Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2015-12-02, 09:43
BECKER Traffic Assist 7934 i inne programy nawigacyjne
Autor Wiadomość
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9629
Wysłany: 2011-03-19, 16:41   

Czym i jak patchowałeś?
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
gustawox_1 
Maestro GPS
Nv33 i NaviaII



Pomógł: 381 razy
Wiek: 108
Dołączył: 06 Mar 2009
Posty: 3666
Skąd: Poland
Wysłany: 2011-03-19, 16:43   

Robiłeś dokładnie według tego poradnika :arrow: http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=24097 :?:
_________________

< ------------------------------------------------------------>
Wiktor Hugo
; Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości;
 
 
 
emilek507
Waypoint


Dołączył: 18 Mar 2011
Posty: 18
Wysłany: 2011-03-19, 16:44   

instalacja jest na karcie SD w folderze AutoMapa EU , niczym nie patchowałem


oo zaraz przetestuje sposób z tej stronki i dam znać
 
 
gustawox_1 
Maestro GPS
Nv33 i NaviaII



Pomógł: 381 razy
Wiek: 108
Dołączył: 06 Mar 2009
Posty: 3666
Skąd: Poland
Wysłany: 2011-03-19, 16:54   

emilek507 napisał/a:
niczym nie patchowałem

To błąd ;-)
_________________

< ------------------------------------------------------------>
Wiktor Hugo
; Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości;
 
 
 
emilek507
Waypoint


Dołączył: 18 Mar 2011
Posty: 18
Wysłany: 2011-03-19, 17:07   

po tym sposobie z tej stronki http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=24097 wyskakuje mi że mapa jest nie zarejestrowana a odznaczyłem rejestracje
 
 
gustawox_1 
Maestro GPS
Nv33 i NaviaII



Pomógł: 381 razy
Wiek: 108
Dołączył: 06 Mar 2009
Posty: 3666
Skąd: Poland
Wysłany: 2011-03-19, 17:11   

emilek507 zły pather lub coś nie tak zrobiłeś :arrow: http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=5291 :arrow: http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=23432
_________________

< ------------------------------------------------------------>
Wiktor Hugo
; Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości;
 
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 528 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18859
Wysłany: 2011-03-19, 17:13   

Jakiej wersji patchera użyłeś?
Jaki system zaznaczyłeś przy instalacji - 4.2, czy 5?

P.S Scaliłem wątki o AM na 7934
_________________

 
 
emilek507
Waypoint


Dołączył: 18 Mar 2011
Posty: 18
Wysłany: 2011-03-19, 17:26   

więc tak , podczas instalacji autopamy oczywiście winCE 4.2 zaznaczyłem a patcher wersja 2.3.0.1
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 528 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18859
Wysłany: 2011-03-19, 17:46   

Dziwne.
Albo najnowsza Am nie wspiera WinCE4.2, albo spóbuj
luki2604 napisał/a:
usunięciu wszystkich starych plików po porzedniej instalacji z folderu systemowego beckera. Czyli pliki automapa*.*
Spóbuj też najnowszego patchera - w podpisie kol pawel_1980 (są dwa - sprawdź oba)
_________________

 
 
zedix
Waypoint


Dołączył: 21 Maj 2009
Posty: 15
Wysłany: 2011-03-21, 13:33   

witam! z tymi navi 7934 to zawsze sa jakieś problemy, wgrywałem do tego mapkę takim samym sposobem jak do innych navi no i na 7934 zawsze coś się pierniczy, albo nie wykrywa mapy, albo program niezarejestrowany, no i co najgorsze program chodzi 20-30 minut i sie wyłącza... :/ teraz wgrałem do niego Am 6.6.0 no i nie chce złapać mi sygnału, już nie mam nerwów do tego g.... :/
 
 
kuki01 
młodszy inspektor GPS


Wiek: 49
Dołączył: 20 Maj 2008
Posty: 6
Wysłany: 2012-12-25, 14:34   Becker TRAFFIC ASSIST HIGHSPEED na IGO8

PANOWIE MAM PYTANIE JAK MAM WKLEPAĆ IGO8 PONOĆ TO MODEL JEST Becker_7934.
PANEL WIEM JAK WKLPAĆ ALE SA SAME PANELE BEZ IGO
_________________
feddwds
 
 
___Olivia_ 
Maestro GPS


Pomogła: 183 razy
Wiek: 28
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4559
Skąd: Wawa
Wysłany: 2012-12-25, 14:49   

kuki01,
Krzykiem nic nie załatwisz ---> Wyłącz Caps Lock

Poczytaj tu :arrow: http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=8886
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
 
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 528 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18859
Wysłany: 2012-12-25, 14:52   

Zajrzyj też do wątku "Aktualizacja map w Beckerach"

P.S. iGO sie nie wklepuje.
_________________

 
 
kuki01 
młodszy inspektor GPS


Wiek: 49
Dołączył: 20 Maj 2008
Posty: 6
Wysłany: 2012-12-25, 15:02   

koledzy sorki ze krzycze to jest navi Becker TRAFFIC ASSIST HIGHSPEED
softwore version B.1.0
zadnych nie ma oznaczen szukałem znalazłem link podobnej
http://www.navigadget.com...ker-7394-review
już wgrałem panel
_________________
feddwds
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 528 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18859
Wysłany: 2012-12-25, 15:07   

iGO na SD wg opisów w wątkach o iGO + modyfikacja panelu wg http://www.my-navia.pl/vi...p=387041#387041
_________________

 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,15 sekundy. Zapytań do SQL: 11