wysłany: 2012-08-12, 16:17   Becker Activetalk i programy nawigacyjne

Panowie, mam problem. Próbuję wgrać Igo Primo z mapami Navteqa i tymi wszystkimi plikami *.hsp, *.fda, *.ftr, *.fpa na nawigacje Becker Active Talk. Wgrywam zgodnie z podwieszonym tematem w dziale IGO na karte wszystko jak trzeba, ale jak włączam nawigacje to tylko ta beckerowska się włącza. Jak była kiedyś automapa to pokazywał się pulpit beckera i możliwość wyboru AutoMapy lub Beckera. Teraz tego nie ma. Można prosić o pomoc. Może jakoś do Windowsa trzeba wejść, ale nie wiem jak. IGO wgrywałem już do radia samochodowego i działa wszystko jak trzeba, na navi nie mogę.
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2012-08-12, 16:44, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
MX3+Primo+MM legal


Pomógł: 515 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18266
Wysłany: 2012-08-12, 16:44   

A co się pojawiało na SD po instalacji AM z dodatkiem? Może da się przerobić pod Primo?

P.S. Zuniwersalizowałem tytuł
_________________

 
 
robsonh1
Waypoint


Dołączył: 03 Lip 2012
Posty: 20
Wysłany: 2012-08-12, 16:54   

Na SD to Ci powiem że nie wiem dokładnie o co Ci chodzi. A z tym pulpitem chodzi mi o to
Tylko, że zamiast iGO była AutoMapa, a teraz po tym jak wgrałem iGO na karte SD to nie wyświetla mi się w beckerze taki ekran a od razu ładuje beckerowska mapa z navteqiem z 2010 roku.
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
MX3+Primo+MM legal


Pomógł: 515 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18266
Wysłany: 2012-08-12, 17:14   

Ten ekran daje jakis dodatek instalowany z AM

Podaj liste folderów z karty z AutoMapą i pliki z folderu głównego
_________________

 
 
robsonh1
Waypoint


Dołączył: 03 Lip 2012
Posty: 20
Wysłany: 2012-08-12, 17:33   



Jednak myśle, że sobie poradziłem. Pulpit już mi się taki wyświetla, iGO Primo się wczytuje i działa. Edytowałem plik ameustarter i teraz wygląda tak:

Kod:
 
[main]
back_bmp=ameustarter_back.bmp
item_0_rt=54;192;42;42
item_0_rt_action=39;177;82;82
item_0_cr=255 0 0
item_0_pen_width=2
item_0_action_0=\Storage Card\Primo\igo8.exe
item_0_close_on_action_0=0
item_1_rt=138;192;42;42
item_1_rt_action=123;177;82;82
item_1_cr=255 0 0
item_1_pen_width=2
item_1_action_0=\My Flash Disk\IGO8\IGO8.EXE
item_1_action_1=\My Flash Disk\MNAV\Shell.exe
item_1_close_on_action_0=1
item_1_close_on_action_1=1
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
MX3+Primo+MM legal


Pomógł: 515 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18266
Wysłany: 2012-08-12, 17:46   

Gratuluję.
_________________

 
 
robsonh1
Waypoint


Dołączył: 03 Lip 2012
Posty: 20
Wysłany: 2012-08-12, 18:21   

Ale temat jak co to niech zostanie, a nóż się komuś przyda. Pozdrawiam :)
 
 
___Olivia_ 
Maestro GPS


Pomogła: 175 razy
Wiek: 26
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4464
Skąd: Wawa

Wysłany: 2012-08-12, 19:50   

robsonh1,
Dziękujemy ;-) Na pewno się przyda
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
 
 

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,1 sekundy. Zapytań do SQL: 11