Ogłoszenie | Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN
|
Przesunięty przez: jacekp1313 2015-08-07, 16:46 |
Omnia i900 GPS |
Autor |
Wiadomość |
eraeste
Waypoint abc

|
Wysłany: 2011-07-06, 10:24 Omnia i900 GPS
|
|
|
Witajcie wybaczcie że zakładam post o Telefonie, ale on również posiada GPS, może ktoś się podzielić wrażeniami jak miał doczynienia z tym gps w omni?
Zastanawiam się czy dojade na telefonie nad morze ze sląska?, czy raczej to taki gps ubogi w porównaniu do dużych nawigacji... |
_________________ aa |
|
|
|
 |
gustawox_1
Maestro GPS Nv33 i NaviaII

Pomógł: 381 razy Wiek: 107 Dołączył: 06 Mar 2009 Posty: 3666 Skąd: Poland
|
|
|
|
 |
eraeste
Waypoint abc

|
Wysłany: 2011-07-06, 10:41
|
|
|
boje się jeszcze w dni słoneczne, bo ten ekran (akurat słonca nie ma i nie testowalem gps) jest bardzo słabo widoczny gdy swieci...
oraz nie wiem czy nie spale czegoś mając go podpietego do zapalniczki cały czas jak kupie ładowarke.
dzieki za linki. |
_________________ aa |
|
|
|
 |
kundel
Waypoint

|
Wysłany: 2011-07-06, 16:41
|
|
|
Nie powinieneś nic spalić. Jechałem kilka razy z AM w omni w trasę i nic złego się nie działo. Owszem, omnia lekko się grzała, ale mocowałem ją w miarę możliwości w cieniu ze względu na słabą jasność wyświetlacza. Po złapaniu sygnału, co chwilę trwa, omnia prowadziła mnie leżąc we wgłębieniu przy dźwigni zmiany biegów. Jazda polegała na oglądaniu drogowskazów i słuchaniu komunikatów. Trasy Lublin-Jelenia Góra-Gdańsk zaliczone a przy okazji wyszło kilka błędów mapy. Podczas kożystania z GPS omnia była zasilana z ładowarki samochodowej za jakieś 10zł, modelu nie pamiętam. |
|
|
|
 |
eraeste
Waypoint abc

|
Wysłany: 2011-07-07, 05:52
|
|
|
Właśnie się zastanawiałem nad kupnem oryginalnej, lub zwykłej ale jak mówisz, że za 10 zł dobrze chodziła to spoko.
No głownie boje się o obraz w słonce
I czy bedzie nawigowała mnie do samego konca (700 km) bez przygód.
w ogóle duża jest różnica z gps tel a dużych nawigacji?> |
_________________ aa |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Strona wygenerowana w 0,11 sekundy. Zapytań do SQL: 11 |
|