Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: dasior591
2011-03-19, 16:54
GOCLEVER 3550 A- brak multimediów po włączeniu nawigacji
Autor Wiadomość
mxzibi
azymut


Dołączył: 20 Lip 2008
Posty: 4
  Wysłany: 2008-07-20, 12:18   GOCLEVER 3550 A- brak multimediów po włączeniu nawigacji

Witam!!!
Jak w temacie , jak włączam nawigacje to od razu przechodzi mi do Windowsa- brak multimediów które wcześniej były.
Moze ktoś wie jak to można zmienić??????????

proszę o jakąś poradę
 
 
harry 
Maestro GPS
Szukaj-czytaj-pytaj



Pomógł: 88 razy
Dołączył: 03 Sty 2008
Posty: 3461
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2008-07-20, 12:32   

mxzibi napisał/a:
brak multimediów które wcześniej były.
Jeśli chcesz otrzymać sensowną odpowiedź, wyjaśnij proszę szerzej Twoje stwierdzenie.
_________________

 
 
mxzibi
azymut


Dołączył: 20 Lip 2008
Posty: 4
Wysłany: 2008-07-20, 17:09   

harry napisał/a:
mxzibi napisał/a:
brak multimediów które wcześniej były.
Jeśli chcesz otrzymać sensowną odpowiedź, wyjaśnij proszę szerzej Twoje stwierdzenie.


Już tłumacze
Po włączeniu nawigacji miałem możliwość z korzystania z okien tj. zdjęcia , muzyka , ustawienia urządzenia ,wejście do nawigacji .
Teraz tego nie mam , tylko od razu po włączeniu nawigacji wchodzi na poziom Windowsa !!!!
 
 
Hukkle
Maestro GPS
Akira512



Pomógł: 87 razy
Dołączył: 02 Mar 2008
Posty: 2777
Skąd: 52.8 17.2
Wysłany: 2008-07-20, 17:37   

mxzibi napisał/a:
Po włączeniu nawigacji miałem możliwość z korzystania z okien tj. zdjęcia , muzyka , ustawienia urządzenia ,wejście do nawigacji .
Teraz tego nie mam , tylko od razu po włączeniu nawigacji wchodzi na poziom Windowsa !!!!


Twoje okienko (i inne programy) jest nadal tam gdzie było. Co zrobiłeś z oryginalnym plikiem mobilenavigator.exe ?
_________________
Jeśli nie wiesz - czytaj FAQ
Jeśli chcesz by inni wiedzieli - napisz w FAQ-propozycje
Jeśli pomogłem, nie klikaj "Pomógł" - pomóż komuś innemu
 
 
dandi
azymut


Dołączył: 23 Lip 2008
Posty: 3
  Wysłany: 2008-07-23, 23:24   

Hukkle napisał/a:
mxzibi napisał/a:
Po włączeniu nawigacji miałem możliwość z korzystania z okien tj. zdjęcia , muzyka , ustawienia urządzenia ,wejście do nawigacji .
Teraz tego nie mam , tylko od razu po włączeniu nawigacji wchodzi na poziom Windowsa !!!!


Twoje okienko (i inne programy) jest nadal tam gdzie było. Co zrobiłeś z oryginalnym plikiem mobilenavigator.exe ?


Witam ,jestem tu poraz pierwszy i mam ten sam problem co autor tego postu tzn. przed odblokowaniem windy po włączeniu otwierała się taka nakładka chyba goclevera z poziomu której można było wejść do wyboru:nawigacja,zdjęcia,filmy,gry itd po odblokowaniu nakładka zniknęła i co gorsza z pozimu windy nie da się wejść np. w calculator czy gry ,nawigacja działa ok.
 
 
harry 
Maestro GPS
Szukaj-czytaj-pytaj



Pomógł: 88 razy
Dołączył: 03 Sty 2008
Posty: 3461
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2008-07-24, 08:25   

dandi napisał/a:
Witam ,jestem tu poraz pierwszy
No i co z tego... :mrgreen:
dandi - proszę przeczytaj cytat który przytoczyłeś w swoim poście i odpowiedz na pytanie :!:
Ewentualnie opisz co grzebałeś przy sprzęcie; być może masz nie "ten sam problem" ale "ten sam objaw" - a to zasadnicza różnica.
_________________

 
 
dandi
azymut


Dołączył: 23 Lip 2008
Posty: 3
Wysłany: 2008-07-24, 10:35   

harry napisał/a:
dandi napisał/a:
Witam ,jestem tu poraz pierwszy
No i co z tego... :mrgreen:
dandi - proszę przeczytaj cytat który przytoczyłeś w swoim poście i odpowiedz na pytanie :!:
Ewentualnie opisz co grzebałeś przy sprzęcie; być może masz nie "ten sam problem" ale "ten sam objaw" - a to zasadnicza różnica.

Masz rację Harry mam ten sam objaw co mxzibi bo nie wiem co zrobił oprócz odblokowania windy,u mnie to się stało zaraz po odblokowaniu windowsa w plikach jeszcze nie grzebałem
 
 
ranna
azymut


Dołączył: 28 Lip 2008
Posty: 4
Wysłany: 2008-07-28, 11:52   Podobnie z Goclever 4330

Nie wiem czy to jeszcze potrzebne, ale u mnie było to samo, tylko, że z 4330, no i teraz prawie przywróciłam to co było, tylko niestety rozmiar jest za mały do ekranu, więc u Ciebie powinno być ok.
Zgraj plik, o którym mowa w tym temacie
http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=3457
Tam po rozpakowaniu znajdziesz folder Applications i z niego wszystko wrzuć na swój GPS do katalogu DataStorage. Daj znać czy zadziałało.
P.S. Jakby ktoś miał podobny folder do Goclever 4330 to będę wdzięczna za podesłanie, bo jednak widok na kawałku ekranu to nie jest to ;-) Niestety z plikami update do 4330, o których mowa w innych tematach nie mogę sobie poradzić, nie odpala mi się to z karty.
Ostatnio zmieniony przez ranna 2008-08-01, 12:57, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
dandi
azymut


Dołączył: 23 Lip 2008
Posty: 3
  Wysłany: 2008-07-28, 23:09   

Dzięki ranna - pomogło :-D a konkretnie to brakowało zawartości katalogu GPSSHELL czyli GPSShell.exe
 
 
ranna
azymut


Dołączył: 28 Lip 2008
Posty: 4
  Wysłany: 2008-08-01, 12:54   Już działa!!!

U mnie też już ok. Zadziałał katalog z 4330 :mrgreen:
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,09 sekundy. Zapytań do SQL: 10