Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Lark 43.2 po odblokowaniu brak dzwięku w windowsie
Autor Wiadomość
Zbigb
azymut


Dołączył: 04 Mar 2012
Posty: 2
Wysłany: 2012-03-04, 18:25   Lark 43.2 po odblokowaniu brak dzwięku w windowsie

Witam
Od dłuższej chwili borykam się z pewnym problemem. Odblokowałem larka i po uruchomieniu i starcie pulpitu nie słyszę żadnych dzwięków w windowsie i AM.
Jeżeli przywrócę kopię i spowrotem będzie startował na fabrycznym sofcie wszystkie dzwieki słychac ładnie i pięknie. Dodam że wszelkie ustawienia głośności w windowsie zostały już przerobione na wszelkie możliwe sposoby.
Ktoś podpowie w czym problem? Dodam że nie jest to pierwsza navi którą odblokowałem za pomocą tutejszego forum.
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 528 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18818
Wysłany: 2012-03-04, 19:34   

A jaką metodą odblokowałeś?
_________________

 
 
Zbigb
azymut


Dołączył: 04 Mar 2012
Posty: 2
Wysłany: 2012-03-05, 07:43   

Odblokowałem przez CeRegEditor zmieniając klucz tak aby startował z explorera.exe
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,08 sekundy. Zapytań do SQL: 9