Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2020-01-20, 20:09
Asus R600
Autor Wiadomość
predki 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 22 Cze 2008
Posty: 11
Wysłany: 2008-09-05, 22:50   ASUS R600 - odblokowanie, inny program nawigacyjny

Witam proszę o pomoc w odblokowaniu nawigacji active sync nie widzi go ale otwiera jeden dysk w nawigacji gdzie jest zainstalowany igo dziękuję z góry za pomoc. macie racje pomyliłem się już przeniosłem temat
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2012-08-14, 07:41, w całości zmieniany 3 razy  
 
 
tomaczo
Waypoint


Dołączył: 29 Lip 2008
Posty: 28
Wysłany: 2008-09-07, 11:16   

rozumiem, że uważasz dział dotyczący Smartów za dobre miejsce do zadania pytania nt. Asusa :roll:
 
 
predki 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 22 Cze 2008
Posty: 11
Wysłany: 2008-09-07, 21:26   asus r600

Witam proszę o pomoc w odblokowaniu nawigacji active sync nie widzi go ale otwiera jeden dysk w nawigacji gdzie jest zainstalowany igo dziękuję z góry za pomoc
 
 
mdk12 
azymut


Pomógł: 1 raz
Wiek: 53
Dołączył: 31 Sie 2008
Posty: 2
Wysłany: 2008-09-20, 21:14   

mozna mozna i to bez problemu

1. sciagnac :

http://rapidshare.com/fil.../AsusPocket.zip

2. rozpakowac
3. skopiowac do katalogu glownego na karte SD
4. wylaczyc przelacznikiem on/off
5. wlaczyc tymze przelacznikiem i cieszyc sie odblokowanym r600

w panelu sterowania windowsa trzeba wlaczyc w "pc connection" zeby bylo widac go przez activesynca (bez tego zaznaczenia bedzie widziany tylko jako dysk)

pozdrawiam :lol:


================
maxpl

Proszę przeczytać ten post i poprawić. http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=372
Ostatnio zmieniony przez maxpl 2008-09-20, 23:33, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
SEBI997 
młodszy inspektor GPS


Wiek: 39
Dołączył: 16 Lis 2008
Posty: 10
Wysłany: 2008-11-24, 22:43   

link do pliku nie dziala mozna prosic o podanie wlasciwego linka ? pozdrawiam
 
 
SEBI997 
młodszy inspektor GPS


Wiek: 39
Dołączył: 16 Lis 2008
Posty: 10
Wysłany: 2008-11-28, 13:31   odblokowanie asus r600

witam w jaki sposob mozna odblokowac asusa r600 ?????????????
 
 
dogidog
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 16 Lis 2008
Posty: 6
Wysłany: 2008-11-28, 23:06   

jesli znasz angielski to tu masz opis: http://www.gpsunderground...php/t-1229.html
 
 
SEBI997 
młodszy inspektor GPS


Wiek: 39
Dołączył: 16 Lis 2008
Posty: 10
Wysłany: 2008-12-01, 21:25   Igo8 a asus r600

witam zakupilem nawigacje asusa r600 ktory fabrycznie ma mape igo 2006 chcialbym ja zmienic na igo 2008 mam wiec pytanie czy jest to wogole mozliwe ? a jesli tak to skad pobrac aktualna wersje ?
 
 
psw
Waypoint


Dołączył: 14 Wrz 2008
Posty: 17
Wysłany: 2009-03-08, 19:32   Asus R600

Ze strony Asusa ściągnąłem pliki do upgrade softu i map. Robiłem upgrade. Teraz mam problem.
W Ustawienia>Inf. o syst. mam to:
Wersja ROM R600-ASUS-PL-PL-R102-0-V4.1.0
Wersja SW R600-ASUS-PL-PL-R102-0-V4.9.2
Wersja ROM się nie zmieniła, ale SW tak. Jeśli dobrze pamiętam to była 4.3.0.

