My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload

 Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2011-12-19, 20:11
GOCLEVER 3520 odblokowanie
Autor Wiadomość
Tristyan 
Waypoint


Wiek: 41
Dołączył: 04 Maj 2008
Posty: 94
Wysłany: 2008-06-29, 13:14   GOCLEVER 3520 odblokowanie

Witam
Proszę o pomoc :?: :?: :?: bo jestem zielony w tych sprawach :???:
Mam nawigacje GOCLEVER 3520 i chciał bym odblokować urządzenie i wgrać automape 5.0.5 a nie mam pojęcia od czego sie zabrać,
może ktoś mi powie jak krok po kroku odblokować i co będzie mi potrzebne do tego
Z góry dzięki za pomoc
Pozdrawiam
 
 
mleni 
Waypoint


Dołączył: 25 Cze 2008
Posty: 45
Wysłany: 2008-07-08, 11:39   

Cześć myślę że chyba nie musisz odblokować, tylko podmienić nazwy plików i jaką posiadasz aktualną mapę tego GoClevera?
 
 
Tristyan 
Waypoint


Wiek: 41
Dołączył: 04 Maj 2008
Posty: 94
Wysłany: 2008-07-12, 21:19   

mleni napisał/a:
Cześć myślę że chyba nie musisz odblokować, tylko podmienić nazwy plików i jaką posiadasz aktualną mapę tego GoClevera?


GOCLEVER MapaMap PL+GDE 5.1.0.1 mapa GDE_ima_nvq_200707, PL_1749-200706
 
 
rolsio
azymut


Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 1
Wysłany: 2008-09-25, 05:00   GoClever Navigator 3520

Witam.

Posiadam nawigacje GoClever 3520 ...
Po kilu godzinach spędzonych na forum i kombinowania z urządzeniem jestem zdany na waszą pomoc ...

Dzięki poradom z innych stron mam dostęp do explorera (podmieniony plik mobilenavigator.exe) ...
Jednak w tle nadal jest standardowe menu ...
Jak sie tego pozbyć i całkowicie odblokować Windows na tym urządzeniu ??


Swoją drogą przy wyłączonym urządzeniu trzymam klawisz głosności w góre +
Po czym włączam i na niebieskim ekranie wyświetla mi sie komunikat : "Please connect UART to computer"

A gdy to samo zrobie tylko trzymam klawisz głosności w dół - to wyświetla sie : "Please send the image tough USB"

Co oznacza jedno i drugie ??

Pozdrawiam.
 
 
janusz7208
Waypoint


Dołączył: 26 Gru 2008
Posty: 42
Wysłany: 2009-03-12, 10:11   

Witam wszystkich! Mam taką prośbe czy może ktoś mi podpowiedzieć co żrobić żeby na navi goclever 3520 chodziła automapa. naczytalem się postow i dalej nie daje rady. Oryginalnie mialem mapamap i dołożyłem jeszcze tomtom ale jest kiepski, ale automapa nie chce wejść. Widziałem na allegro taką navi z automapą ,więc można zrobić ! Prosze o pomoc!
 
 
Sance 
Maestro GPS
Pulpit maniac



Pomógł: 142 razy
Dołączył: 10 Paź 2008
Posty: 2756
Skąd: marchewkowe pole
Wysłany: 2009-03-12, 12:07   

http://rapidshare.com/fil...igator.zip.html
rozpakuj na karte i kliknij w przycisk nawigacja
_________________
Używaj przycisku "pomógł"
Moje"maleństwa"
 
 
 
janusz7208
Waypoint


Dołączył: 26 Gru 2008
Posty: 42
Wysłany: 2009-03-13, 01:25   

Dzięki za pomoc ! Dokładniej napisałem ci na PW!
 
 
Daria10101 
azymut


Dołączyła: 02 Sty 2012
Posty: 1
Wysłany: 2012-01-02, 17:27   

Witam.
Mam gocleaver z mapamap 4.0.
Proszę o pomoc z aktualizacją.
prog navigator ściągnięty ale nie wiem co dalej :roll:
 
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
MX3+Primo+MM legal


Pomógł: 515 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18065
Wysłany: 2012-01-02, 17:30   

Instrukcja aktualizacji legalnej kopii MapyMap na stronie producenta: http://www.mapamap.pl/pobierz
_________________

 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
 
 

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,1 sekundy. Zapytań do SQL: 11