Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Instalacja GPSAuto
Autor Wiadomość
WieRcik 
młodszy inspektor GPS


Wiek: 40
Dołączył: 11 Kwi 2011
Posty: 5
Wysłany: 2011-04-11, 10:49   Instalacja GPSAuto

Witam kolegów niestety sytuacja mnie przerosła i jeśli mógłbym prosić o pomoc to będę bardzo wdzięczny o tuż za na byłem Larka 35AT i o ile OZI już chula to chciałbym zainstalować coś takiego jak metromierz GPSAUTO bardzo prosty i przydatny programik http://handheld.softpedia...uto-22353.shtml po uruchomieniu niestety umiera i nie wiem co dalej z tym zrobić , kombinowałem z bibliotekami portami ale nic nie działa ,chyba że macie jakiś podobny programik do tego który mogę zainstalować bardzo proszę o pomoc
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9530
Wysłany: 2011-04-11, 11:24   

Bo to nie jest na WinCE:
Cytat:
Size / OS: 488 KB / Windows Mobile PocketPC
Jaki masz komunikat - może to kwestia braku dll-ek?

Spróbuj http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=373
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
WieRcik 
młodszy inspektor GPS


Wiek: 40
Dołączył: 11 Kwi 2011
Posty: 5
Wysłany: 2011-04-13, 00:14   

gpsauto ruszył ale niestety nie widzi satelit i po zrobieniu connect umiera trzeba resetować navi dodałem portsplitera ale ten z kolei widzi porty wchodzące a nie da mu się ustawić portu wychodzącego bo nie ma żadnego dodać też się nie da i co dalej macie jakieś pomysły?
 
 
MTBiker
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 25 Mar 2011
Posty: 6
Wysłany: 2011-04-15, 22:20   

moze to samo co z garminem - uzyj GPS Gate i skasuj ktorys z uzywanych portow... i podmapuj gps pod niego (garmin widzi tylko porty 0-6 nie widzi 7 pod ktorym jest gps)

portspilitter nie widzial u mnie tez zadnego output - dopoki gps gate nie skasowalem ktoregos z juz uzywnych (ale potem mapowalem tez gps gate a nie portspliterem) ...
 
 
WieRcik 
młodszy inspektor GPS


Wiek: 40
Dołączył: 11 Kwi 2011
Posty: 5
Wysłany: 2011-04-16, 23:41   

A skąd z ciągnąć bo to co znalazłem to tylko na 14 dni , a szukajka wywala nie wiadomo co :-Kolega ma GPSAuto na PDA Asuise i nie idzie dopiero jak uruchomi np AutoMape w tle to dopiero rusza , u mnie niestety nie da się zainstalować żadnego programu jedynie zgrać na kartę bo windows nie pozwala a żadnego innego programu też nie mogę w tle uruchomić na navi
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,09 sekundy. Zapytań do SQL: 10