My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload

 Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2012-10-12, 08:31
Aktualizacja programu Mireo, nie mapy.
Autor Wiadomość
Rozjuszony
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 24 Cze 2012
Posty: 5
  Wysłany: 2012-08-12, 08:03   Aktualizacja programu Mireo, nie mapy.

Witam.

Wczoraj kupiłem ww. nawigację, moje pytanie brzmi czy można zaktualizować program ? Posiadam jedną bezpłatną aktualizację map , ale chciałbym zaktualizować najpierw sam program bez utraty prawa aktualizacji map na przyszłość. Posiadam Goclevera 5070 PL z mireo viaGPS 3.1 BE i z tego co czytam jest już nowszy program.
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2012-10-12, 08:30, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9514
Wysłany: 2012-08-12, 08:39   

Masz na myśli Mireo 4, czyli DontPanic?
Nie warto - o wiele gorszy.
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
___Olivia_ 
Maestro GPS


Pomogła: 176 razy
Wiek: 26
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4484
Skąd: Wawa
Wysłany: 2012-08-12, 08:41   

Rozjuszony napisał/a:
czy można zaktualizować program ?

Sam nie możesz ,bo nie masz programatora , to tylko serwis może zrobić .
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
 
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9514
Wysłany: 2012-08-12, 08:42   

Program Mireo mozna wgrać bez programatora.
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
Rozjuszony
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 24 Cze 2012
Posty: 5
Wysłany: 2012-08-12, 09:13   

jestem_ktoś napisał/a:
Masz na myśli Mireo 4, czyli DontPanic?
Nie warto - o wiele gorszy.


Nie wiem jak to sprawdzić w opcjach jest napisane Mireo via GPS 3.1 Black Edition. Mam rozumieć ,że nowsza wersja programu nawigacyjnego jest gorsza od starego ?

Edit: Nie doczytałem twojej wypowiedzi tak chodzi mi o ten program.
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
MX3+Primo+MM legal


Pomógł: 518 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18386
Wysłany: 2012-08-12, 09:20   

DontPanic to nie nowsza wersja, tylko inna. I tworzona raczej z myśla o innych systemach, niż WinCE
testowałem - gorsza. Brak okienka z podglądem manewru, a tras wcale lepiej nie wyznacza. Wymieniaj mapy i będzie OK

No i nie wiadomo nawet, jak kupić - na stromie producenta (mireo.hr) nie ma wersji na WinCE
_________________

 
 
Rozjuszony
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 24 Cze 2012
Posty: 5
Wysłany: 2012-08-12, 09:25   

jacekp1313 napisał/a:
DontPanic to nie nowsza wersja, tylko inna
testowałem - gorsza. Brak okienka z podglądem manewru, a tras wcale lepiej ie wyznacza.
Wymieniaj mapy i będzie OK
ja mam u siebie starą wersje iGO (ze trzy lata) i tez jest super. Oczywiście, mapy zawsze nowe

No i nie wiadomo nawet, jak kupić - na stromie producenta (mireo.hr) nie ma wersji na WinCE


Pytam bo widzę ,że niektóre GC 5070 PL są sprzedawane z VIA GPS 4.4 , a ja po prostu lubię mieć aktualny soft.

Edycja: Istnieje więc możliwość aktualizacji oprogramowania nawigacyjnego ? Jest to zabieg bezpłatny?
 
 
kiko80
Waypoint


Pomógł: 4 razy
Dołączył: 01 Lut 2011
Posty: 147
Wysłany: 2012-08-12, 12:18   

Wejdź na goclever.net tam się zarejestruj i będziesz miał info czy jest aktualizacja
_________________
http://www.filefox.pl/poleca/kiko80
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9514
Wysłany: 2012-08-12, 14:36   

Nie ma możliwości upgradu programu.
Tylko mapy.
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
ubs 
GPS instruktor



Pomógł: 6 razy
Dołączył: 24 Lip 2009
Posty: 572
Skąd: UK
Wysłany: 2012-08-12, 16:11   

Na karcie zainstalowac np. Igo Primo, a o tym w samej navi poprostu zapomniec :mrgreen:
Do poki w navi bedzie karta, odpalac bedzie sie program tam zainstalowany w katalogu MobileNavigator a plik .exe bedzie sie nazywal mobilenavigator.exe.
_________________
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,38 sekundy. Zapytań do SQL: 12