My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload

 Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Mio 550 nie widzi mapy Europy Wschodniej
Autor Wiadomość
Fragi
azymut


Dołączył: 20 Cze 2011
Posty: 2
Wysłany: 2011-06-20, 22:03   Mio 550 nie widzi mapy Europy Wschodniej

Witam.

Posiadam plamtopa Mio 550.

Oryginalnego Destinatora 6 z 3 płytami(mapy)

Gdy wgram na urzadzenie Mapy takie jak np: Alpy, Niemcy, Irlandia to wszystko działa.

A jak Wgram tylko Europe Wschodnia to po odpaleniu pogramu Pokazuje mi ze nie znaleziono map.

Tylko z Europie wschodniej tak mam. Najbardziej zalezy mi na mapie POLSKI.

Mam jeszcze dodatkowe pytanie na szybko jeśli ściągnąłem mape polski spakowana w win rar i wypakuje do folderu to jak moge przeniesc to do Destinatora w kompie aby wgrac na urzadzenie ?
 
 
Bismar 
Maestro GPS



Pomógł: 157 razy
Dołączył: 05 Lut 2009
Posty: 3448
Skąd: Lubelskie
Wysłany: 2011-06-21, 09:29   

Fragi napisał/a:
A jak Wgram tylko Europe Wschodnia to po odpaleniu pogramu Pokazuje mi ze nie znaleziono map.

Najwyraźniej nie posiadasz licencji na Europę Wsch.
Fragi napisał/a:
jak moge przeniesc to do Destinatora w kompie aby wgrac na urzadzenie ?

Wystarczy jak przekopiujesz od razu do urządzenia ale nie mają licencji nic Ci to nie da.
_________________
SGS I9505, XRN 3PRO ; Mio c250 Automapa6.8, tt7.910 , sygic 8.24, Navigon 7.4.3,
 
 
Fragi
azymut


Dołączył: 20 Cze 2011
Posty: 2
Wysłany: 2011-07-24, 21:52   

A w jaki sposób moge dostać licencję?

Przypomne że mam oryginalnego Destinatora. Posiadam Płyty z Pudełkiem.
 
 
Arturek 
guru



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 14 Gru 2008
Posty: 1417
Skąd: Kraków
Wysłany: 2012-04-12, 13:25   

Witam
Jeśli chcesz być dalej legalnym to pozostaje Ci wykupienie klucza licencji w firmie MIO

Pamiętam, że MIO na rynek zachodni wgrywało całą Europę, natomiast nie było licencji na Europę wschodnią
Można było wykupić klucz aktywacyjny - poszukaj na stronie MIO (kiedyś było, dzisiaj nie sprawdzałem)
Tak więc, po zakupie klucza - podawałeś go i już miałeś aktywną mapę danego kraju / regionu

http://eu.mio.com/en_eu/map-updates.htm

pozdrawiam
Arturek
_________________
Naviflash / MIO / Clarion
-----------------------------
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
 
 

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,15 sekundy. Zapytań do SQL: 11