Przy próbie uruchomienia nawigacji jest komunikat: HardwareIDerror
Niezależnie od tego, czy jest włożona karta ze starą mapą, czy inną, czy też bez karty.

Przy kolejnej próbie aktualizacji navi się wiesza na początkowym ekranie aktualizacji, pierwszy pasek postępu nawet nie ruszy.Czekałem pół godziny i reaguje tylko na wyłączenie z tyłu.

Jest to navi znajomego. On chciał mieć legalną wersję. No chyba, że się nie da.
Proszę o pomoc.
_________________
Pozdrawiam
Paweł
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2020-01-20, 20:10, w całości zmieniany 2 razy  
 
 
wysk
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 03 Lip 2009
Posty: 5
Wysłany: 2009-07-06, 18:49   Asus R600 połączeie z komputerem

Witam

dzisiaj cały dzień się główkuje jak połączyć GPS z komputerem

probowałem te sposoby http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=1786 ale nic :/ i jak podłaczam mój komp pokazuje że nie rozpoznaje sprzętu :/ GPS firmy Asus R600 proszę o pomoc jak to połączyć

chodzi mi głównie po to bo chce wgrać punkty POI i inne skiny do IGO 6 a jak wkładam karte do czytnika to mam aby dwa foldery jeden z mapami a drugi pusty :/
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2013-05-01, 00:30, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 528 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18850
Wysłany: 2009-07-07, 14:24   

Jeśli masz na kompie Vistę, zainstaluj Windows MobielDeviceCenter. Byc może potrzebne będa jakieś sterowniki ze strony producenta nawigacji.

Co do folderów na karcie: więcej szczegółów: jakie to sa foldery - iGO, czy z plikami systemowymi nawigacji, jakieś inne?
Czy w kompie masz włączoną opcję pokazywania ukrytych/systemowych plików?
Gdzie masz zainstalowane iGO - w nawigacji, czy na karcie?
_________________

 
 
wysk
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 03 Lip 2009
Posty: 5
Wysłany: 2010-05-05, 07:45   Asus R600 i iGO

Witam mam taki problem ściągłem tą paczke Asus pocket i odblokowało mi nawigacje jednak nie potrafie wgrać IGO 8 i mapy bo jak wgrywam na SD na główne IGO i ten Asus Pocket to nie działa, nie wiem może w jakiś folder wgrać to IGO w tym Mioautorum ? a to IGO ściągłęm z chomika od jednego z waszych użykowników że wystarczy na SD wrzucić i działać ma
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2011-01-09, 10:51, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
gustawox_1 
Maestro GPS
Nv33 i NaviaII



Pomógł: 381 razy
Wiek: 108
Dołączył: 06 Mar 2009
Posty: 3666
Skąd: Poland
Wysłany: 2010-05-05, 08:51   

wysk napisał/a:
a to IGO ściągłęm z chomika

Podaj które Igo :roll:
_________________

< ------------------------------------------------------------>
Wiktor Hugo
; Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości;
 
 
 
wysk
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 03 Lip 2009
Posty: 5
Wysłany: 2010-05-05, 10:25   

IGO 8 v8.3.2.93112 a dokładnie stąd http://chomikuj.pl/dsv/Nawigacje/iGO+8
 
 
gustawox_1 
Maestro GPS
Nv33 i NaviaII



Pomógł: 381 razy
Wiek: 108
Dołączył: 06 Mar 2009
Posty: 3666
Skąd: Poland
Wysłany: 2010-05-05, 10:48   

wysk napisał/a:
Pocket to nie działa,

Igo8 w ogóle się uruchamia :?:
Jak nie spróbuj innych wersji najlepiej czystej nie modyfikowanej pod dany model navi.Tu masz taki spis Igo :arrow: http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=18528
_________________

< ------------------------------------------------------------>
Wiktor Hugo
; Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości;
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,1 sekundy. Zapytań do SQL: 15