My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload
 Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Menu KULKI dla GC xx66
Autor Wiadomość
___Olivia_ 
Maestro GPS


Pomogła: 175 razy
Wiek: 25
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4428
Skąd: Wawa
  Wysłany: 2011-07-11, 21:06   

lechpl napisał/a:
Dokładnie tak.
W menu seryjnym chwilowe naciśnięcie to uspienie a dłuższe to wyłączenie.
Jednak gdy odpala się Twoje menu przycisk wyłączenia wcale nie reaguje, musze wcisnąć przycisk reset by wyłączyć urządzenie. Przydałby się przycisk w Twoim menu by wyjść z menu lub jeśli to jest niemożliwe to przycisk do wyłączenia urządzenia. Pozdrawiam.


Będą jakieś poprawki :?: A może te menu nie nadaje się do GOCLEVER NAVIO400 :?:

Menu bardzo extra jest , tylko jak dla mnie to ma jedną wadę , brak przycisku UŚPIENIA/WYŁĄCZENIA , da się coś z tym zrobić :?:

Pozdrawiam Olivka ;-)
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
 
 
 
lopez141 
azymut


Wiek: 24
Dołączył: 12 Mar 2009
Posty: 2
Skąd: Węgrów
Wysłany: 2011-07-11, 21:16   

Spróbuję ten plik gpstest.exe wrzucić do środka folderu i może coś zmieni mam Goclevera 5060.

[ Dodano: 2011-07-11, 22:18 ]
Teraz mam can't create process (main.exe)
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 25
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8317
Skąd: Poznań
Wysłany: 2011-07-11, 22:34   

To nie jest pod ten model :-) . To startuje tylko pod procesorami Mediatek.
Navio 400 to niby to samo, jutro spróbuje taką pożyczyć.
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
___Olivia_ 
Maestro GPS


Pomogła: 175 razy
Wiek: 25
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4428
Skąd: Wawa
Wysłany: 2011-07-14, 13:25   

lechpl napisał/a:

W menu seryjnym chwilowe naciśnięcie to uspienie a dłuższe to wyłączenie.
Jednak gdy odpala się Twoje menu przycisk wyłączenia wcale nie reaguje, musze wcisnąć przycisk reset by wyłączyć urządzenie. Przydałby się przycisk w Twoim menu by wyjść z menu lub jeśli to jest niemożliwe to przycisk do wyłączenia urządzenia. Pozdrawiam.


No wielka szkoda , to menu jest extra , ale na moim goclover NAVIO400 nie działa i nie będzie działać , wynika to z przeczytanych postów . Brakuje tylko UŚPIENIE/WYŁĄCZENIE

Pozdrawiam Olivka ;-)
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
 
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 25
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8317
Skąd: Poznań
Wysłany: 2011-07-14, 15:32   

Dobrze wiesz ze chce to naprawić tylko na wszystkim do czego mam dostęp mi działa
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
radier 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 06 Sty 2012
Posty: 5
Wysłany: 2012-04-28, 14:18   

To menu jest genialne w swoim działaniu i prostocie. Co prawda te fruwające bąbelkowe menu mi nie bardzo pasuje, ale funkcjonalność jest na najwyższym poziomie. Transmiter FM działa podczas grania mp3 i tego potrzebowałem.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
 
 

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,47 sekundy. Zapytań do SQL: 10